Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να εξαιρεθεί ο @tellystalone6969 από την επικείμενη ψηφοφορία για τον Πιστοποιημένο Mρ. Μαλάκα 2025;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.351
Πόντοι
28.246
Η ψηφοφορία έκλεισε.

Ούτε ο Λάκης θα εξαιρεθεί

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Σήμερα είναι μια ημέρα Νίκης. Μια ημέρα Γιορτής. Η διοίκηση του παρόντος ιστοτόπου, υποχώρησε μπροστά στον φλογερό και δίκαιο αγώνα μας. Αναγνώρισε την υπεροχή μας και παραδόθηκε αμαχητί.
Από σήμερα το βράδυ κιόλας το στρατηγείο του Κονγκρέσου των Αντιπροσώπων του Λαού του Bourdela.com θα τρέξει τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Μρ. Μαλάκας 2025 ΑΠΟ ΝΕΟ ΝΗΜΑ.

ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ

Εγέρθητε!

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.560
Πόντοι
2.356
Αν και εγερθητούι είναι το σωστό......

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
Σσσσ πρόσεξε τι λες γιατί θα βρεθείς στα Γκουλάγκ των θρεντ του ανανεωτικου να εκθειάζεις σελεμπριτις μέχρι να πεθανεις:confused:
e6ff64a36c2.gif

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Παράτα μας ρε μπάρμπα, βγάλτε με πρώτο όπως και το έχω δηλώσει σωρηδόν κάτι θες να μας πεις κι εσύ, πέτυχες το μεγάλο κατόρθωμα, εντάξει να σου φτιάξουμε κι ανδριάντα :coffee:
Κάθεσαι εσύ με 15+ χρόνια παρουσίας να δείξεις τι, κάτσε εκεί όμορφα κι ωραία στο σπίτι σου ή έβγα καμμιά βόλτα να πάρεις αέρα...
Από την άλλη κρίνετε τους άλλους αργόσχολους ενώ είσαστε τρις χειρότεροι. Και πρόσεχε μην ξεπατώσεις κανένα κορίτσι και τη βρω μετά ξεχειλωμένη :coffee:
Μακάρι να είχατε πάει εκεί που πήγα εγώ πριν ~35 χρόνια, άντε τώρα και λαρμάνισε με την παρεούλα σου αλλά μην ξεχάσεις το χαμομηλάκι ή μήπως είσαι κανένα λιοντάρι 25 ετών;
Άσε μας ρε θα κολαστούμε χρονιάρες μέρες, έχεις την εντύπωση ότι θα γίνω Πίκερ ν2....

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Παράτα μας ρε μπάρμπα, βγάλτε με πρώτο όπως και το έχω δηλώσει σωρηδόν κάτι θες να μας πεις κι εσύ, πέτυχες το μεγάλο κατόρθωμα, εντάξει να σου φτιάξουμε κι ανδριάντα :coffee:
Κάθεσαι εσύ με 15+ χρόνια παρουσίας να δείξεις τι, κάτσε εκεί όμορφα κι ωραία στο σπίτι σου ή έβγα καμμιά βόλτα να πάρεις αέρα...
Από την άλλη κρίνετε τους άλλους αργόσχολους ενώ είσαστε τρις χειρότεροι. Και πρόσεχε μην ξεπατώσεις κανένα κορίτσι και τη βρω μετά ξεχειλωμένη :coffee:
Μακάρι να είχατε πάει εκεί που πήγα εγώ πριν ~35 χρόνια, άντε τώρα και λαρμάνισε με την παρεούλα σου αλλά μην ξεχάσεις το χαμομηλάκι ή μήπως είσαι κανένα λιοντάρι 25 ετών;
Άσε μας ρε θα κολαστούμε χρονιάρες μέρες, έχεις την εντύπωση ότι θα γίνω Πίκερ ν2....
Ούτε μια στο κατομμυριο να βγεις πρώτος εσύ τυπε,ούτε καν στα μετάλλια

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.779
Πόντοι
40.655
Σύντροφοι και συντρόφισσες.
Ο Λαός του Bourdela.com αποφάσισε δημοκρατικά και με πλήρη διαφάνεια, με 2 ψήφους υπέρ και 23 κατά, πως η αίτηση εξαίρεσης από την ψηφοφορία του @tellystalone6969 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Ρε τυπε τι βίτσιο είναι αυτό να θες να πλακωθεις με άλλα μέλη(σε φιλικό στυλ παντα);;;:confused:
Άσε με να με πλακώσει στο ξύλο ο Ζαν και να τον χώσουν μέσα να ησυχάσετε όλοι, σε ενοχλεί κιόλας;
Αλλά σιγά μην κατάλαβες τι εννοούσα :sunglasses:
Ο Ντουνταρας ξέρει από ελιές και από στοίχημα
Δεν ξέρω τίποτα ρε τύπε, άσχετος είμαι, oι δε ελιές πάνε τις έβαλα υποθήκη γιατί δεν έχω να φάω....
Πόσα καθάρισες τυπε;
Έχω να δώσω στον Πολυζώη γιατί του έκαναν έξωση.
Όσο για το αν βγω πρώτος, ναι το θέλω μπας και ηρεμήσετε εδώ μέσα αφού σας έχει φάει η αγαμία (μιλώ γενικά κι όχι προσωπικά).
Για πέρασε από τα νήματα των ανεξάρτητων να δεις πόσοι πετάγονται να ανεβάσει η τάδε κοπέλα φωτογραφίες ή βίντεο, ε αφήστε με ήσυχο να σας δείξω και τίποτα τη νέα χρονιά γιατί θα είναι και υπογεγραμμένο :sunglasses:
Δεν κολώνω εγώ τύπε, όμως μην με κογιότ αν θα υποβάλλω αίτηση σε καμμία τσοντοεταιρεία :coffee:
Καμία εξαίρεση:woldman::woldman:
Ίσως μόνο τον Ντουνταρα γιατί έχει ακόμα ελιομαζωμα να κάψει κλάρες κτλ
Ασχολήσου ρε φίλε τίποτε άλλο αντί για εμένα, σας κάνουμε μαθήματα ζωής τζάμπα - ΟΚ με κάποιο ιδιαίτερο στυλ - κι άντε λέτε κι ευχαριστώ μας βγάζετε και γλώσσα κατ' ελάχιστον...
Μακάρι να είσαι πάντα ευτυχής στη ζωή σου - όμως ο καιρός έχει και πισωγυρίσματα, είναι τόσο πόρνη η ζωή που ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι σε περιμένει...
Τα λέμε από Δευτέρα και με εσένα :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Σύντροφοι και συντρόφισσες.
Ο Λαός του Bourdela.com αποφάσισε δημοκρατικά και με πλήρη διαφάνεια, με 2 ψήφους υπέρ και 23 κατά, πως η αίτηση εξαίρεσης από την ψηφοφορία του @tellystalone6969 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
Μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι εξαιρέσεις τους συντροφε πατερουλη

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Άσε με να με πλακώσει στο ξύλο ο Ζαν
Μόνο αν έχεις ποσοστό αναπηρίας επιπέδου Στίβεν Χοκινγκ μπορεί να συμβεί αυτό τυπε κ πάλι παιζει
Ασχολήσου ρε φίλε τίποτε άλλο αντί για εμένα, σας κάνουμε μαθήματα ζωής τζάμπα
Κακώς, έπρεπε να ζητάς δίδακτρα δασκαλε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.521
Πόντοι
6.256
Ντροπη μου διεγραψε το μνημα ο ανιστορητος Αντισθενης....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.521
Πόντοι
6.256
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Ιμπεριαλιστική υπερφίαλη τακτική.
Γέρο μια κι έχεις χιλιοτσακωθεί με το Λάκη για ρολόγια, βαπόρια και μποφώρια, καραμπίνες αντίκες, έπιπλα, κολυμπηθρόξυλα κλπ
Το μόνο πράγμα του οποίου δεν αμφισβητείται η γνησιότητα , είναι το panerai !!!!!
ένα κοινό ερώτημα: γιατί σε πολύ δύσκολες συνθήκες είναι προτιμότερο (κατά τη γνώμη μου πάντα) να έχεις αμερικανικά δολλάρια αντί για λίρες :rolleyes:
Αλίμονο, δεν ισχυρίζομαι να μην έχει κάποιος λίρες, αλλά εγώ σε εντελώς ακραίες καταστάσεις θα προτιμούσα να έχω αμερικανικά δολλάρια.
Εσάς τους δύο ερώτησα και δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανέναν άλλον. Άντε να πάρετε ένα ακόμη μάθημα, δεν τα χρεώνω....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Κακώς, έπρεπε να ζητάς δίδακτρα δασκαλε
Σου είπαμε με ωραίο τρόπο να βγάλεις τον σκασμό αλλά συνεχίζεις και αυτό έχει συνέπειες να μην δίνω προγνωστικά στο απέναντι νήμα :lipsrsealed:
Ενδεχομένως θα μου πεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι (και καλώς πράττεις) όμως σκέψου πόσοι άλλο εδώ έχουν πιάσει τη ντούντα του κριαριού, άσε να στείλω κανέναν στο ταμείο, μην γίνεσαι εμμονικός γιατί ξενερώνω πανεύκολα...
Και κάτι άλλο: σαν επαγγελματίας τζογαδόρος είμαι ικανότατος να μπλοφάρω. Μπορώ εύκολα να συννενοηθώ με τα κορίτσια που θα βασανίσω στην αγκαλίτσα μου (ερωτευμένος μαλάκας έτσι δεν με αποκαλούν) και να τσακωθώ στα νήματα τους επίτηδες, αλλά στο ξαφνικό να σε έρθει η μπόμπα, άρα πες κάτι άλλο :coffee:
Ούτε μια στο κατομμυριο να βγεις πρώτος εσύ τυπε,ούτε καν στα μετάλλια
Κάνεις πάλι πώς δεν καταλαβαίνεις, ρε δεν θα χάσω τα στοιχήματα ούτε τα κορίτσια, βγάλτε με από τώρα πρώτο....

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom