Ειχα παει πιτσιρικας γυρω στα 25 σε εναν ψυχολογο.Του ειπα ακριβως αυτο το πραγμα οτι οι γυναικες με ενδιαφερουν μονο για σεξ.Και οταν γαμησω,θελω να τις εξφενδονισω απο το μπαλκονι ουτε να μου μιλανε δε θελω..πως θα κανω σχεση του λεω? (μεχρι τα 25 να ειχα 2 σχεσεις με το ζορι απο ενα χρονο..και οι δυο μου ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ)..μου λεει "βαλε ορια και οποια γουστάρει.Αρκει να εισαι και συ οκ απεναντι της με τα δικα της ορια,και να αποφευγεις γυναικες που δε σε σεβονται"Εκτοτε ειμαι κομπλε.
Τύπε, έχω κάνει προσπάθειες, αλλά βαριέμαι πλέον. Η συναναστροφή με γυναίκες εκτός κρεβατιού κυμαίνεται μεταξύ ανίας και ενόχλησης.
Όσο γερνάω, τόσο λιγότερη υπομονή έχω. Δηλαδή, έβγαζα καμιά για date, έκανα υπομονή ν'ακούω όλα αυτά που θεωρεί ενδιαφέροντα και περίμενα να φτάσουμε στο σημείο να γαμηθούμε.
Τώρα, στη δική μου ηλικιακή ομάδα, είναι ακόμα χειρότερα. Δηλαδή που και που δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε όλο αυτό το μίζερο θέμα και κάθε φορά το μετανιώνω. Έβγαλα μια χωρισμένη για καφέ τις προάλλες, όλη την ώρα μου μιλούσε για τα παιδιά της που πάνε μπαλέτο, καράτε ή κάτι άλλες μαλακίες που για κάποιο λόγο θεώρησε ότι μπορεί να με ενδιαφέρουν. Ούτε καν θυμάμαι τι έλεγε επειδή δεν άκουγα.
Εγώ απλά είχα κάνει phase out, έχασα την αίσθηση του χρόνου και σκεφτόμουν πως θα πάω σπίτι να μαλακιστώ με την κιθάρα που με βοηθάει ο GPT που δίνει και tabs για εξάσκηση. Δηλαδή έκλεισα την ακοή και κουνούσα το κεφάλι μέχρι να εξαντλήσει ό,τι είχε να πει.
Δηλαδή το'χω ακούσει πολλές φορές γυναίκες να κάνουν παράπονα ότι οι άνδρες δεν τις ακούνε. Κι ο λόγος που δεν τις ακούνε είναι επειδή είναι βαρετές.
Είναι προτιμότερο να πάω στούντιο ή να πάρω call και να πληρώσω μετρητά παρά με σπασμένα νεύρα και καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα.