Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

+ούζο ακριβό που δεν πίνεται, χάλια φαγητό και αρκετή ψευτομαγκια, γκασμαδεςΤι Μυτιλήνη ρε φίλε ; Μόνο λάθρο , ελιές και σαπούνι εκεί.

Η ψευτομαγκιά γενικά ισχύει σε όλα τα νησιά. Ιδιαίτερα οι περισσότεροι Ροδίτες που έχω γνωρίσει ...+ούζο ακριβό που δεν πίνεται, χάλια φαγητό και αρκετή ψευτομαγκια, γκασμαδες![]()
Ετσι ακριβώς. Στην Κω τα ίδια. Ψευτομαγκιά και ειρωνία. Μην πω και για το χοιρινό στο πιτόγυρο, ούτε οι γάτες δεν το έτρωγαν που λέει ο λόγος.Η ψευτομαγκιά γενικά ισχύει σε όλα τα νησιά. Ιδιαίτερα οι περισσότεροι Ροδίτες που έχω γνωρίσει ...
Είναι ο συνδιασμός εύκολου χρήματος , αιμομιξιών και ναρκωτικών.Ετσι ακριβώς. Στην Κω τα ίδια. Ψευτομαγκιά και ειρωνία. Μην πω και για το χοιρινό στο πιτόγυρο, ούτε οι γάτες δεν το έτρωγαν που λέει ο λόγος.
Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου 10 χρόνια ήμουν στο κω-λονησο από τους πιο χάλια ανθρώπους που μπορεί κάποιος να γνωρίσει στην ζωή τουΕτσι ακριβώς. Στην Κω τα ίδια. Ψευτομαγκιά και ειρωνία. Μην πω και για το χοιρινό στο πιτόγυρο, ούτε οι γάτες δεν το έτρωγαν που λέει ο λόγος.
Τι εκανες 10 χρονια εκει φιλος?Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου 10 χρόνια ήμουν στο κω-λονησο από τους πιο χάλια ανθρώπους που μπορεί κάποιος να γνωρίσει στην ζωή του
την ζωη μου ας πουμεΤι εκανες 10 χρονια εκει φιλος?
O καλύτερος!την ζωη μου ας πουμε