JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 9.362
- Πόντοι
- 1.056
6 ωρες? καλα τι εκαναν?γιουσεφ μονο ποδομαλακια και ενα λεσβιακο 6 ωρων...απο πολεμικο αμα θες εχω την καρεζη![]()
6 ωρες? καλα τι εκαναν?γιουσεφ μονο ποδομαλακια και ενα λεσβιακο 6 ωρων...απο πολεμικο αμα θες εχω την καρεζη![]()
τις 5 ωρες και 56 λεπτα ειναι η γιουσεφ πανω σε μια μπαρα και χορευει...και η αλλη απο κατω την κοιταει και ξερογλυφετε...ειναι για βιτσιοζους μερακληδες το βιντεο...6 ωρες? καλα τι εκαναν?
Σωστα τυπε ενω αυτη με Γαλλικα και πιανο επαιρνε τις εκπομπες....Πάντως η Ράλλη είναι η μοναδική που βγήκε στα ίσια και είπε ότι η Σπυροπούλου πηδιοταν με τον Κοντομηνά και για αυτό έλυνε και έδενε τότε που είχε την εκπομπή στον Alpha. Ολοι οι άλλοι στην swowbiz είναι κότες και δεν μιλάει κανείς.
Και εγώ το είχα πει παλιότεραΠάντως η Ράλλη είναι η μοναδική που βγήκε στα ίσια και είπε ότι η Σπυροπούλου πηδιοταν με τον Κοντομηνά και για αυτό έλυνε και έδενε τότε που είχε την εκπομπή στον Alpha. Ολοι οι άλλοι στην swowbiz είναι κότες και δεν μιλάει κανείς.
στειλτο ζιπαρισμένο αγορίνατις 5 ωρες και 56 λεπτα ειναι η γιουσεφ πανω σε μια μπαρα και χορευει...και η αλλη απο κατω την κοιταει και ξερογλυφετε...ειναι για βιτσιοζους μερακληδες το βιντεο...
Αδερφέ μπορείς να μου το στείλεις σε μήνυμα ;;;Α ωραιος εισαι!Να φαμε εμεις δηλαδη ban για να τον παιξει το καθε λιγουροακαουντ εδω μεσα;
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm το βίντεο της Ράλλης
Ευχαριστω