Τύπε της την έχουμε πέσει διότι ακόμα δεν έχει βρει γαμπρό, δεν έχει αποκατασταθεί κτλ. Εάν βρει εναν πλούσιο και τον κατοχυρώσει μένοντας έγκυος, θα γίνουμε πουτανα από την ζήλεια.
Τύπε της την έχουμε πέσει διότι ακόμα δεν έχει βρει γαμπρό, δεν έχει αποκατασταθεί κτλ. Εάν βρει εναν πλούσιο και τον κατοχυρώσει μένοντας έγκυος, θα γίνουμε πουτανα από την ζήλεια.
Η ορκα είναι μουναρα, θα βρει σπουδαιον γαμπρόσοκαριστικο τυπε...πως συνελαβες τετοιο πλανοτυπε και το ορκακι σε αναζητηση βρισκεται,δεν πας εθελοντης? :S :S :S
![]()
![]()
πασοκος και συνειδηση δε γινεται μωρη πακιστανικη χυσοκανατα ,αντε χασου πρωινιατικαΚαλά ηρέμησε, μην πάθεις κάνα εγκεφαλικό και μετά το έχω βάρος στη συνείδηση μου.![]()
Old news..
Εχω μια μονο με τα αστερια χωρις τη Ραλλη αν ενδιαφερεσαι τυπε...
αφου δεν σου πε σε ποιον να στειλεις πμ για να ενημερωθεις καταλληλα,καλα εισαι :S :S :SΤι εννοεις ακριβως?
αφου δεν σου πε σε ποιον να στειλεις πμ για να ενημερωθεις καταλληλα,καλα εισαι :S :S :S

αφου δεν σου πε σε ποιον να στειλεις πμ για να ενημερωθεις καταλληλα,καλα εισαι :S :S :S
τυπε επιστρεψαμε στις παλιες ενδοξες μπαχαλοημερεςΣταματηστε ρε μπαχαλοι μην δειτε νεο μελος αμεσως...τυπε τις φωτογραφιες τις εχει ο nik1410 στειλε του pm.Τρελαινεται για γυναικεια βυζια και εχει τα παντα...

τυπε επιστρεψαμε στις παλιες ενδοξες μπαχαλοημερες![]()
![]()
![]()
υγ τυπε αυτα κανεις και θα χουμε νεο κλωνο παλι :S :S :S
τυπε αμα σκασει με νικνειμ "nickthegreek" μπορει να περασει απαρατηρητοςΚατι σε nik θα ειναι και θα τον καταλαβουμε αμεσως....
τυπε περιμενουμε τοσα ατομα να απαντησεις :-Τι εννοεις ακριβως?
τυπε αχαριστια στον κοσμο..μολις του στειλει ο νικ τις φωτο με τα αστερακια στα επιμαχα σημεια ,ξερουμε πουτυπε περιμενουμε τοσα ατομα να απαντησεις :-
η ποσταρε η πες το μας να ανοιξουμε νεο κυριακατικο :S :S :S
,δεν θα ξαναποσταρει ο τυπος :S :S :SΤύποι,σα να είδα το νικ12345 με πιπαλεκος στα γκουντυς Συγγρού.![]()
![]()
![]()
καλως τον γεροτζωνΤύποι,σα να είδα το νικ12345 με πιπαλεκος στα γκουντυς Συγγρού.![]()
![]()
![]()

τυπε δεν σε ρωτησα χθες..απο που την βρηκες τη φωτοΤυπε τι εχεις να πει για την αποκαλυψη σοκ που εκανα οτι πριν τους Πιπαλεκος2 και Πιπαλεκος4 προυπηρχε ο Πιπαλεκος3;
Πιστευω οτι δημιουργει στρατο τραβελοανακουφιστων με σκοπο να ξεζουμισει τα 5-10 μελη του σαι που δεν ειναι μαλακες και ανωμαλαρες...