Νέα

Νόμπελ για την πιο αποτυχημένη θεωρία/μέθοδο προσέγγισης & έλκυσης θηλέων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bourdelonobel Prize άχρηστης Θεωρίας/Μεθόδου προσέγγισης & έλκυσης θηλέων


  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.796
Κριτικές
90
Like
33.640
Πόντοι
24.700
Αξιότιμα μέλη,

Όλοι σας προφανώς γνωρίζετε πως τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται ολοένα και περισσότεροι "γκουρού διαβίωσης" στο διαδίκτυο, όπου αναλύουν τις θεωρίες και τις μεθόδους τους, για θέματα, σωστής και υγιεινής διατροφής, μυϊκής ανάπτυξης χωρίς επικίνδυνα σκευάσματα, άσκησης σώματος γενικώς, πνευματικής άσκησης ανάτασης & χαλάρωσης, σωματικής αναζωογόνησης & ευεξίας, κάλλους ψυχής & σώματος, κάλους εγκεφάλου και γενικώς ό,τι του την βαρέσει στο κεφάλι του καθενός.

Αυτό όμως που ορισμένοι από εσάς δεν γνωρίζετε, είναι ότι ο παρόντας ιστότοπος, όχι μόνο πρωτοτύπησε όσον αφορά το αντικείμενο των Θεωριών - Μεθόδων, αλλά και προηγήθηκε. Χρόνια τώρα, επιφανή μέλη διατυπώνουν θεωρίες και μεθόδους για την προσέγγιση και την έλκυση θηλέων. Και ενώ οι σημερινοί ¨γκουρού¨ διατυπώνουν τις θεωρίες τους
με μόνο σκοπό το κέρδος, τα μέλη του Bourdela.com, πιστά στα υψηλά ιδανικά τους, μοίραζαν (και συνεχίζουν να μοιράζουν) το απόσταγμα της δια βίου γνώσης τους αφιλοκερδώς, με μόνο γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Έτσι λοιπόν, η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ προκειμένου να τιμήσει πρωτίστως όλες αυτές τις εξέχουσες θεωρίες - Μεθόδους, και δευτερευόντως τα μέλη που τις εκπόνησαν, θα διενεργήσει ψηφοφορία προκειμένου να αποδώσει το βραβείο Nobel Prize στην πιο Αποτυχημένη θεωρία - Μέθοδο προσέγγισης & έλκυσης Θηλέων.

Οι θεωρίες που θα διαγωνιστούν είναι (με αλφαβητική σειρά) οι κάτωθι :



θεωρία της Αυτοβελτίωσης ( Δημιουργός @Anestis zapatas )

Το Εγχειρίδιο του καλού θύματος Κισινάου & λοιπής Ανατολικής Ευρώπης και πως να το αποφύγετε. ( Δημιουργός @redpeainz )

Εθνικογαμισμός (Δημιουργός @dimitrakis29 )

θεωρία του Μέντορινκγκ, βοσκοπούλες και πως να εκβιάζετε τις καμαριέρες του ξενοδοχείου σας για να σας κάθονται. (Δημιουργός @Kalogero )

Ο Nόμος του Πίκερ (Δημιουργός @Picker)

Θεωρία των Πενήντα (50,00) Ευρώ (Δημιουργός @Jean Claud van Damme)

Τα Πρέπει που οφείλει να πληρεί ένα αληθινό αρσενικό. Αυτοκίνητα-Κοστούμια-Υποδήματα-Ωρολόγια-Φαλτσέτες Ξυρίσματος-Σωβρακοφανέλες-Ρόμπες και λοιπά Αξεσουάρ (Δημιουργός @tellystalone6969 , πρώην Λάκης33, πρώην Ζέλικο, πρώην Φυλόβιος)

Πως να βρώ γκόμενα-θεωρία και τεχνικές (Δημιουργός @leader96 )

θεωρία του Σπόνσορινγκ (Δημιουργός @Kman2)

Στη ζωή πρέπει να έχεις Στόχους - Τεχνικές διαφυγής από την εποπτεία της πεθεράς σου για να τους φτάσεις. (Δημιουργός @allantalon )



Οιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις διαγωνιζόμενες θεωρίες, είτε από τους δημιουργούς τους, είτε από οποιοδήποτε μέλος, παρακαλώ να κατατεθούν μαζί με ηλεκτρονικό παράβολο ποσού 112,10 Ευρώ, στο νήμα που φιλοξενεί την Διοργανώτρια Αρχή ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ , μέχρι την 11η βραδυνή υπ΄ όψιν κ. @celebre, και προκειμένου να ανοίξουν οι κάλπες.


Για την ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
Ο Γ.Γ.
The Saint.



ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 17η του μηνός Μαΐου του έτους 2024 και ώρα 17:00΄, συνεδρίασε εκτάκτως η ελλανόδικος επιτροπή της διοργανώτριας αρχής ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ με τα εξής προ ημερησίας διατάξεως θέματα:

Θέμα 1ον. Εξάλειψη εκ της ψηφοφορίας της Θεωρίας/Μεθόδου: Πως να βρω γκόμενα (Δημιουργός @leader96 ), διότι ο πατήρ-δημιουργός της αρνείται να δώσει τεκμήρια που προέκυψαν δια της πρακτικής εφαρμογής της, ή επίσημα αποτελέσματα πειραμάτων.

Θέμα 2ον. Αποβολή εκ της ψηφοφορίας των θεωριών/Μεθόδων:
α) Θεωρία της Αυτοβελτίωσης (Δημιουργός @Anestis zapatas ) &
β) Θεωρία των 50,00 Ευρώ (Δημιουργός Ζαν Κλώντ Βαν Νταμ)
καθώς σύμφωνα με νεότερες διασταυρωμένες και επαληθευμένες αποκαλύψεις, οι Ανέστης Ζαπάτας και Ζαν Κλώντ Βαν Ντάμ, είναι το ίδιο και το αυτό μέλος.

Θέμα 3ον. Διακοπή της υποψηφίοτητος των Θεωριών/Μεθόδων:
α) Εγχειρίδιο του καλού θύματος Κισινάου/Αν. Ευρώπης & πως να το αποφύγετε (Δημιουργός redpeainz)
β) Ο Nόμος του Πίκερ (Δημιουργός Picker)
γ) Θεωρία του Σπόνσορινγκ (Δημιουργός Kman2)
δ) Θεωρία Στοχοθεσίας & τεχνικές αποφυγής της πεθεράς σας για να τους πετύχετε (Δημιουργός allantalon)
δεδομένου ότι οι δημιουργοί-πατέρες αυτών των θεωριών βρίσκονται πλέον εκτός κοινότητος με αποτέλεσμα να μην μπορούν συμμετέχοντας να υποστηρίξουν τις θεωρίες/μεθόδους τους, και ούτως να υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό από όσους βρίσκονται εντός της κοινότητος του Bourdela.com.

Θέμα 4ον.
Μηδενισμός της μέχρι τώρα ψηφοφορίας και επανάληψή της εάν κριθεί δέον και εφόσον επηρεάζεται από τις σχετικές με τα θέματα 1,2 & 3 αποφάσεις της ελλανοδίκου επιτροπής.

Η ελλανόδικος επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της και εξέτασε μετά μεγάλης προσοχής όλα τα προσκομισθέντα έγγραφα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τα ακόλουθα:

Θέμα 1ον.
Η Θεωρία/Μέθοδος : Πως να βρω γκόμενα (Δημιουργός @leader96 ) εξαλείφεται εκ της ψηφοφορίας.

Θέμα 2ον.
Οι θεωρίες/μέθοδοι:
α) Θεωρία της Αυτοβελτίωση & β) Θεωρία των 50,00΄ Ευρώ αποβάλλονται εκ της ψηφοφορίας δεδομένου πως εκ του καταστατικού υπάρχει ο περιορισμός της συμμετοχής μίας και μόνης θεωρίας/μεθόδου ανά μέλος σε κάθε ψηφοφορία και ούτως ο δημιουργός - πατήρ των ανωτέρω θεωριών/μεθόδων προσπάθησε να εξαπατήσει τη διοργανώτρια αρχή παρουσιάζοντας τις ανωτέρω θεωρίες/μεθόδους ως πονήματα διαφορετικών μεταξύ τους μελών.

Θέμα 3ον. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία των θεωριών/μεθόδων:
α) Εγχειρίδιο του καλού θύματος Κισινάου/Αν. Ευρώπης & πως να το αποφύγετε (Δημιουργός redpeainz), β) Ο Nόμος του Πίκερ (Δημιουργός Picker), γ) Θεωρία του Σπόνσορινγκ (Δημιουργός Kman2) & δ) Θεωρία Στοχοθεσίας & τεχνικές αποφυγής της πεθεράς σας για να τους πετύχετε (Δημιουργός allantalon) διακόπτεται με την επιφύλαξη προκήρυξης ξεχωριστής (τιμής ένεκεν) ψηφοφορίας, στην οποία θα συμμετέχουν οι προαναφερόμενες θεωρίες/μέθοδοι.

Θέμα 4ον. Η ψηφοφορία μηδενίζεται και επαναλαμβάνεται σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τα θέματα 1,2 & 3.

Η ανωτέρω απόφαση θα ισχύσει από τις 18:00΄ της αυριανής ημέρας 18ης Μαΐου 2024. Η διοργανώτρια αρχή ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα δέχεται προς εξέταση τις ενστάσεις σας με την προϋπόθεση πως θα κατατεθούν μέχρι την 12η μεσημβρινή της αυριανής ημέρας 18ης Μαΐου 2024 (υπόψη του κ.κ. Θεματοφύλακα @celebre ) και θα συνοδεύονται απαραίτητα από παράβολο ποσού 3.000,00 Ευρώ.

Για τη Διοργανώτρια Αρχή
Ο Γ.Γ.
The Saint




ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ
Ενημερώνουμε τους εκλεκτούς ψηφοφόρους, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη, πως η προθεσμία κατάθεσης ενστάσεων έληξε.

Οι ενστάσεις που κατατέθηκαν και πληρούν και τα προαπαιτούμενα είναι οι εξής δύο:

Του κ. Λιντερ &
του κ. Πορνομετανάστη.

Η ελλανόδικος επιτροπή θα συνεδριάσει εντός ολίγου και θα τις εξετάσει ενδελεχώς.

Ο Γ.Γ

The Saint



ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 18η του μηνός Μαΐου του έτους 2024 και ώρα 17:00΄, συνεδρίασε εκτάκτως η ελλανόδικος επιτροπή της διοργανώτριας αρχής ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ με τα εξής προ ημερησίας διατάξεως θέματα:

Θέμα 1ον. Ένσταση του κ. @leader96 για την εξάλειψη εκ της ψηφοφορίας της Θεωρίας/μεθόδου του : Πως να βρω γκόμενα.

Θέμα 2ον. Ένσταση του κ. Πορνομετανάστη με αίτημα να εξαιρεθεί η Θεωρία/μέθοδος του : ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ, και να ενταχθεί σε επόμενη ψηφοφορία.

Η ελλανόδικος επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της και εξέτασε μετά μεγάλης προσοχής όλα τα προσκομισθέντα έγγραφα αποφάσισε τα ακόλουθα:

Θέμα 1ον.
Ο κ. @leader96 στην ένστασή του ισχυρίστηκε πως η Θεωρία/Μέθοδός του πρέπει να συμμετέχει στην ψηφοφορία που θα αναδείξει νικήτρια την πιο αποτυχημένη θεωρία/μέθοδο προσέγγισης & έλκυσης θηλέων, χωρίς να υποχρεούται να καταβάλλει αποδεικτικά τεκμήρια εφαρμογής της, έστω και πειραματικά, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, ακόμα και ο ίδιος θεώρησε την θεωρία του τόσο πολύ αποτυχημένη που ούτε κάν δοκίμασε να την εφαρμόσει. Ως εκ του γεγονότος τούτου η ελλανόδικος επιτροπή συμφωνεί ΟΜΟΦΩΝΑ με το σκεπτικό του και του αναγνωρίζει το δικαίωμα να συμμετέχει ξανά η Θεωρία/Μέθοδός του "Πως να βρω γκόμενα", στην ψηφοφορία.

Θέμα 2ον.
Ο κ. Πορνομετανάστης στην ένσταση του αιτήθηκε την εξαίρεση της Θεωρίας/Μεθόδου του "ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ" στην ψηφοφορία που θα αναδείξει νικήτρια την πιο αποτυχημένη θεωρία/μέθοδο προσέγγισης & έλκυσης θηλέων, με το επιχείρημα πως ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ είναι κάτι παραπάνω από μια απλή θεωρία προσέγγισης & έλκυσης θηλέων, αφού καλύπτει μεγαλύτερο φάσμα θέσεων, όπως ρηξικέλευθες πολιτικές, νομικές, καθώς και φιλοσοφικές τοποθετήσεις. Συμφωνεί δε και παρακαλεί την Διοργανώτρια Αρχή, να εντάξει το Πολιτικό του Κίνημα (όπως το ονόμασε) σε επόμενη ψηφοφορία που θα αφορά τα Πολιτικο-φιλοσοφικά ρεύματα. Ως εκ του γεγονότος τούτου η ελλανόδικος επιτροπή συμφωνεί ΟΜΟΦΩΝΑ με το σκεπτικό του και του αναγνωρίζει το δικαίωμα της εξαίρεσης της Θεωρίας/Μεθόδου του "ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ" από την τρέχουσα ψηφοφορία, και επιφυλάσσεται να την εντάξει σε επόμενη ενότητα.

Για την Ελλανόδικο επιτροπή
Ο εντεταλμένος Γενικός Γραμματέας
The Saint
 
Τελευταία τροποποίηση:

celebre

Μέγας
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Μηνύματα
17.191
Like
18.648
Πόντοι
3.656
Για ηλεκτρονικη μεταφορα θα δωθει αϊ μπαν μεσω πμ.:confused::confused::confused:
 

astronaut80

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Μηνύματα
311
Κριτικές
18
Like
2.411
Πόντοι
1.071
Ωχ θα ενωθουν όλα τα νήματα εδώ!
Fox Tv Popcorn GIF by The Four
 

celebre

Μέγας
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Μηνύματα
17.191
Like
18.648
Πόντοι
3.656
Το γραφειο προπαγανδας (με τα καταλληλα δωρακια) μπορει να ανασκευασει οποια θεωρια επιθυμειτε:coffee::confused::confused::confused:
 

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Μηνύματα
614
Like
1.311
Πόντοι
206
Ωχ θα ενωθουν όλα τα νήματα εδώ!
Fox Tv Popcorn GIF by The Four
Αναμένω και εγώ τις εξελίξεις. Το νήμα είναι σαν την ενοποιημένη θεωρία των πάντων που προσπαθούν να βρουν οι φυσικοί επιστήμονες από τον Αιστάιν και μετά.
 

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Μηνύματα
4.365
Like
3.852
Πόντοι
1.706
Από εσωτερικές πληροφορίες εικάζεται...ότι ο leader96 θά ισχυριστεί...ότι δέν έχει τελειοποιήσει...τήν πρωτότυπη θεωρία του!!
Καί ότι τού έκλεψαν ιδέες... :sunglasses:
:heavymetalbig:
 

Mpratan

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.455
Κριτικές
21
Like
9.979
Πόντοι
3.346
ΔΙΝΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. Εξάλλου, όταν εμείς εδώ ενεργούσαμε και επιχειρούσαμε, ΟΛΟ το υπόλοιπο ίντερνετ ήταν ακόμα στις σκιές. Πρωτοπόροι, ευεργέτες και πρωτεργάτες της (μαλακίας).
 
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.796
Κριτικές
90
Like
33.640
Πόντοι
24.700
Από εσωτερικές πληροφορίες εικάζεται...ότι ο leader96 θά ισχυριστεί...ότι δέν έχει τελειοποιήσει...τήν πρωτότυπη θεωρία του!!
Καί ότι τού έκλεψαν ιδέες... :sunglasses:
:heavymetalbig:

Ενημερώστε τον παρακαλώ, πως η διοργανώτρια αρχή το έχει ήδη προβλέψει, και για αυτό θα δοθεί άπλετος χρόνος, όχι μόνον στους δημιουργούς - πατέρες των θεωριών, αλλά και σε οιουσδήποτε υποστηρικτές τους, να αναλύσουν τα υπέρ και τα κατά της κάθε θεωρίας, και γιατί όχι, να διασταυρώσουν τα ξίφη τους προκειμένου να αναδείξουν την κάθε θεωρία-Μέθοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.796
Κριτικές
90
Like
33.640
Πόντοι
24.700
ΔΙΝΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. Εξάλλου, όταν εμείς εδώ ενεργούσαμε και επιχειρούσαμε, ΟΛΟ το υπόλοιπο ίντερνετ ήταν ακόμα στις σκιές. Πρωτοπόροι, ευεργέτες και πρωτεργάτες της (μαλακίας).
:headbang2::headbang2::headbang2:
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.951
Κριτικές
32
Like
11.290
Πόντοι
11.746
Χαιρετώ,
τώρα στο θέμα είναι δύσκολο να βρει κάποιος νέος το προφίλ του allantalon για αυτό σαν υποστηρικτής του
(έριξα πολύ γέλιο) θα βάλω σκρινσοτ σε καίρια ερώτηση.
Στιγμιότυπο οθόνης (517).png
 
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.796
Κριτικές
90
Like
33.640
Πόντοι
24.700
Προτού ανοίξουν οι κάλπες, θα ήθελα να επιστήσω στους ψηφοφόρους ότι εδώ διαγωνίζονται Θεωρίες/Μέθοδοι.

Γι αυτόν το λόγο λοιπόν θα παρακαλέσω τα μέλη που θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους, να κρίνουν αμιγώς με βάση την Θεωρία/Μέθοδο ΚΑΙ ΟΧΙ με γνώμονα τον δημιουργό-πατέρα της.

Ευχαριστώ.
 

Rebirthed Sapiens Sapiens

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
10.019
Κριτικές
30
Like
20.551
Πόντοι
8.846
Προτού ανοίξουν οι κάλπες, θα ήθελα να επιστήσω στους ψηφοφόρους ότι εδώ διαγωνίζονται Θεωρίες/Μέθοδοι.

Γι αυτόν το λόγο λοιπόν θα παρακαλέσω τα μέλη που θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους, να κρίνουν αμιγώς με βάση την Θεωρία/Μέθοδο ΚΑΙ ΟΧΙ με γνώμονα τον δημιουργό-πατέρα της.

Ευχαριστώ.
Ισχύει
 
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.796
Κριτικές
90
Like
33.640
Πόντοι
24.700

athinaios44

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
49.615
Like
46.487
Πόντοι
6.256

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Μηνύματα
4.365
Like
3.852
Πόντοι
1.706
Μία παρατήρηση!!

Χωρίς νά θέλω μέ κανένα τρόπο νά επηρεάσω τά μέλη...θά πρέπει νά πώ ότι ο Κακόγερος καί ο Balkan...έχουν τοποθετηθεί...επενδύοντας στήν θεωρία τους!!
Καί όταν λέω επενδύοντας...τό εννοώ αυτολεξεί...έχουν βάλει χρήμα...ο Balkan θεωρώ περισσότερο...καί ο Κακόγερος λιγότερο...
Καί τό λέω εγώ...πού έχω έρθει καί μέ τούς 2...άπειρες φορές σέ αντιπαράθεση καί διαξιφισμούς...

Φυσικά δέν γνωρίζω όλες τίς μεθόδους από τά εξέχοντα μέλη...διότι θέλω νά είμαι δίκαιος...αλλά λέω από αυτές πού γνωρίζω!!
Ισως τό έχουν κάνει καί οι άλλοι... :sunglasses:
:heavymetalbig:
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
4.515
Κριτικές
8
Like
11.459
Πόντοι
3.786
Θα πρέπει να ψηφίσει ο λαός, ειδάλλως να συσταθεί επιτροπή εμπειρογνωμώνων που θα επωμιστεί το δύσκολο έργο να συγκρίνει αυτές τις έγκριτες επιστημονικές μεθόδους.
 

Ντουνταράς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
1.687
Κριτικές
9
Like
2.480
Πόντοι
736
Με το λογαριασμό του μακαρίτη είχα αναπτύξει στοιχηματικές αναλύσεις με απώτερο στόχο να απολαμβάνουμε περισσότερο και συνάμα ποιοτικότερο πληρωμένο σεξ.
Θείε με απογοήτευσες, πώς θα πιω το ποτήρι του μαρτυρίου; :confused:


Υ. Γ. Τη συνταγή Μαρή την ξέχασες, για κάνε ελεγχο Alzheimer :confused:
 

athinaios44

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
49.615
Like
46.487
Πόντοι
6.256
Με το λογαριασμό του μακαρίτη είχα αναπτύξει στοιχηματικές αναλύσεις με απώτερο στόχο να απολαμβάνουμε περισσότερο και συνάμα ποιοτικότερο πληρωμένο σεξ.
Θείε με απογοήτευσες, πώς θα πιω το ποτήρι του μαρτυρίου; :confused:
εσυ και η θρυλικη σου Ντουντα:rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom