Isnaider88d
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2024
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ψάχνω ένα ακόμα άτομο αν θέλει να πάρουμε καμία τρανς παρτουζα παρέα ενδιαφερόμενοι ας στείλουν μήνυμα ευχαριστώ πολύ
Μπορω να σου προτεινω καποιον αλλα να ξερεις πως του αρεσουν οι αλλαξοκωλιεςΚαλησπέρα ψάχνω ένα ακόμα άτομο αν θέλει να πάρουμε καμία τρανς παρτουζα παρέα ενδιαφερόμενοι ας στείλουν μήνυμα ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα νέο μέλος εδώ . Εχω εδώ και πολύ καιρό στο νου μου να πάω με τρανς μόνο σαν ενεργητικός . Απλά είμαι κάπως μαζεμένος στην ιδέα γιατί σαν πρώτη φορά υπάρχει ένας φόβος -δισταγμός. Θα ήθελα όμως να το κάνω αλλά με κάποια καλή εμφανισιακά που να είναι θηλυπρεπής βλέπε alexandrapap στο ινσταγκραμ και που θα σεβαστεί ότι είναι η πρώτη μου φορά
Ιδανικά θα ήθελα κάποια όσο πιο θηλυπρεπής γίνεται σαν αυτήν που προανέφερα . Τύπου αλεξανδρα ή solpeters οι οποίες αντικειμενικά είναι μουναρες . Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχου επιπέδου θα ήθελα να μου πείτε περισσότερες πληροφορίεςΝα πας με την Εύα από την Νίκαια
κοντά Κρατικό νοσοκομείο έχει εργαλείο αλλά είναι μόνο παθητική πολύ καλή με πρωτάρηδες !!!
Αν δεν θες να έχει εργαλείο τότε να πας με τρανς χειρουργημενη με κόστος μόνο 30€ με τη Μαριάννα έχει απίθανη κολάρα τύπου J.Lo είναι στο Άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας στον ηλεκτρικό κοντά
Ιδανικά θα ήθελα κάποια όσο πιο θηλυπρεπής γίνεται σαν αυτήν που προανέφερα . Τύπου αλεξανδρα ή solpeters οι οποίες αντικειμενικά είναι μουναρες . Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχου επιπέδου θα ήθελα να μου πείτε περισσότερες πληροφορίες
Η Μαριάννα τι ώρες δουλεύει φίλε??Με Μαριάννα Άγκυρας 1 πλατεία Βικτωρίας με κόστος μόνο 30 ευρώ !!!!!!!!!!!!!
Η Μαριάννα τι ώρες δουλεύει φίλε??
Εγώ θα ήθελα και αύριο αν θέλειςΚαλησπέρα ψάχνω ένα ακόμα άτομο αν θέλει να πάρουμε καμία τρανς παρτουζα παρέα ενδιαφερόμενοι ας στείλουν μήνυμα ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα φίλε είμαι καινούρια στην ξέρω πως δουλεύει ιστοσελίδα έχω ψήνομαι πάντως σε παρτούζεςΚαλησπέρα ψάχνω ένα ακόμα άτομο αν θέλει να πάρουμε καμία τρανς παρτουζα παρέα ενδιαφερόμενοι ας στείλουν μήνυμα ευχαριστώ πολύ
Θέλεις αύριο πρωί?Καλησπέρα φίλε είμαι καινούρια στην ξέρω πως δουλεύει ιστοσελίδα έχω ψήνομαι πάντως σε παρτούζες
Ναι μεσα ειμαι φιλεΘέλεις αύριο πρωί να πάμε