celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.868
- Πόντοι
- 6.256
Δεν χρειαζεται βρισκουν προσωπικο χορηγο κανα επιχειρηματια που θελει καποια ομορφη εξωτερικα σαν βραβειο για να φαινεται και παιρνουν απο εκει ξερουνΑφού ήδη υπάρχουν παντού οι γυμνές της φωτογραφίες το καλύτερο για αυτή είναι να κάνει ένα λογαριασμό onlyfans για να χεστει στα ευρώ, αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα την βλέπω σύντομα να το ρίχνει στις βίζιτες και αυτή.
Βλέπε Ναταλί ΘάνουΔεν χρειαζεται βρισκουν προσωπικο χορηγο κανα επιχειρηματια που θελει καποια ομορφη εξωτερικα σαν βραβειο για να φαινεται και παιρνουν απο εκει ξερουν

Γυναικάρα μουναρα![]()
Μουναρα μου! Δωστα ολα!!!![]()
Πωωω τη μιλφάρα. Έκανε απονομή πριν λίγη ώρα σε βραβεία γευσιγνωσίας και μου πέταξε απλόχερα τις βυζάρες να τις δείξει σε όλους τους επόμενους υποψηφίους γαμιάδες της! Ήταν να μη ανακοινωθεί επίσημα ο χωρισμός της, τώρα έρχεται ξεσάλωμα...![]()

Παιδί μου να μην είμαι γαλατας![]()
Πόσοι να έχουν αδειάσει πάνω σε αυτές τις βυζάρες...![]()
Τουλάχιστον τέσσερις, που μου έρχονται γρήγορα γρήγορα στο μυαλό...Πόσοι να έχουν αδειάσει πάνω σε αυτές τις βυζάρες...
Και μετά θα "γκρινιάζει" αν τις στέλνουν μηνύματα στο Insta...![]()
Επιτέλους ρε καυλααα οι βυζάρες σου θα μας τρελάνουν![]()
Καυλιάρα γυναίκα!!!!![]()
Η επισημοποίηση είναι φρέσκια.Για φρεσκοχωρισμένη πολύ ανανεωμένη.
Ξεκινησε να κερναει βυζο απο τώρα, μας βλεπω το καλοκαιρι να περναμε δυσκολα![]()

Ας ελπίσουμε να μην έχει βρει κάποιον ώστε να δώσει πόσο.Ξεκινησε να κερναει βυζο απο τώρα, μας βλεπω το καλοκαιρι να περναμε δυσκολα![]()