Δεν είναι από τους δέκα ένας που είμαστε εδώ. Τις αγγελίες τις βλέπει κ κόσμος που δεν έχει ιδέα τι είναι φόρουμ. Αυτοί τα δίνουν, όχι εμείς οι πέντε κ αυτοί διαμορφώνουν τις τιμές. Κ προφανώς τα έχουν έτσι; Δεν τα δίνουν όταν το πορτοφόλι είναι αδειο... Κάπου περισσεύουν.
Έχει πελάτες πιάσει που την γουστάρουν πολύ κ τις τα δίνουν σταθερά. Αυτή κάνει βόλτες /τουρ κ έχει πολύ συγκεκριμένο πελατολόγιο δε θέλει άλλους κ αν πάρει ορίζει την τιμή της κ τα γούστα της. Πχ αύριο θα πάει μια εβδομάδα Λάρισα σε τρεις τέσσερις που γνώρισε από ινστα η από αγγελία της, δεν της λέει όχι κανένας θα βγάλει ένα χιλιάρικο θα πάει αλλού, θα βγάλει άλλον ένα χιλιάρικο ή δύο ανάλογα την πόλη κ έτσι κάνει τη Χλιδή της. Οτιδήποτε άλλο φάει θα είναι έξτρα 300
Τα ίδια κ πολύ περισσότερα βγάζει η Έμμα κ οι φίλες της. Ιδίως στη Μύκονο πρέπει με κάτι πάρτυ κ άλλα τέτοια να κατεβασε πάνω από δεκαχιλιαρο, κ σε 15 μέρες δεν στα λέω ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία ιδίως για τα περί Μυκόνου ξέρω πολύ πολύ καλά τι σου λέω από σοφέρ.
Πες μου εσύ αν κ πως θα δούλευες μετά μέσα στο χρόνο... Εμένα πάντως δε με βλέπουν κάν φίλε