Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446
Ρε παιδιά τι παίζει με την Αργεντινή τελευταία , ήρθε κανένα καράβι απο κεί ;:2funny:

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.033
Πόντοι
201
κι εγώ χαλαρά της είπα, αλλά ήρθε από πίσω κι έπεσε πάνω μου με όλο της το βάρος.. ευτυχώς με έσωσαν τα πουσαπς που κάνω και ξεγλίστρησα :2funny:
Παίζεις και εσύ την ζωή σου κορώνα γράμματα με την Πέρλα από πίσω σου!!!

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.033
Πόντοι
201
Ρε παιδιά τι παίζει με την Αργεντινή τελευταία , ήρθε κανένα καράβι απο κεί ;:2funny:
Έχει πέσει σήμα στην λατινική Αμερική ότι σε ένα κράτος της Ευρώπης που ο κόσμος κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά και δεν τα βγάζει πέρα, υπάρχουν πολλά κορόιδα που δίνουν 200αρες σε ξεπετες και μη. Έτσι λοιπόν το όνειρο κάθε τραβελου είναι να έρθει και να πιάσει την καλή.

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Πήγα με πέρλα
Άσχημη χοντρή δεν την άφησα να πηδήξει
Πήρε πίπα έφυγα
Το ίδιο καυλί αμα το είχε πχ η pyetra …

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Οι φώτο της Sahara (αυτές που δεν είναι σε studio είναι κοντά στην πραγματικότητα. Το εργαλείο μακρύ αλλά όχι τόσο χοντρό. Εδώ έχει πέσει καλό φωτοσοπ. Δεν θα έλεγα ότι πηδαει άγρια. Φυσιολογικά, χαλαρά. Δίνει φιλιά. Για τις άλλες δεν ξέρω. Η δεύτερη είναι κροσαρα. Αυτή (αυτός) μπορεί να πηδάει πιο άγρια. Αντε καλό βόλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνώ!!!

Οκ φίλε
Σε πια να πάω ;;
Στη Σαμανθα σαν κρος που είναι ή στην πυετρα ;

Σε ποια θα χορτάσω πουτσο από παντού , τι λέτε ;

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
465
Πόντοι
21
Για αλλη καλη στο ενεργητικό και με,πολυ καλα προσόντα εχω διαβασει για tayla

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Δεν συμφωνώ. Είναι καλό παιδί η Perla και αν της πεις να το πάει χαλαρά θα το πάει χαλαρά. Αλλά ρε φίλε το ανακοντα είναι τεράστιο.
Ο μόνος λόγος που δεν εχω παει ειναι αυτος, αλλιως θα πήγαινα στάνταρ αν οχι καθε βδομαδα, καθε δυο... βλέπεις μια μεγαλεπιβολη τρανς με πραγματικά μεγάλα προσόντα, λες εδω είμαστε θα μας ρημάξει... και σου βγαίνει καλούλα και συμπονετική... αυτη αν το ειχε στο αυταρχικό και ηταν πιο brutal θα ειχε κανει τρελη καριερα στην adult βιομηχανία

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Πείτε τα μάγκες καμία γνώμη για Pyetra … ή καλύτερα στην Samantha ?

Επισης βλέπω ο διαχειριστής δε έχει ανεβάσει νήμα για κάθε μια για κριτικές ; Διότι μέχρι απόγευμα κάποια θα έχω συναντήσει

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.737
Πόντοι
456
Πήγα με πέρλα
Άσχημη χοντρή δεν την άφησα να πηδήξει
Πήρε πίπα έφυγα
Το ίδιο καυλί αμα το είχε πχ η pyetra …
άμα έρθει από πίσω σου δεν θα βλέπεις αν είναι άσχημη

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Αλάνια πήγα πυετρα σήμερα
Πείτε διαχειριστή να ανοίξει θρεντ
Να γράψω ριβιου

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86
Έχει πέσει σήμα στην λατινική Αμερική ότι σε ένα κράτος της Ευρώπης που ο κόσμος κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά και δεν τα βγάζει πέρα, υπάρχουν πολλά κορόιδα που δίνουν 200αρες σε ξεπετες και μη. Έτσι λοιπόν το όνειρο κάθε τραβελου είναι να έρθει και να πιάσει την καλή.
Αυτό μου έχουν πει οι ίδιες...σε σχέση με όλες τις χώρες οι Έλληνες δίνουν πολλά λεφτά στις πουτανες. Μάλλον οι γυναίκες είναι ξενερωτες!

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.033
Πόντοι
201
Ο μόνος λόγος που δεν εχω παει ειναι αυτος, αλλιως θα πήγαινα στάνταρ αν οχι καθε βδομαδα, καθε δυο... βλέπεις μια μεγαλεπιβολη τρανς με πραγματικά μεγάλα προσόντα, λες εδω είμαστε θα μας ρημάξει... και σου βγαίνει καλούλα και συμπονετική... αυτη αν το ειχε στο αυταρχικό και ηταν πιο brutal θα ειχε κανει τρελη καριερα στην adult βιομηχανία
Πίστεψε με εάν της πεις να κάνει αυτό που θέλει πρώτα πρέπει να κλείσεις θέση στο νοσοκομείο.

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.033
Πόντοι
201
Οκ φίλε
Σε πια να πάω ;;
Στη Σαμανθα σαν κρος που είναι ή στην πυετρα ;

Σε ποια θα χορτάσω πουτσο από παντού , τι λέτε ;
Σου είπαμε εάν θέλεις να φύγεις για ράμματα στην Perla

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235
Πήγα πιετρα , μου ανοιγη πόρτα
Θέα η τυπισα και φιλάκια πεταχτά πανέμορφη όπως φωτό νταρντανα αλλά χωρίς κοιλιά , κοιλιά πλάκα
Πουτσαρρα όχι 24 ενοηται αλλά 18αλλα χοντρή πεντακάθαρη γυαλιστερή τρελα
Με πλακώνει τσιμπούκι αλλά κατάλαβε γρήγορα τη θέλω
Τη ρώτησα άμα είναι καθαρή μου έδειξε εξετάσεις και είναι αρνητική
Εκεί αποφάσισα ότι όταν έχυσε τα έφαγα όλα και μετά την έβαλα και ξεκίνησε να με γαμαει ακα μέχρι που έχυσε μέσα μου
Καυλωνω και που γράφω τι έγινε τόσο που μετά με έγλυψε μισό λεπτό και έχυσα αμέσως

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Θέα η τυπισα και φιλάκια πεταχτά πανέμορφη όπως φωτό νταρντανα αλλά χωρίς κοιλιά , κοιλιά πλάκα
Εκεί αποφάσισα ότι όταν έχυσε τα έφαγα όλα και μετά την έβαλα και ξεκίνησε να με γαμαει ακα μέχρι που έχυσε μέσα μου
Καυλωνω και που γράφω τι έγινε τόσο που μετά με έγλυψε μισό λεπτό και έχυσα αμέσως
Έκατσες να σε γαμησει ακα ένα τραβελι από λατινική Αμερική ; Βαρέθηκες την ζωή σου τύπε.;

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
603
Πόντοι
3.235

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
64
Πόντοι
0
Κάτι τέτοια διαβάζω συνέχεια περί ακάποτων και με αποτρέπουν στο να δοκιμάσω να πάω με trans. Αυτή σου έδειξε τις εξετάσεις της, αλλά δεν σου φάνηκε περίεργο που δεν σου ζήτησε τις δικές σου εξετάσεις; Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλά μπορεί να είναι οροθετική αλλά λόγω των αντιρετροϊκών φαρμάκων που παίρνουν να έχει χαμηλό ιικό φορτίο και να την εμφανίζει αρνητική. Φορέστε την γαμημένη την καπότα, μην ρισκάρετε την υγεία σας για μερικά λεπτά "έξτρα καύλας".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom