Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
559
Πόντοι
21
Πες τα πες τα ρε φίλε!
Τα ζητάνε τα 200ευρα λες και είναι σπόροι....έχουν καβαλήσει όλες το καλάμι (εξ αιτίας μας)....
200 ευρώ και αν θες να τελειώσει +50, αν θες το άλλο +100 κλπ κλπ
Σιγά ρε.....βαστατε λίγο
Η άλλη (Ελληνίδα) πέτυχα αγγελία 300 ευρώ την ώρα...ωπα ρε, ούτε οι πολιτικοί δεν παίρνουν τόσα την ώρα...!
Η μλκισμενη η Κατερίνα λες; Μέσα στη καυλα μωρό αλλά παίζει να είναι εντελώς για τον πουτσο. 50 ευρώ ονλυφανς και 300 μόνο ακτιβ. Που τα είδανε αυτά; Μαλακες μας έχετε γαμησει με τις αγαπουλες σας. Ξυπνάτε

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Η μλκισμενη η Κατερίνα λες; Μέσα στη καυλα μωρό αλλά παίζει να είναι εντελώς για τον πουτσο. 50 ευρώ ονλυφανς και 300 μόνο ακτιβ. Που τα είδανε αυτά; Μαλακες μας έχετε γαμησει με τις αγαπουλες σας. Ξυπνάτε
Όλες μες τη καυλα είναι αλλά όχι τόσο πολλά και για ξεπετες κιολας

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Πες τα πες τα ρε φίλε!
Τα ζητάνε τα 200ευρα λες και είναι σπόροι....έχουν καβαλήσει όλες το καλάμι (εξ αιτίας μας)....
200 ευρώ και αν θες να τελειώσει +50, αν θες το άλλο +100 κλπ κλπ
Σιγά ρε.....βαστατε λίγο
Η άλλη (Ελληνίδα) πέτυχα αγγελία 300 ευρώ την ώρα...ωπα ρε, ούτε οι πολιτικοί δεν παίρνουν τόσα την ώρα...!
H Κατερίνα λες στάνταρ. Κ αυτή έχει μεγάλο-πιαστεί έχει σπόνσορες κ αισθάνεται ότι σου κάνει χάρη.
Κ δεν ξέρω τι σου είπε κ αν αλλά δεν κάθεται να τη γανησεις μόνο ενεργητικό κ αν θες....

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
H Κατερίνα λες στάνταρ. Κ αυτή έχει μεγάλο-πιαστεί έχει σπόνσορες κ αισθάνεται ότι σου κάνει χάρη.
Κ δεν ξέρω τι σου είπε κ αν αλλά δεν κάθεται να τη γανησεις μόνο ενεργητικό κ αν θες....
Ότι και να κάνει κύριοι και μόνο η συμπεριφορά (που για μένα είναι το παν) και το κόστος δε θα ασχοληθώ ούτε μια στο εκατομμύριο. Αυτά

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Screenshot_20250914-173227_1.png

Επειδή δεν είχα δουλειά να κάνω να άλλη μία με νέο τιμοκατάλογο ...

Θα πάει η μαλακια σύννεφο. Δεν δίνω ούτε ευρώ.

Δε χρειάζεται να πω ποια. Παλιά είναι πάντως δεν ήρθε τώρα. Μόνιμη κάτοικος Πετραλώνων

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Σαν τι σπόνσορες μπορεί να έχει αυτή τόσο δυνατούς. Τόσο δυνατούς λες ;

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Δεν είναι από τους δέκα ένας που είμαστε εδώ. Τις αγγελίες τις βλέπει κ κόσμος που δεν έχει ιδέα τι είναι φόρουμ. Αυτοί τα δίνουν, όχι εμείς οι πέντε κ αυτοί διαμορφώνουν τις τιμές. Κ προφανώς τα έχουν έτσι; Δεν τα δίνουν όταν το πορτοφόλι είναι αδειο... Κάπου περισσεύουν.
Σαν τι σπόνσορες μπορεί να έχει αυτή τόσο δυνατούς. Τόσο δυνατούς λες ;
Έχει πελάτες πιάσει που την γουστάρουν πολύ κ τις τα δίνουν σταθερά. Αυτή κάνει βόλτες /τουρ κ έχει πολύ συγκεκριμένο πελατολόγιο δε θέλει άλλους κ αν πάρει ορίζει την τιμή της κ τα γούστα της. Πχ αύριο θα πάει μια εβδομάδα Λάρισα σε τρεις τέσσερις που γνώρισε από ινστα η από αγγελία της, δεν της λέει όχι κανένας θα βγάλει ένα χιλιάρικο θα πάει αλλού, θα βγάλει άλλον ένα χιλιάρικο ή δύο ανάλογα την πόλη κ έτσι κάνει τη Χλιδή της. Οτιδήποτε άλλο φάει θα είναι έξτρα 300
Τα ίδια κ πολύ περισσότερα βγάζει η Έμμα κ οι φίλες της. Ιδίως στη Μύκονο πρέπει με κάτι πάρτυ κ άλλα τέτοια να κατεβασε πάνω από δεκαχιλιαρο, κ σε 15 μέρες δεν στα λέω ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία ιδίως για τα περί Μυκόνου ξέρω πολύ πολύ καλά τι σου λέω από σοφέρ.
Πες μου εσύ αν κ πως θα δούλευες μετά μέσα στο χρόνο... Εμένα πάντως δε με βλέπουν κάν φίλε

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446
Δεν είναι από τους δέκα ένας που είμαστε εδώ. Τις αγγελίες τις βλέπει κ κόσμος που δεν έχει ιδέα τι είναι φόρουμ. Αυτοί τα δίνουν, όχι εμείς οι πέντε κ αυτοί διαμορφώνουν τις τιμές. Κ προφανώς τα έχουν έτσι; Δεν τα δίνουν όταν το πορτοφόλι είναι αδειο... Κάπου περισσεύουν.

Έχει πελάτες πιάσει που την γουστάρουν πολύ κ τις τα δίνουν σταθερά. Αυτή κάνει βόλτες /τουρ κ έχει πολύ συγκεκριμένο πελατολόγιο δε θέλει άλλους κ αν πάρει ορίζει την τιμή της κ τα γούστα της. Πχ αύριο θα πάει μια εβδομάδα Λάρισα σε τρεις τέσσερις που γνώρισε από ινστα η από αγγελία της, δεν της λέει όχι κανένας θα βγάλει ένα χιλιάρικο θα πάει αλλού, θα βγάλει άλλον ένα χιλιάρικο ή δύο ανάλογα την πόλη κ έτσι κάνει τη Χλιδή της. Οτιδήποτε άλλο φάει θα είναι έξτρα 300
Τα ίδια κ πολύ περισσότερα βγάζει η Έμμα κ οι φίλες της. Ιδίως στη Μύκονο πρέπει με κάτι πάρτυ κ άλλα τέτοια να κατεβασε πάνω από δεκαχιλιαρο, κ σε 15 μέρες δεν στα λέω ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία ιδίως για τα περί Μυκόνου ξέρω πολύ πολύ καλά τι σου λέω από σοφέρ.
Πες μου εσύ αν κ πως θα δούλευες μετά μέσα στο χρόνο... Εμένα πάντως δε με βλέπουν κάν φίλε
Το θέμα είναι για πόσα χρόνια θα μπορούν να βγάζουν μαύρα τόσα λεφτά , εδώ η άλλη γνωστή Α εθνικής που τώρα παίρνει 200 μου είχε δείξει πως τον Αύγουστο του '23 είχε βγάλει 25.000 .Από Λ το "κορίτσι"
Εμείς απλοί φτωχομπινεδοκωλομπαραδόπουστρες είμαστε λολλοοολλλλλ

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Screenshot_20250914-173227_1.png

Επειδή δεν είχα δουλειά να κάνω να άλλη μία με νέο τιμοκατάλογο ...

Θα πάει η μαλακια σύννεφο. Δεν δίνω ούτε ευρώ.

Δε χρειάζεται να πω ποια. Παλιά είναι πάντως δεν ήρθε τώρα. Μόνιμη κάτοικος Πετραλώνων
250 ευρώ για μια φάση που οκ δε νομίζω να διαρκεί πάνω από 25 λεπτά....ρε σεις είναι πραγματικά υπερβολικά πολλά

Nixjerney

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Και αυτές είναι αλλού πελάτες. Ότι μπορεί ο καθένας. Πάντα η κ@υλα κοστίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αυτές είναι αλλού πελάτες. Ότι μπορεί ο καθένας. Πάντα η κ@υλα κοστίζει

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
939
Πόντοι
81
Μαγκες προφανώς και βγαζουν τρελα φραγκα αλλα τιποτα δεν ειναι τσαμπα σε αυτη τη ζωη.

Για να "αντεξουν" οι περισσοτερες εχουν κάτι ρουθούνια σα σήραγγα στην Εγνατια. Μετα τα 40 ειναι σαν 75 χρονών και μιλανε μονες τους ξερω γω...

Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα ειναι αυτη αλλα εν ολίγης τα πολλά λεφτά δεν βγαίνουν χωρις κόστος.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86
Το θέμα είναι για πόσα χρόνια θα μπορούν να βγάζουν μαύρα τόσα λεφτά , εδώ η άλλη γνωστή Α εθνικής που τώρα παίρνει 200 μου είχε δείξει πως τον Αύγουστο του '23 είχε βγάλει 25.000 .Από Λ το "κορίτσι"
Εμείς απλοί φτωχομπινεδοκωλομπαραδόπουστρες είμαστε λολλοοολλλλλ
Και λίγα έβγαλε...εγώ τραβιομουν με μια τοπ επιλογή και έβγαζε πανω από 35χιλ το μηνα. Με κριτικές ξεπέτας κιόλας...λογικά για να προλαβαίνει! Πληρώνουν όμως και παράβολα δεξιά αριστερά

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446
Και λίγα έβγαλε...εγώ τραβιομουν με μια τοπ επιλογή και έβγαζε πανω από 35χιλ το μηνα. Με κριτικές ξεπέτας κιόλας...λογικά για να προλαβαίνει! Πληρώνουν όμως και παράβολα δεξιά αριστερά
Αυτή δεν πληρώνει , δεν ξέρω βέβαια αν λαδώνει ... αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446
Η 2 συμπαθητική αλλά παζαρεψα για 70 με το ζόρι της σηκωνόταν , έκανε πίπα με λάστιχο , δεν έκανε ενεργητικό, ούτε γλωσσοφιλα παρόλο που το διαφημίζει .
Το βασικό της προσόν: μοιάζει στην Ελεονώρα Μελέτη ...
Άλλο ένα αποτυχημένο κασκαντεριλίκι.

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Η 2 συμπαθητική αλλά παζαρεψα για 70 με το ζόρι της σηκωνόταν , έκανε πίπα με λάστιχο , δεν έκανε ενεργητικό, ούτε γλωσσοφιλα παρόλο που το διαφημίζει .
Τελικά όλο κ χειρότερα πάμε έχω να πω

Kwtsos29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
Η κυρια Αναντα ζητά ένα 300αρι την ώρα. Μαλακας δεν ειμαι. Ωνάσης δεν ειμαι. Επομένως οποίος θέλει πάει κ δοκιμάζει

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.529
Πόντοι
1.446

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
επίσης ανεβάζει βίντεο που πηδάει ακάποτα
Κάτι το οποίο δεν σημαίνει ότι όσες δεν ανεβάζουν βίντεο με ακαποτα ή να ανεβάζουν με προφύλαξη ότι δεν κάνουν κιόλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom