efialtes
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2018
- Like
- 8.555
- Πόντοι
- 1.056
Οι καλές αδημοσίευτες ξέρει ποιες είναιΑδημοσίευτο λέει
Ζημια μας έκανε σήμερα!Αδημοσίευτο λέει
Οοοο ρε τη μιλφομανα....τι βυζαρες ειναι αυτεςΑδημοσίευτο λέει
Να έχει και το πεδίο ελεύθερο η κυρία. Και πολύ καλά θα κάνει.![]()
Η Νικολέττα Ράλλη πρώτη φορά για το χωρισμό της: «Ισχύει, αλλά μένουμε όλοι μαζί»
Στο πλαίσιο της παρουσίας της σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Buongiorno”, η Νικολέττα Ράλλη κλήθηκε να απαντήσει και για τον πρώην σύντροφό της και πατέραwww.zappit.gr
Τον ξαποστέλνει κιόλας...
"Με τον Μιχάλη δεν είμαστε μαζί ως ζευγάρι, είμαστε μαζί ως γονείς της Σοφίας. Μένουμε μαζί στο ίδιο σπίτι και με το καλό θα μετακομίσει και θα πάει στο δικό του σπίτι..."
Δεν είδα το video για να ακούσω τον τόνο και τον τρόπο που το είπε, αλλά μάλλον έπαιξε κέρατο για να τον πετάει έξω.![]()
Η Νικολέττα Ράλλη πρώτη φορά για το χωρισμό της: «Ισχύει, αλλά μένουμε όλοι μαζί»
Στο πλαίσιο της παρουσίας της σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Buongiorno”, η Νικολέττα Ράλλη κλήθηκε να απαντήσει και για τον πρώην σύντροφό της και πατέραwww.zappit.gr
Τον ξαποστέλνει κιόλας...
"Με τον Μιχάλη δεν είμαστε μαζί ως ζευγάρι, είμαστε μαζί ως γονείς της Σοφίας. Μένουμε μαζί στο ίδιο σπίτι και με το καλό θα μετακομίσει και θα πάει στο δικό του σπίτι..."
Δεν θα κάνω slut shaming γιατί έχουν και οι γυναίκες το δικαίωμα στη σεξουαλική διασκέδαση και ποικιλομορφία.Εγω το συμπερασμα που εχω βγαλει ολα αυτα τα χρονια για την Νικολεττα ειναι οτι δεν της αρέσει να τρώει συνέχεια το ιδιο καβλι. Ξερω τουλάχιστον τέσσερις σχεσης και να φανταστείτε δεν ειναι και κάποια που τις διαφημίζει.
Είτε οι επιλογές της ηταν για τα πανηγύρια, ειτε βαριέται γρηγορα μεσα σε μια σχεση. Π.χ. η σχεση με τον Γιώργο Μαυρίδη για μενα ηταν για τα πανηγύρια.Δεν θα κάνω slut shaming γιατί έχουν και οι γυναίκες το δικαίωμα στη σεξουαλική διασκέδαση και ποικιλομορφία.
Εγώ πιστεύω ότι θέλει την ασφάλεια και την εικόνα της σχέσης, αλλά έχει αποδειχτεί πως οι επιλογές της ήταν για τα πανηγύρια και γι αυτό τελικά και ακούστηκαν παραπάνω και δεν ευδοκίμησαν.
Δεν στέκει να βαριέται και τελικά να κάνει παιδί με "άσχετο" το οποίο θα την έκλεινε σπίτι...Είτε οι επιλογές της ηταν για τα πανηγύρια, ειτε βαριέται γρηγορα μεσα σε μια σχεση. Π.χ. η σχεση με τον Γιώργο Μαυρίδη για μενα ηταν για τα πανηγύρια.