Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.575
Τι καυλιαρικο προσωπο!Ορίστε ενα χαριτωμένο νικολετακι για το σημερινο πρωινό πριν τραβηξετε την καθιερωμένη σας ημερησια μαλακια για την σκορδά:
![]()
Τι καυλιαρικο προσωπο!Ορίστε ενα χαριτωμένο νικολετακι για το σημερινο πρωινό πριν τραβηξετε την καθιερωμένη σας ημερησια μαλακια για την σκορδά:
![]()
Αδερφε αν εχεις την καλοσυνη στειλε και απο εδω μεριαΟποιος θελει κ εδω..... στειλτε
Και εδώ ρε μάγκες.....θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Αδερφε αν εχεις την καλοσυνη στειλε και απο εδω μερια
Ειμαι απο τα πιο παλια μελη εδω μεσα....στυλοβατης του σαι με 1εκ κριτικες και 3εκ κλικαρισματα σε μπανερακια και μου φερονται ετσι σκαρτα.
Υπεκφευγεις,στο πμ για να λαβουμε το πολυποθητο βιδεο,χρειαζεται καποιο συνθηματικο ή απλα λεμε @Hellraiser4Ever στειλε κι εδω ρε αδερφεΕιμαι απο τα πιο παλια μελη εδω μεσα....στυλοβατης του σαι με 1εκ κριτικες και 3εκ κλικαρισματα σε μπανερακια και μου φερονται ετσι σκαρτα.
Αφου δεν το εχω τι λεμε τοση ωρα....αυτο το αρχιδι ο @troubakhs το εχει και δεν το δινει.Υπεκφευγεις,στο πμ για να λαβουμε το πολυποθητο βιδεο,χρειαζεται καποιο συνθηματικο ή απλα λεμε @Hellraiser4Ever στειλε κι εδω ρε αδερφε![]()
Σιγουρα δεν το εχεις?Γιατι πολλα μελη ετσι λενε,αλλα συνηθως ψευδονται.Μερικοι ενδιδουν μετα απο αρκετα πμ βεβαια,εγω θα συνεχισω να σου στελνω και ισως τελικα φανω τυχερος.Αφου δεν το εχω τι λεμε τοση ωρα....αυτο το αρχιδι ο @troubakhs το εχει και δεν το δινει.
Πρωτα εμεις ρε αρκιντι να μπεις στη σειρα....Και σε εμένα ρε μουνια το υλικό
ποιος ειναι ο τελευταίος ρε μουνι ? γιατι εδω τρωτε θεσεις εσειςΠρωτα εμεις ρε αρκιντι να μπεις στη σειρα....
Πισω απο τον celebrefado εισαι....παιδια γαμηστε τον troubakhs στα pm να μας δωσει το βιντεο ο μονοφαγας!!!ποιος ειναι ο τελευταίος ρε μουνι ? γιατι εδω τρωτε θεσεις εσεις
αν δε το δωσει θα τον γαμησω στις τουαλετεςπαιδια γαμηστε τον troubakhs στα pm να μας δωσει το βιντεο ο μονοφαγας!!!
Καλα θα του κανεις...ηδη εστειλα pm.Στειλτε ολοι τον αρχιδα να μας το δωσει!αν δε το δωσει θα τον γαμησω στις τουαλετες
στο μεγάλο διάλειμμα τυπεαν δε το δωσει θα τον γαμησω στις τουαλετες