james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 2.356
Για πολλές εκσπερματώσεις

Τυπε επειδή μ έχει μπλοκάρει κι εμένα μπορείς να μου στείλεις με pm τις νέες φωτογραφίες της Ράλλη?Οριστε κυριοι που δεν πιστευατε
και φωτο και βιντεος υπαρχουν
Celebre τα έχει όλα
στειλτε του γιατι εγω δεν μπορω να του στειλω με εχει μπλοκαρει
Υπομονή άλλες διακόσιες τυπε.Ρε μάγκες που είναι το βίντεο διακόσιες σελίδες περάσαμε τίποτα
Κατάλαβα μυστικό τού κράτουςΥπομονή άλλες διακόσιες τυπε.
Ρε τυπε ειλικρινα πιστεύεις οτι υπάρχει βίντεο της Ραλλης η κάποιας αλλης διάσημης το οποίο κυκλοφορεί μονο στο Bourdela!!::Κατάλαβα μυστικό τού κράτους
Θα είχε διαρρεύσει στο discord σίγουρα... μόνο κάτι φώτο γυμνές υπάρχουνΡε τυπε ειλικρινα πιστεύεις οτι υπάρχει βίντεο της Ραλλης η κάποιας αλλης διάσημης το οποίο κυκλοφορεί μονο στο Bourdela!!::
Αν υπήρχε κατι τετοιο θα το ειχε το 90% των Ελλήνων ανεξαρτήτου φύλου!!
εχω κατσει ολη νυχτα μεχρι που βγηκε ο ηλιος, ψαχνοντας για ξεχασμενες φωτο της ραλλη. αυτη πρωτη φορα την ειδα εδωΑυτο η φωτο νομίζω οτι δεν εχει ξανακυκλοφορησει η κανω λαθος;
σας δουλευουν ψιλο γαζι και σκανε στα γελια πισω απτα κινητα η τους υπολογιστες τουςΡε μάγκες που είναι το βίντεο διακόσιες σελίδες περάσαμε τίποτα
Sou esteila file...Oυτε ενα πμ,τελικα καποιοι καταλαβαν τους παπατζηδες.![]()

Απορρίπτω εντελώς το βλοκ, για μένα δεν υπάρχει, δεν το αναγνωρίζω...Se exo blockarei,den blepo tpt![]()

Βρισκεσαι σε αρνηση,δεν ειναι καλο αυτο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΑπορρίπτω εντελώς το βλοκ, για μένα δεν υπάρχει, δεν το αναγνωρίζω...![]()

ΔΕΝ είμαι σε καμιά άρνηση...Βρισκεσαι σε αρνηση,δεν ειναι καλο αυτο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ![]()

Εσυ μορη γαμιολα πάλι νταβαντουρι κανειςΒρισκεσαι σε αρνηση,δεν ειναι καλο αυτο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ![]()
Εγω ρε παπαριδη γραφω 5 μηνυματα για 10 λεπτα και την κανω.Διακριτικη η παρουσια μου,ισα ισα να αναψουν τα αιματα,να βαλω κανενα φυτιλι και μετα σας αφηνω να φαγωθειτε μεταξυ σαςΕσυ μορη γαμιολα πάλι νταβαντουρι κανεις