Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

sexairetikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Τον έχει αρπάξει κανείς από αυτό το τούμπανο ή θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνει;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.480
Πόντοι
1.446
Τον έχει αρπάξει κανείς από αυτό το τούμπανο ή θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνει;
Αν θυμάμαι καλά είχα βρεθεί μαζί της στον χώρο που ήταν η Bruna παλιά (Νικοσθένους) πρίν απο 2 ; χρόνια .Αρκετά ικανοποιημένος , λίγο πιό αντρουά στο πρόσωπο αλλά τουμπανάρα . Νομίζω ενεργητικός ήμουνα (!;)

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
154
Πόντοι
0
Πήγα μαζί της πέρυσι το Δεκέμβρη που έμενε κοντά στο νέο κόσμο αν θυμάμαι καλά . Ωραίο σώμα καυλοφατσα και πολύ ωραία βυζια σκληρά. Μικρό ψωλακι έχει μην περιμένεις πολλά σαν παθητικός εκτός αν είναι η πρώτη σου φορά

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
433
Πόντοι
21
Γειά χαρά!
Τούτη δω λέει τίποτα;

sexairetikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
Γειά χαρά!
Τούτη δω λέει τίποτα;
Ναι, αμέ!!!
Οτι δεν έχει ιδέα από Photoshop!!!

kelvin

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Ιζαμπέλα εχθές….Η καλύτερη εμπειρία π είχα σαν παθητικός….νομιζω δεν υπάρχει καλύτερη ενεργητική….πεντακαθαρη και πολύ φιλική και σεβάστηκε ότι είμαι αρχάριος…πραγματικά απόλαυση

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Επίσκεψη στην Ιζαμπέλα εχθές….Η καλύτερη εμπειρία π είχα σαν παθητικός….νομιζω δεν υπάρχει καλύτερη ενεργητική….πεντακαθαρη και πολύ φιλική και σεβάστηκε ότι είμαι αρχάριος…πραγματικά απόλαυση
300/200 όντως;

kelvin

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
ναι ρε φίλε αλλά τα αξίζει για εμένα….από τη πόρτα με υποδέχθηκε με τη πουτσα καβλωμενη…..με ξεπάτωσε κανονικά δεν σταματούσε να γαμαει
Όντως γαμάει καλά και οργανώνει και δυνατές παρτούζες. Αλλά έχει ανεβάσει *πάρα πολύ* τις τιμές της. Περισσότερο και από τις υπόλοιπες της συνομοταξίας της. Τέσπα, αφού δεν είχες θέμα να δώσεις τόσα...

theogero

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Like
94
Πόντοι
0
Όντως γαμάει καλά και οργανώνει και δυνατές παρτούζες. Αλλά έχει ανεβάσει *πάρα πολύ* τις τιμές της. Περισσότερο και από τις υπόλοιπες της συνομοταξίας της. Τέσπα, αφού δεν είχες θέμα να δώσεις τόσα...

kelvin

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0
Ο καθένας ότι μπορεί…προτιμώ λίγα και καλά παρά να δοκιμάζω τη τύχη μου…..και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές που να γαμάνε σαν την Ιζαμπέλα

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
462
Πόντοι
21
ναι ρε φίλε αλλά τα αξίζει για εμένα….από τη πόρτα με υποδέχθηκε με τη πουτσα καβλωμενη…..με ξεπάτωσε κανονικά δεν σταματούσε να γαμαει

Δεν υπάρχει καλύτερη στο ενεργητικό, απο ολες τις αποψεις, μεγεθος, δύναμη, διάρκεια, ένταση... και εγω ήθελα να ξαναπαω αλλα θα κατσει λιγο δεν βολευει

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
10
Like
362
Πόντοι
290
Η isabella είναι πραγματική δύναμη και σωστή επαγγελματίας, είναι πολύ σημαντικό να εμπνέει εμπιστοσύνη η άλλη σε ότι και να θες να δοκιμάσεις!!! Οι αυξημένες τιμές πιστεύω ότι είναι δικαιολογημένες. Στο τέλος ότι πληρώνεις παίρνεις...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
εγω τελευτεαι ραντεβου φετος εκατσα 2 ωρες και πλειρωσα 70 ειναι καλα μουτρο????η μ γδαραν

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
503
Πόντοι
311

Stories

Νέο!