troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.608
- Πόντοι
- 5.506
μονο στο φιλο μου τον τρουμπακη θα δωσω ρε γιατι ειστε αχαριστοι και ουτε ένα ευχαριστω από τους 96 που εστειλα
αντε γαμηθειτε ρε αχαριστοι

μονο στο φιλο μου τον τρουμπακη θα δωσω ρε γιατι ειστε αχαριστοι και ουτε ένα ευχαριστω από τους 96 που εστειλα
αντε γαμηθειτε ρε αχαριστοι
ο poutanaola ειναι τυπε :S
Εσύ σε μένα έλεγες ότι θα στείλεις κ τπτ...
θελω πασο ελευθερας για τους παππουληδες
πενετε ο θειος ρε....θελω πασο ελευθερας για τους παππουληδες
για κοιτα καλυτερα :SΤιποτες
Τιποτες
για κοιτα καλυτερα :S
τυπε αδειασε το μαλλον ειναι γεματο και δεν σου ερχετεΤιποτες
Τωρα σοβαρα υπαρχει και βιντεο με το Νικολετακι!?!?Εάν οι φωτογραφίες που έχουν βγει μέχρι τώρα, λένε κάτι, τότε νομίζω οι περισσότεροι απο περιέργεια θέλουν να το δούν. Δεν θα συγκρίνεται με Ντούβλη - Αλεξανδράτου. Μιλάμε για homemade video.
μας απαξιωσες ρεμονο την κυριακη γραφουν σοβαρα εδω τυπε....
καθημερινες ειναι αγχωμενοι και τρολαρουν
μπαφιορε θα σας παω ολα τα μπαχαλα εδω και μετα με τα εκατονταδες εκατομυρια που εχω θα σας αγορασω την σπιναλογκα να σας εχω ολους εκειμας απαξιωσες ρε
πηγαινε μας για μπαρμπουνια και μη μεγαλοπιανεσαι....μπαφιορε θα σας παω ολα τα μπαχαλα εδω και μετα με τα εκατονταδες εκατομυρια που εχω θα σας αγορασω την σπιναλογκα να σας εχω ολους εκει
μονο την κυριακη γραφουν σοβαρα εδω τυπε....
καθημερινες ειναι αγχωμενοι και τρολαρουν
μπαφιορε θα σας παω ολα τα μπαχαλα εδω και μετα με τα εκατονταδες εκατομυρια που εχω θα σας αγορασω την σπιναλογκα να σας εχω ολους εκει
να βαλεις βιντιεσελ πρωτα στο νησι και να μπαναρεις τους τουριστε!μπαφιορε θα σας παω ολα τα μπαχαλα εδω και μετα με τα εκατονταδες εκατομυρια που εχω θα σας αγορασω την σπιναλογκα να σας εχω ολους εκει