jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12.966
Γιατί θες να σε γαμησει ασταμάτητα?Πόσα βιαγκρα χρειάζονται για να σου σηκώνεται Λάκη;
Γιατί θες να σε γαμησει ασταμάτητα?Πόσα βιαγκρα χρειάζονται για να σου σηκώνεται Λάκη;
Αφού γαμιεται με τραβελια και αυτός. Έχω και λινκ να βάλω για απόδειξη.Γιατί θες να σε γαμησει ασταμάτητα?
Ακριβώς τώρα αν είναι και καμιά ληγμενη κονσέρβα δεν πειράζειΜα έχουμε δει φωτογραφίες και βίντεο .
Δεν χρειάζονται σχόλια.
Στο αφάν γκατέ πάνε.
Κοτεράτος με πανεράϊ είναι ρε .... τι τον πέρασες ;μερακλής ο άτιμος![]()
Κοτεράτος με πανεράϊ είναι ρε .... τι τον πέρασες ;
Για κανένα τριπιτσόλι ;
Μην πεις καμιά μαλακία τώρα, ότι δεν έχει κάρτες εγγύησης και πιστοποίησης το ρολόϊ .
Πέσαν στη θάλασσα. Στο τελευταιο ψάρεμα . Που πιάσαν το Μόμπυ Dick .
Ναι καλά άρχισες πάλι τη καραμελα όλοι είναι γκει εκτός από σένα και τον σαιντ άλλο που δεν πηδατε η έχετε να πηδησετε από τότε που αναστηθηκαν τα καβούριαΑφού γαμιεται με τραβελια και αυτός. Έχω και λινκ να βάλω για απόδειξη.
Η μάλλον να το ξανά βάλω.
εσύ με το crew πάτε mcdrive?Θα έχει πάει στα καπιλια με το χαρτοτραπεζομαντηλο και τους μεζέδες με καρφωμένη οδοντογλυφιδα πάνω και το τασάκι στη μέση με αποτσιγαρα.μιλαμε για ποιοτητα
Να βάλω το λινκ να δούμε γιατί την εκανεςαΕτυμολογική ανάλυση είναι αυτή ρε.
Για την Κλαούντια την έκανα.
Ρώτα και τον αρχηγό σου, που έχει κάνει γλωσσολογικά μαθήματα.
Σε θρεντ για ... κρος !
Εσύ τώρα δηλαδή μιλάς με Τσέχα για να την γαμησειςΝαι καλά άρχισες πάλι τη καραμελα όλοι είναι γκει εκτός από σένα και τον σαιντ άλλο που δεν πηδατε η έχετε να πηδησετε από τότε που αναστηθηκαν τα καβούρια
Η τσάντα της γυναίκας σου τελικά τι μάρκα ήτανε; Και έσκασε η γκόμενα που σε υλοπίτιασε μόλις την είδε; Κόστισε πολλά;Με τα πολλά λινκ .... μην τσιμπήσεις ... κανά μονόκλινο πρόσεξε !!!
Μπήκες πάλι μέσα Λάκη;

Το όπλο του παππού σου σκότωσε πολλά κουμμουνια;Ειχες ποτέ γυναίκα λεβεντιά ;
ή μόνο ... σκύλους ;
δεν έχω λεφτά για εστιατόριαΣαούλ ... θα γίνεις κολλητάρι με το Ζεμπού ... όπως ο brabus67 ;;;;;
Πότε θα πάτε σε ρεστοράν πρώτη φορά μαζί ;
να πάμε όλοι μαζί στην ταβέρνα του μπαρόκ να μας κεράσειΘα σε κερνάνε αυτοί . Δεν είναι θέμα τα λεφτά.
Είναι άπλες.