You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Μαλάκας 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 320K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 40.655
Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Σήμερα είναι μια ημέρα Νίκης. Μια ημέρα Γιορτής. Η διοίκηση του παρόντος ιστοτόπου, υποχώρησε μπροστά στον φλογερό και δίκαιο αγώνα μας. Αναγνώρισε την υπεροχή μας και παραδόθηκε αμαχητί.
Από σήμερα το βράδυ κιόλας το στρατηγείο του Κονγκρέσου των Αντιπροσώπων του Λαού του Bourdela.com θα τρέξει τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Μρ. Μαλάκας 2025 ΑΠΟ ΝΕΟ ΝΗΜΑ.
Σήμερα είναι μια ημέρα Νίκης. Μια ημέρα Γιορτής. Η διοίκηση του παρόντος ιστοτόπου, υποχώρησε μπροστά στον φλογερό και δίκαιο αγώνα μας. Αναγνώρισε την υπεροχή μας και παραδόθηκε αμαχητί.
Από σήμερα το βράδυ κιόλας το στρατηγείο του Κονγκρέσου των Αντιπροσώπων του Λαού του Bourdela.com θα τρέξει τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Μρ. Μαλάκας 2025 ΑΠΟ ΝΕΟ ΝΗΜΑ.
ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ
Εγέρθητε!
Εγέρθητε!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 50.964
- Πόντοι
- 16.411
Σσσσ πρόσεξε τι λες γιατί θα βρεθείς στα Γκουλάγκ των θρεντ του ανανεωτικου να εκθειάζεις σελεμπριτις μέχρι να πεθανεις![]()
Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.582
- Πόντοι
- 3.846
Παράτα μας ρε μπάρμπα, βγάλτε με πρώτο όπως και το έχω δηλώσει σωρηδόν κάτι θες να μας πεις κι εσύ, πέτυχες το μεγάλο κατόρθωμα, εντάξει να σου φτιάξουμε κι ανδριάνταΣύντροφοι και συντρόφισσες,

Κάθεσαι εσύ με 15+ χρόνια παρουσίας να δείξεις τι, κάτσε εκεί όμορφα κι ωραία στο σπίτι σου ή έβγα καμμιά βόλτα να πάρεις αέρα...
Από την άλλη κρίνετε τους άλλους αργόσχολους ενώ είσαστε τρις χειρότεροι. Και πρόσεχε μην ξεπατώσεις κανένα κορίτσι και τη βρω μετά ξεχειλωμένη

Μακάρι να είχατε πάει εκεί που πήγα εγώ πριν ~35 χρόνια, άντε τώρα και λαρμάνισε με την παρεούλα σου αλλά μην ξεχάσεις το χαμομηλάκι ή μήπως είσαι κανένα λιοντάρι 25 ετών;
Άσε μας ρε θα κολαστούμε χρονιάρες μέρες, έχεις την εντύπωση ότι θα γίνω Πίκερ ν2....
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.071
- Πόντοι
- 2.606
Ούτε μια στο κατομμυριο να βγεις πρώτος εσύ τυπε,ούτε καν στα μετάλλιαΠαράτα μας ρε μπάρμπα, βγάλτε με πρώτο όπως και το έχω δηλώσει σωρηδόν κάτι θες να μας πεις κι εσύ, πέτυχες το μεγάλο κατόρθωμα, εντάξει να σου φτιάξουμε κι ανδριάντα
Κάθεσαι εσύ με 15+ χρόνια παρουσίας να δείξεις τι, κάτσε εκεί όμορφα κι ωραία στο σπίτι σου ή έβγα καμμιά βόλτα να πάρεις αέρα...
Από την άλλη κρίνετε τους άλλους αργόσχολους ενώ είσαστε τρις χειρότεροι. Και πρόσεχε μην ξεπατώσεις κανένα κορίτσι και τη βρω μετά ξεχειλωμένη
Μακάρι να είχατε πάει εκεί που πήγα εγώ πριν ~35 χρόνια, άντε τώρα και λαρμάνισε με την παρεούλα σου αλλά μην ξεχάσεις το χαμομηλάκι ή μήπως είσαι κανένα λιοντάρι 25 ετών;
Άσε μας ρε θα κολαστούμε χρονιάρες μέρες, έχεις την εντύπωση ότι θα γίνω Πίκερ ν2....
Ε μα ναι.....Ούτε μια στο κατομμυριο να βγεις πρώτος εσύ τυπε,ούτε καν στα μετάλλια
Τελευταία τροποποίηση:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 40.655
Σύντροφοι και συντρόφισσες.
Ο Λαός του Bourdela.com αποφάσισε δημοκρατικά και με πλήρη διαφάνεια, με 2 ψήφους υπέρ και 23 κατά, πως η αίτηση εξαίρεσης από την ψηφοφορία του @tellystalone6969 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
Ο Λαός του Bourdela.com αποφάσισε δημοκρατικά και με πλήρη διαφάνεια, με 2 ψήφους υπέρ και 23 κατά, πως η αίτηση εξαίρεσης από την ψηφοφορία του @tellystalone6969 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.582
- Πόντοι
- 3.846
Άσε με να με πλακώσει στο ξύλο ο Ζαν και να τον χώσουν μέσα να ησυχάσετε όλοι, σε ενοχλεί κιόλας;Ρε τυπε τι βίτσιο είναι αυτό να θες να πλακωθεις με άλλα μέλη(σε φιλικό στυλ παντα);;;![]()
Αλλά σιγά μην κατάλαβες τι εννοούσα
Δεν ξέρω τίποτα ρε τύπε, άσχετος είμαι, oι δε ελιές πάνε τις έβαλα υποθήκη γιατί δεν έχω να φάω....Ο Ντουνταρας ξέρει από ελιές και από στοίχημα
Έχω να δώσω στον Πολυζώη γιατί του έκαναν έξωση.Πόσα καθάρισες τυπε;
Όσο για το αν βγω πρώτος, ναι το θέλω μπας και ηρεμήσετε εδώ μέσα αφού σας έχει φάει η αγαμία (μιλώ γενικά κι όχι προσωπικά).
Για πέρασε από τα νήματα των ανεξάρτητων να δεις πόσοι πετάγονται να ανεβάσει η τάδε κοπέλα φωτογραφίες ή βίντεο, ε αφήστε με ήσυχο να σας δείξω και τίποτα τη νέα χρονιά γιατί θα είναι και υπογεγραμμένο
Δεν κολώνω εγώ τύπε, όμως μην με κογιότ αν θα υποβάλλω αίτηση σε καμμία τσοντοεταιρεία
Ασχολήσου ρε φίλε τίποτε άλλο αντί για εμένα, σας κάνουμε μαθήματα ζωής τζάμπα - ΟΚ με κάποιο ιδιαίτερο στυλ - κι άντε λέτε κι ευχαριστώ μας βγάζετε και γλώσσα κατ' ελάχιστον...Καμία εξαίρεση
Ίσως μόνο τον Ντουνταρα γιατί έχει ακόμα ελιομαζωμα να κάψει κλάρες κτλ
Μακάρι να είσαι πάντα ευτυχής στη ζωή σου - όμως ο καιρός έχει και πισωγυρίσματα, είναι τόσο πόρνη η ζωή που ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι σε περιμένει...
Τα λέμε από Δευτέρα και με εσένα

Τελευταία τροποποίηση:
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.071
- Πόντοι
- 2.606
Μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι εξαιρέσεις τους συντροφε πατερουληΣύντροφοι και συντρόφισσες.
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.071
- Πόντοι
- 2.606
Μόνο αν έχεις ποσοστό αναπηρίας επιπέδου Στίβεν Χοκινγκ μπορεί να συμβεί αυτό τυπε κ πάλι παιζειΆσε με να με πλακώσει στο ξύλο ο Ζαν
Κακώς, έπρεπε να ζητάς δίδακτρα δασκαλεΑσχολήσου ρε φίλε τίποτε άλλο αντί για εμένα, σας κάνουμε μαθήματα ζωής τζάμπα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.518
- Πόντοι
- 6.256
Ντροπη μου διεγραψε το μνημα ο ανιστορητος Αντισθενης....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 40.655
Ντροπη μου διεγραψε το μνημα ο ανιστορητος Αντισθενης....
Ιμπεριαλιστική υπερφίαλη τακτική.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.518
- Πόντοι
- 6.256
Δεν πειραζει θα περασω στην αμεσως επομενη ψηφοφορια....Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μαλακας της Δικτατοριας.Ιμπεριαλιστική υπερφίαλη τακτική.
Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.582
- Πόντοι
- 3.846
Γέρο μια κι έχεις χιλιοτσακωθεί με το Λάκη για ρολόγια, βαπόρια και μποφώρια, καραμπίνες αντίκες, έπιπλα, κολυμπηθρόξυλα κλπΙμπεριαλιστική υπερφίαλη τακτική.
ένα κοινό ερώτημα: γιατί σε πολύ δύσκολες συνθήκες είναι προτιμότερο (κατά τη γνώμη μου πάντα) να έχεις αμερικανικά δολλάρια αντί για λίρεςΤο μόνο πράγμα του οποίου δεν αμφισβητείται η γνησιότητα , είναι το panerai !!!!!
Αλίμονο, δεν ισχυρίζομαι να μην έχει κάποιος λίρες, αλλά εγώ σε εντελώς ακραίες καταστάσεις θα προτιμούσα να έχω αμερικανικά δολλάρια.
Εσάς τους δύο ερώτησα και δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανέναν άλλον. Άντε να πάρετε ένα ακόμη μάθημα, δεν τα χρεώνω....
Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.582
- Πόντοι
- 3.846
Σου είπαμε με ωραίο τρόπο να βγάλεις τον σκασμό αλλά συνεχίζεις και αυτό έχει συνέπειες να μην δίνω προγνωστικά στο απέναντι νήμαΚακώς, έπρεπε να ζητάς δίδακτρα δασκαλε
Ενδεχομένως θα μου πεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι (και καλώς πράττεις) όμως σκέψου πόσοι άλλο εδώ έχουν πιάσει τη ντούντα του κριαριού, άσε να στείλω κανέναν στο ταμείο, μην γίνεσαι εμμονικός γιατί ξενερώνω πανεύκολα...
Και κάτι άλλο: σαν επαγγελματίας τζογαδόρος είμαι ικανότατος να μπλοφάρω. Μπορώ εύκολα να συννενοηθώ με τα κορίτσια που θα βασανίσω στην αγκαλίτσα μου (ερωτευμένος μαλάκας έτσι δεν με αποκαλούν) και να τσακωθώ στα νήματα τους επίτηδες, αλλά στο ξαφνικό να σε έρθει η μπόμπα, άρα πες κάτι άλλο

Κάνεις πάλι πώς δεν καταλαβαίνεις, ρε δεν θα χάσω τα στοιχήματα ούτε τα κορίτσια, βγάλτε με από τώρα πρώτο....Ούτε μια στο κατομμυριο να βγεις πρώτος εσύ τυπε,ούτε καν στα μετάλλια
Συνημμένα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις
- 18K