Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Έκατσες να σε γαμησει ακα ένα τραβελι από λατινική Αμερική ; Βαρέθηκες την ζωή σου τύπε.;

Έκατσες να σε γαμησει ακα ένα τραβελι από λατινική Αμερική ; Βαρέθηκες την ζωή σου τύπε.;
Φίλος ή καβλα που πήρα ήταν ανεπανάληπτη… έχυσα σχεδόν χωρίς να τον ακουμπάω

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Κάτι τέτοια διαβάζω συνέχεια περί ακάποτων και με αποτρέπουν στο να δοκιμάσω να πάω με trans. Αυτή σου έδειξε τις εξετάσεις της, αλλά δεν σου φάνηκε περίεργο που δεν σου ζήτησε τις δικές σου εξετάσεις; Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλά μπορεί να είναι οροθετική αλλά λόγω των αντιρετροϊκών φαρμάκων που παίρνουν να έχει χαμηλό ιικό φορτίο και να την εμφανίζει αρνητική. Φορέστε την γαμημένη την καπότα, μην ρισκάρετε την υγεία σας για μερικά λεπτά "έξτρα καύλας".

Αδερφέ είσαι σωστότατος εσύ
Αλλά εκείνη η στιγμή που νιώθεις σαν πουτανα να σε χύνει η μουναρα και να γλιστράει το καβλι της το μοσχομυριστό στον παρτο σου και να το νιώθεις να χύνει να κάνει σπασμούς και να σε φιλάει με γλώσσα στο στόμα .. γαμα τα
Χύνω που το ξανασκέφτομαι
Βέβαια από χτες παίρνω αγωγή από νοσοσκομειο για ένα μήνα . Λένε βέβαια ότι μπορεί και πάλι να κολλήσεις κάτι αλλά αφού παίρνει άγραφη είπαν αυτή είμαστε ασφαλείς .
Οταν ο κωλος διψάει για σπερμα και φλέβα όλα τα άλλα είναι Δευτέρα

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.029
Πόντοι
446
Κάτι τέτοια διαβάζω συνέχεια περί ακάποτων και με αποτρέπουν στο να δοκιμάσω να πάω με trans. Αυτή σου έδειξε τις εξετάσεις της, αλλά δεν σου φάνηκε περίεργο που δεν σου ζήτησε τις δικές σου εξετάσεις; Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλά μπορεί να είναι οροθετική αλλά λόγω των αντιρετροϊκών φαρμάκων που παίρνουν να έχει χαμηλό ιικό φορτίο και να την εμφανίζει αρνητική. Φορέστε την γαμημένη την καπότα, μην ρισκάρετε την υγεία σας για μερικά λεπτά "έξτρα καύλας".

Και χαμηλό ιικό φορτίο λόγω αντιρετροϊκής να έχει, οι εξετάσεις πάντα θα τη δείχνουν θετική. Στην πράξη, "μη ανιχνεύσιμο" ιικό φορτίο σημαίνει πως είναι τόσο χαμηλό που ο φορέας δεν είναι μεταδοτικός, όχι ότι οι εξετάσεις θα τον βγάλουν αρνητικό. Το "μη ανιχνεύσιμο" είναι γενικά λάθος διατύπωση και δημιουργεί παρεξηγήσεις. Το hiv είναι πάντα ανιχνεύσιμο στις εξετάσεις που γίνονται επί τούτου. Το σώμα, άπαξ και προσβληθεί από τον ιό, παράγει ένα αντίσωμα, το οποίο θα φαίνεται πάντα στις εξετάσεις για την ανίχνευσή του. Οπότε, αν οι εξετάσεις τη δείχνουν αρνητική, θεωρητικά είναι αρνητική. Γράφω όμως "θεωρητικά", γιατί ακούω πως πολλές φορές οι εξετάσεις που δείχνουν στους πελάτες είναι πλαστές. Παίρνουν αποτελέσματα άλλου και αντικαθιστούν το όνομα με το δικό τους. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να βγάλει κάποιος μια τέτοια εκτύπωση ή να πειράξει το pdf. Ή παρουσιάζουν κάτι χαρτιά απ' τις πατρίδες τους που ανάθεμα κι αν είναι πραγματικά ιατρικά πιστοποιητικά. Πρακτικά, ως κωλόχαρτα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Audir8

viper85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2015
Κριτικές
9
Like
284
Πόντοι
280
Πήγα πιετρα , μου ανοιγη πόρτα
Θέα η τυπισα και φιλάκια πεταχτά πανέμορφη όπως φωτό νταρντανα αλλά χωρίς κοιλιά , κοιλιά πλάκα
Πουτσαρρα όχι 24 ενοηται αλλά 18αλλα χοντρή πεντακάθαρη γυαλιστερή τρελα
Με πλακώνει τσιμπούκι αλλά κατάλαβε γρήγορα τη θέλω
Τη ρώτησα άμα είναι καθαρή μου έδειξε εξετάσεις και είναι αρνητική
Εκεί αποφάσισα ότι όταν έχυσε τα έφαγα όλα και μετά την έβαλα και ξεκίνησε να με γαμαει ακα μέχρι που έχυσε μέσα μου
Καυλωνω και που γράφω τι έγινε τόσο που μετά με έγλυψε μισό λεπτό και έχυσα αμέσως
Μας καυλωσες και μας φρικαρες ταυτοχρονα. Στο τελευταιο ραντεβου που πηγα με μια πηγε να μπει ετσι. Της λεω οπα τι κανεις τρελαθηκες. Μ λεει παιρνω πρεπ. Δεν ειχα ιδεα τι ειναι εκατσα και το εψαξα. Αν και φαινεται πολύ σειφ δεν ξερω αν θα το έκανα ποτέ. τουλάχιστον αν κανεις τετοια κασκαντεριλίκια καλό είναι να παίρνεις και εσυ ρε φιλαρακο.
Τώρα από την άλλη αυτή που κάνει ακάποτο με εσένα, λογικά κάνει με πάρααα πολούς. Αν αυτη η μαλακία το χάπι δεν δουλευει το σπορ γίνεται πολυ επικύνδινο για όλους μας.
Υγεία να έχουμε μάγκες η καυλες της στιγμης ειναι καλό να αποφευγονται αλλα το ακούω ρ8.
Να ξέρεις διαβάζω πολλά χρ'ονια τις κριτικές σου και σε παω πολυ τα λεω πολυ καλοπροέρετα αυτα.

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Οτι καυλα και να νιωθεις φιλε αυτο που λες ειναι σκετη παρανοια….ολοι υγιεις ευχομαι μαγκες

• Like
Αντιδράσεις: Nick8

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Μας καυλωσες και μας φρικαρες ταυτοχρονα. Στο τελευταιο ραντεβου που πηγα με μια πηγε να μπει ετσι. Της λεω οπα τι κανεις τρελαθηκες. Μ λεει παιρνω πρεπ. Δεν ειχα ιδεα τι ειναι εκατσα και το εψαξα. Αν και φαινεται πολύ σειφ δεν ξερω αν θα το έκανα ποτέ. τουλάχιστον αν κανεις τετοια κασκαντεριλίκια καλό είναι να παίρνεις και εσυ ρε φιλαρακο.
Τώρα από την άλλη αυτή που κάνει ακάποτο με εσένα, λογικά κάνει με πάρααα πολούς. Αν αυτη η μαλακία το χάπι δεν δουλευει το σπορ γίνεται πολυ επικύνδινο για όλους μας.
Υγεία να έχουμε μάγκες η καυλες της στιγμης ειναι καλό να αποφευγονται αλλα το ακούω ρ8.
Να ξέρεις διαβάζω πολλά χρ'ονια τις κριτικές σου και σε παω πολυ τα λεω πολυ καλοπροέρετα αυτα.
Μπρο πήγα κι εγώ νοσοκομείο είπα τι έκανα μου έδωσαν χάπια για ένα μήνα
Λένε είναι ασφαλής 95-99% .. αλλά α αυτή έχει όντως και είναι μη ανιχνεύσιμη και να μην επεαιρνα εγώ χάπια για έναν μήνα πάλι δε θα κινδύνευα
U=U
Undetectable = Untransmittable
Εκτός αν έχει κανένα στέλεχος που έχει αποκτήσει αντοχή στα φάρμακα που μου έδωσαν
Ετσι διάβασα

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
648
Πόντοι
81
Μάγκες
Πείτε γνώμη γρήγορα
Που να πάω να τον φάω ;

https://distintas.net/pyetra

Ή

Θέλω να τον φάω άγρια και όλα να τα πιω

Εσείς οι νέοι έχετε χρόνια μπροστά σας να γαμάτε να γαμιέστε να τον παίζετε, εμείς οι πορνόγεροι όμως δεν έχουμε . Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε τον υπολειπόμενο γαμησοχρόνο μας !

Πήγα πιετρα , μου ανοιγη πόρτα
Θέα η τυπισα και φιλάκια πεταχτά πανέμορφη όπως φωτό νταρντανα αλλά χωρίς κοιλιά , κοιλιά πλάκα
Πουτσαρρα όχι 24 ενοηται αλλά 18αλλα χοντρή πεντακάθαρη γυαλιστερή τρελα
Με πλακώνει τσιμπούκι αλλά κατάλαβε γρήγορα τη θέλω
Τη ρώτησα άμα είναι καθαρή μου έδειξε εξετάσεις και είναι αρνητική
Εκεί αποφάσισα ότι όταν έχυσε τα έφαγα όλα και μετά την έβαλα και ξεκίνησε να με γαμαει ακα μέχρι που έχυσε μέσα μου
Καυλωνω και που γράφω τι έγινε τόσο που μετά με έγλυψε μισό λεπτό και έχυσα αμέσως
Εφόσον αυτή δεν έχει κάτι γιατί δε ζητάει τις δικές σου εξετάσεις? Πόσα έδωσες, σου πήρε έξτρα χρήματα?

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446
με αυτα που βλεπω στα βιντεο των τρανς και με αυτα που διαβαζω εδω μεσα το σταματάω αμεσα το αθλημα πριν πεθανω 35 χρονων ανθρωπος
Καλύτερα, έτσι θα πέσει η ζήτηση και θα μείνουν σταθερές οι τιμές...

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
198
Πόντοι
1
Καλύτερα, έτσι θα πέσει η ζήτηση και θα μείνουν σταθερές οι τιμές...
εγω ειμαι στα 35 αδερφε κ τη θελω τη ζωουλα μου εσυ αν θυμαμαι καλα εισαι πολυ παραπάνω κανε οτι θες,δε με πολυ νοιάζει

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446
εγω ειμαι στα 35 αδερφε κ τη θελω τη ζωουλα μου εσυ αν θυμαμαι καλα εισαι πολυ παραπάνω κανε οτι θες,δε με πολυ νοιάζει
Ποτέ δεν ξέρεις για ποιόν θα χτυπήσει πρώτα η καμπάνα , άστο καλύτερα...

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
198
Πόντοι
1
Ποτέ δεν ξέρεις για ποιόν θα χτυπήσει πρώτα η καμπάνα , άστο καλύτερα...
για μενα αν χτυπήσει πάντως δε θα ναι εξαιτιας ακαποτου σεξ κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο κάνετε με ολες τις βραζιλιανες που μαζεύτηκαν εδω...

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
184
Πόντοι
0
για μενα αν χτυπήσει πάντως δε θα ναι εξαιτιας ακαποτου σεξ κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο κάνετε με ολες τις βραζιλιανες που μαζεύτηκαν εδω...
βλέπω και εγώ σε διάφορα βιντεο ακάποτο πρωκτικο σεξ με τις βραζιλιάνες τρανς, τους χυνουν στο στόμα, στον κώλο κλπ...οτι μπορεις να φανταστεις..και αυτά τα δείχνουν σε βιντεο φαντάσου τι κανουν στα κρυφα....δεν μπορω να φανταστω τι θα κουβαλάνε πάνω τους...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nick8

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
559
Πόντοι
21
Εχω κάνει τρελή έρευνα στο θέμα. Με συνδρομές σε ονλυφανς κλπ κλπ όλες ΜΑ ΟΛΕΣ οι Βραζιλιάνες που έχουμε εδώ κάνουν ακαποτα αβέρτα και το κάνουν και τσάμπα αν τους το πεις. Μου το είχε προτείνει κι εμένα μια.
Και πίπα που θα πάρεις πάλι κολλάς αν πριν γαμαγε το κωλαντερο του άλλου Ακαποτο.
Εκτός αν ρίχνουν φαντα μετά δεν ξέρω

Nixjerney

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Τα βίντεο είναι οργανωμένες παραγωγές και όχι τυχαίες συναντήσεις με τον υδραυλικό της γειτονιάς. Προβάλουν μια ιδανική κατάσταση και εμείς κ@υλωνουμε και πάμε να το ζήσουμε. Τις περισσότερες φορές λοιπόν τα κλαίμε, αλλά σίγουρα και όλα γίνονται. Ψυχραιμία και ψάξιμο και όλα καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

.

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Εχω κάνει τρελή έρευνα στο θέμα. Με συνδρομές σε ονλυφανς κλπ κλπ όλες ΜΑ ΟΛΕΣ οι Βραζιλιάνες που έχουμε εδώ κάνουν ακαποτα αβέρτα και το κάνουν και τσάμπα αν τους το πεις. Μου το είχε προτείνει κι εμένα μια.
Και πίπα που θα πάρεις πάλι κολλάς αν πριν γαμαγε το κωλαντερο του άλλου Ακαποτο.
Εκτός αν ρίχνουν φαντα μετά δεν ξέρω
Γι' αυτήν έχεις εικόνα;

TopGun96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
233
Πόντοι
280
Κάνει ακαποτο….εχει ανεβάσει και στο distintas κατά καιρούς ανάλογο βίντεο…βέβαια να πω ότι την έχω πάρει σαν ενεργητικός εγώ τρομερό κωλαρι…ήταν σε μια φάση από πάνω μου γλωσσόφιλα και έπαιζε με τον πουτσο μου και πήγε να τον καβαλήσει έτσι…κρατήθηκα και της είπα για καποτα…αλλά τρομερό κωλαρι σαν παθητικια είναι πολύ καλή

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
559
Πόντοι
21
Τα βίντεο είναι οργανωμένες παραγωγές και όχι τυχαίες συναντήσεις με τον υδραυλικό της γειτονιάς. Προβάλουν μια ιδανική κατάσταση και εμείς κ@υλωνουμε και πάμε να το ζήσουμε. Τις περισσότερες φορές λοιπόν τα κλαίμε, αλλά σίγουρα και όλα γίνονται. Ψυχραιμία και ψάξιμο και όλα καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

.
αυτη τη στιγμη εχω κανει συνδρομη σε καμυ, μπρουνα και ταυλα. καθολου οργανωμενα ειναι λολ. με το κινητο απο πανω. και ειναι με ελληνες εδω. ακουω την προφορα ΦΑΚ ΜΙ ΜΠΕΗΜΠΙ, κανενας απο εσας ειναι σιγουρα χααχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom