Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.533
- Πόντοι
- 6.256
αμφιβάλω για το αν οι τσέχες του ζαν κατουράνε όρθιεςΑμφιβάλεις ... το επίπεδο που έχουν οι Τσέχες ;
αμφιβάλω για το αν οι τσέχες του ζαν κατουράνε όρθιεςΑμφιβάλεις ... το επίπεδο που έχουν οι Τσέχες ;
...Αμφιβάλεις ... το επίπεδο που έχουν οι Τσέχες ;
Ο Σαούλ δεν ξέρει πως είναι ούτε Αλβανες θα ξέρει και τις τσεχες ?Αμφιβάλεις ... το επίπεδο που έχουν οι Τσέχες ;
Τις πορνοστάρ ... που γουστάρει η Κλαούντια ... τις θυμάσαι ;;;αμφιβάλω για το αν οι τσέχες του ζαν κατουράνε όρθιες![]()
Ακόμα δεν επιβεβαίωσε κανένας το ραντεβού για όπου είσαι τέλος πάντων. Δεν έχεις τα αρχιδια.Καλά εμείς θα τα πούμε από κοντά γερο κάποια στιγμή να δεις τι σημαίνει ζαν κλωντ
Σκούζει ο @jean-Claud
Ποιος; Αυτός που μαζί με τον μουνιβαγωνη, τραμπουκισαν και απειλούσαν και απειλούν ακόμα γυναίκες που εργάζονται, αν δεν τους κάνουν τα κέφια στο τζάμπα η έκπτωση
Καλά εμείς θα τα πούμε από κοντά γερο κάποια στιγμή να δεις τι σημαίνει ζαν κλωντ
Εσένα Σαούλ σε κατουρανε όπως θες,οι τσεχες αν δουν μαλακα τον χεζουν κιολαςαμφιβάλω για το αν οι τσέχες του ζαν κατουράνε όρθιες![]()
δε ξέρω για πορτοστάρ για κάτι μελιτζάνες εγώ έχω ακούσειΤις πορνοστάρ ... που γουστάρει η Κλαούντια ... τις θυμάσαι ;;;
Παίζαν με κάτι Φ450 ....

Σαουλίνο ..... έχεις πάει σε ταβέρνες με την παρεούλα ;;;;αμφιβάλω για το αν οι τσέχες του ζαν κατουράνε όρθιες![]()
Εσένα Σαούλ σε κατουρανε όπως θες,οι τσεχες αν δουν μαλακα τον χεζουν κιολας
Λάκη πόσες φορές τον έχεις πάρει με τραβελι από τον κωλο σου;Αμφιβάλεις ... το επίπεδο που έχουν οι Τσέχες ;
δε ξέρω για πορτοστάρ για κάτι μελιτζάνες εγώ έχω ακούσει![]()
Θα έχει πάει στα καπιλια με το χαρτοτραπεζομαντηλο και τους μεζέδες με καρφωμένη οδοντογλυφιδα πάνω και το τασάκι στη μέση με αποτσιγαρα.μιλαμε για ποιοτηταΣαουλίνο ..... έχεις πάει σε ταβέρνες με την παρεούλα ;;;;
Είσαι ...δικός τους ;
μεγάλη προσοχή τότε....γιατί εσύ που φέτος θα σηκώσεις τον τίτλο πρέπει να κρατάς ομπρέλα μόλις τις βλέπειςΕσένα Σαούλ σε κατουρανε όπως θες,οι τσεχες αν δουν μαλακα τον χεζουν κιολας

Πόσα βιαγκρα χρειάζονται για να σου σηκώνεται Λάκη;Για τις χρυσές σαμπάνιες ;
Εσένα αν δουν μόνο πάνα σε σώζει από το σκατοΚυκλοφορείς δηλαδή με το κωλόχαρτο παραμάσχαλα;
Μώρε μπράβο!!!
Θα έχει πάει στα καπιλια με το χαρτοτραπεζομαντηλο και τους μεζέδες με καρφωμένη οδοντογλυφιδα πάνω και το τασάκι στη μέση με αποτσιγαρα.μιλαμε για ποιοτητα
Σκούζει ο @jean-Claud
Ποιος; Αυτός που μαζί με τον μουνιβαγωνη, τραμπουκισαν και απειλούσαν και απειλούν ακόμα γυναίκες που εργάζονται, αν δεν τους κάνουν τα κέφια στο τζάμπα η έκπτωση
Εννοείται πως πάνε αφού έκανα περιγραφήΤι θες να πεις;
Δεν πάει σε χλιδομάγαζα ο Ζεμπού με το Τζων 100 ;