Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 105
- Πόντοι
- 66
ρε τυπε ξεχασαμε το φακλανοειδες ορκακι και στραφηκαμε σε λοιπες κορασιδες?Τι ωραία δόντια και υγιή ούλα![]()
κοιταζει πρωτα τα δοντια 
ρε τυπε ξεχασαμε το φακλανοειδες ορκακι και στραφηκαμε σε λοιπες κορασιδες?Τι ωραία δόντια και υγιή ούλα![]()
κοιταζει πρωτα τα δοντια 
Η ορκα τέλος από εμένα. Ράλλη ολα λεφτά αυτήν τη στιγμή. Πώς έχει μείνει χωρίς εκπομπή αυτή η νεράιδα?ρε τυπε ξεχασαμε το φακλανοειδες ορκακι και στραφηκαμε σε λοιπες κορασιδες?ποιοτικος ο κυριος
κοιταζει πρωτα τα δοντια
![]()
και πως θα σε πειραζω τωρα τυπε?Η ορκα τέλος από εμένα. Ράλλη ολα λεφτά αυτήν τη στιγμή. Πώς έχει μείνει χωρίς εκπομπή αυτή η νεράιδα?

τυπε τα φλοκια ειναι φαρμακο! πες το και στις αλλες τις ελλεηνιδες που σιχαινονται να τα καταπινουν :SΤι ωραία δόντια και υγιή ούλα![]()
Θα βρούμε άλλη χοντρή τύπε. Εμένα γενικά μαρεσουν οι χοντρές...και πως θα σε πειραζω τωρα τυπε?οντως μεγαλη απωλεια η απουσια της νικολεττας απο την τβ
![]()
![]()
Θα βρούμε άλλη χοντρή τύπε. Εμένα γενικά μαρεσουν οι χοντρές...
σ ωραιος ρε τυπεΕκείνος ο τύπος που έχυνε φώτο από διάσημες υπάρχει πουθενά?τυπε τα φλοκια ειναι φαρμακο! πες το και στις αλλες τις ελλεηνιδες που σιχαινονται να τα καταπινουν :S

πιο γρηγορος κι απ τη σκια μουΔεν σε προλαβαίνω!!!![]()
![]()
![]()

Κατά την γνώμη μου η Ράλλη είναι υπερτιμημένη. Έχει πολύ μέτριο πρόσωπο, το οποίο ποντικοφέρνει κιόλας.

αεκαρα η Νικολέτα![]()
![]()