Τυπ δεν είναι για τίποτα για να πούμε την αλήθεια.. :S :S :SΔεν είναι τέτοιος τύπος ο Μαυρίδης για να στήσει σχέση για τα media.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νικολέττα Ράλλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 216
Για φαναρτζης στο Κολωνο κανει μονοΤυπ δεν είναι για τίποτα για να πούμε την αλήθεια.. :S :S :S
Που αδυνάτισε; Εμένα ίδια μου φαίνεται. Και τα βυζομπαλα στο ύψος τους.Αδυνατισε ρε μαγκες υπερβολικα και επηρεασε και το βυζομπαλο δυστυχως.
Διαβάζει το "Αναζητώντας το βλαμμένο χορηγό" του Μαρσέλ Πουστ
Αδυνατίζουν τα βυζόμπαλα;Που αδυνάτισε; Εμένα ίδια μου φαίνεται. Και τα βυζομπαλα στο ύψος τους.
Ε ρε πούτσα που θα έπεσε μετά το κλικ.
tzotzos456
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2016
- Like
- 576
- Πόντοι
- 81
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 275
- Πόντοι
- 36

Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 275
- Πόντοι
- 36

Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 44.049
- Πόντοι
- 9.931
Τεραστίων διαστάσεων μούναρος 

Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 275
- Πόντοι
- 36
Εβλεπε κανεις άλλος σκερτσακια/σφυνάκια τυποι ή μόνο εγω ? 

Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.496
- Πόντοι
- 4.766
Από κει την μάθαμε οι άνω των 30Εβλεπε κανεις άλλος σκερτσακια/σφυνάκια τυποι ή μόνο εγω ?![]()
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 275
- Πόντοι
- 36
dimitristz1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μακάρι να τη τσιμπήσει ένα κανάλι σύντομα..έχει ακόμα 2-3 καλά και ζουμερά χρόνια μέχρι να φτάσει τα 40..έχει πέσει και λίγο η τιμή αφού έχει λίγο καιρό να εμφανιστεί σταθερά..κάνει καλή δουλειά πάντως με το insta και κρατάει τις μετοχές της κάπως ψηλά...άλλες στην ηλικία της έχουν εξαφανιστεί εντελώς..
Πάντως μάλλον δε συμβιβάζεται με τους μικρότερους χορηγούς αλλιώς θα είχε παντρευτεί και αυτή, φαίνεται ήθελε μεγαλοκαρχαρία όπως οι Δούκισσα, Χρουσαλά, Τσιμτσιλή κλπ αλλά δε τον πέτυχε...Αυτό φυσικά είναι καλό για μας τους μικρομεσαίους που όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι ελπίδες να τη πηδήξουμε...

Πάντως μάλλον δε συμβιβάζεται με τους μικρότερους χορηγούς αλλιώς θα είχε παντρευτεί και αυτή, φαίνεται ήθελε μεγαλοκαρχαρία όπως οι Δούκισσα, Χρουσαλά, Τσιμτσιλή κλπ αλλά δε τον πέτυχε...Αυτό φυσικά είναι καλό για μας τους μικρομεσαίους που όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι ελπίδες να τη πηδήξουμε...

Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Έτσι Έτσι Ακριβώς!!!!!!!!!!!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 44.049
- Πόντοι
- 9.931
Πάντως μάλλον δε συμβιβάζεται με τους μικρότερους χορηγούς αλλιώς θα είχε παντρευτεί και αυτή, φαίνεται ήθελε μεγαλοκαρχαρία όπως οι Δούκισσα, Χρουσαλά, Τσιμτσιλή κλπ αλλά δε τον πέτυχε...
Αν ήθελε μεγαλοεπιχειρηματίες δεν θα καθόταν να την πηδάει ο Μαυριδης

dimitristz1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αν ήθελε μεγαλοεπιχειρηματίες δεν θα καθόταν να την πηδάει ο Μαυριδης![]()
Αυτό λέω και εγώ επειδή δεν βρήκε τον καρχαρία έχει καταντήσει να γαμιέται με όποιον να ΄ναι...
Κι αν της κάτσει; Πάντα υπάρχουν κορόιδα.Αυτό λέω και εγώ επειδή δεν βρήκε τον καρχαρία έχει καταντήσει να γαμιέται με όποιον να ΄ναι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις