Νέα

Παρτούζα με τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Isnaider88d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jashe

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2025
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέο μέλος εδώ . Εχω εδώ και πολύ καιρό στο νου μου να πάω με τρανς μόνο σαν ενεργητικός . Απλά είμαι κάπως μαζεμένος στην ιδέα γιατί σαν πρώτη φορά υπάρχει ένας φόβος -δισταγμός. Θα ήθελα όμως να το κάνω αλλά με κάποια καλή εμφανισιακά που να είναι θηλυπρεπής βλέπε alexandrapap στο ινσταγκραμ και που θα σεβαστεί ότι είναι η πρώτη μου φορά

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.952
Πόντοι
1.346
Καλησπέρα ψάχνω ένα ακόμα άτομο αν θέλει να πάρουμε καμία τρανς παρτουζα παρέα ενδιαφερόμενοι ας στείλουν μήνυμα ευχαριστώ πολύ
Μπορω να σου προτεινω καποιον αλλα να ξερεις πως του αρεσουν οι αλλαξοκωλιες

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
Καλησπέρα νέο μέλος εδώ . Εχω εδώ και πολύ καιρό στο νου μου να πάω με τρανς μόνο σαν ενεργητικός . Απλά είμαι κάπως μαζεμένος στην ιδέα γιατί σαν πρώτη φορά υπάρχει ένας φόβος -δισταγμός. Θα ήθελα όμως να το κάνω αλλά με κάποια καλή εμφανισιακά που να είναι θηλυπρεπής βλέπε alexandrapap στο ινσταγκραμ και που θα σεβαστεί ότι είναι η πρώτη μου φορά

Να πας με την Εύα από την Νίκαια
κοντά Κρατικό νοσοκομείο έχει εργαλείο αλλά είναι μόνο παθητική πολύ καλή με πρωτάρηδες !!!

Αν δεν θες να έχει εργαλείο τότε να πας με τρανς χειρουργημενη με κόστος μόνο 30€ με τη Μαριάννα έχει απίθανη κολάρα τύπου J.Lo είναι στο Άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας στον ηλεκτρικό κοντά

• Like
Αντιδράσεις: kmany

jashe

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2025
Like
30
Πόντοι
0
Να πας με την Εύα από την Νίκαια
κοντά Κρατικό νοσοκομείο έχει εργαλείο αλλά είναι μόνο παθητική πολύ καλή με πρωτάρηδες !!!

Αν δεν θες να έχει εργαλείο τότε να πας με τρανς χειρουργημενη με κόστος μόνο 30€ με τη Μαριάννα έχει απίθανη κολάρα τύπου J.Lo είναι στο Άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας στον ηλεκτρικό κοντά
Ιδανικά θα ήθελα κάποια όσο πιο θηλυπρεπής γίνεται σαν αυτήν που προανέφερα . Τύπου αλεξανδρα ή solpeters οι οποίες αντικειμενικά είναι μουναρες . Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχου επιπέδου θα ήθελα να μου πείτε περισσότερες πληροφορίες

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.816
Πόντοι
456
Ιδανικά θα ήθελα κάποια όσο πιο θηλυπρεπής γίνεται σαν αυτήν που προανέφερα . Τύπου αλεξανδρα ή solpeters οι οποίες αντικειμενικά είναι μουναρες . Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχου επιπέδου θα ήθελα να μου πείτε περισσότερες πληροφορίες

Με Μαριάννα Άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας με κόστος μόνο 30 ευρώ !!!!!!!!!!!!!

jashe

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2025
Like
30
Πόντοι
0
Εχω μπει στο Kanesex και μου κέντρισε το ενδιαφέρον η κλεοπατρα και η marina sissy έχει κανείς κάποια εμπειρία με κάποια αυτές τις δύο;;

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
416
Πόντοι
21
solpeters μόνον τύποι..... μόνον αυτήν θα γουσταρα να γαμησω από τρανς!

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
451
Πόντοι
21
Η Μαριάννα τι ώρες δουλεύει φίλε??

numper2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
5
Like
185
Πόντοι
280
Καλησπέρα ψάχνω ένα ακόμα άτομο αν θέλει να πάρουμε καμία τρανς παρτουζα παρέα ενδιαφερόμενοι ας στείλουν μήνυμα ευχαριστώ πολύ
Εγώ θα ήθελα και αύριο αν θέλεις

tomdoshi143

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε είμαι καινούρια στην ξέρω πως δουλεύει ιστοσελίδα έχω ψήνομαι πάντως σε παρτούζες

numper2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
5
Like
185
Πόντοι
280
Θέλεις αύριο πρωί να πάμε

George BarbaTroll