Ισχύει αυτό που λες, αλλά καμιά φορά ψάχνοντας το τέλειο νιμου χάνεις τις άριστες υπηρεσίες μιας όχι και τόσο εντυπωσιακής κοπέλας που θα ιδρώσει την φανελα για πάρτυ σου!Ναι φίλε αλλά δεν θα κυνηγάμε και τις άσχημες.
Δεν είναι λίγα τα ασχημούλια κομοδινάκια που κυκλοφορούν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (12 μέλη και 45 επισκέπτες)
Σήμερα το πρωί γυρνώντνας από τις διακοπές έκανα μια στάση για μια τσάρκα στην άδεια θεσσαλονικη.
Πέρασα στη μινωταύρου 16 με μια Αθηνά νομίζω ελληνίδα είπε
από πειραιά... (δεν ξέρω αν αληθεύει).
Αν και δεν ήταν η πιο όμορφη της βάρδιας εκέινη την ώρα μου έκανε καλή προσφορά με φουλ πρόγραμμα
και 2 εκτονώσεις στα 70 ευρώ... (προφανώς λόγω έλλειψης κόσμου).
Υπάρχουν θετικά και αρνητικά από την συνάντηση αυτή. Το ότι την βρήκα να κάθετε με τις πιτζάμες ας πούμε
δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά ας όψετε η προσφορά!!

Το σώμα της όχι ότι καλύτερο αλλά η κοπέλα πολύ εξυπηρετική έκανε τα πάντα (ακά πίπα πρωκτικό και τελείωμα στις βυζάρες της) κάτι που με εντυπωσίασε θετικά. Οπότε αν την ξαναπετύχω κάποια στιγμη όταν βρεθώ πάλι θεσσαλονίκη θα την επισκεφθώ και
πάλι. Βεβια η βόλτα είχε και μια στιχομυθία για γέλια στο ξύλινο δίπλα.
Εκεί όπου μπήκα είδα την κοπέλα, καλή ήταν και ενώ ψηνόμουν για δοκιμή λέω θα κάνω μια βόλτα και θα έρθω,
μου απαντάει η τσατσα εσύ όλο βόλτες κάνεις και ποτέ δεν περνάς...

Εν τω μεταξύ εγώ επειδή δεν είμαι από θεσσαλονίκη ζήτημα να έρχομαι εκεί 1 φορά το 3μηνο και πάλι δεν πηγαίνω συνέχεια
σε αυτά τα μαγαζιά μιας και όποτε βρίσκω ευκαιρία πάω σε κάποιο μασατζίδικο. Τώρα πως αυτή με θυμόταν ένας θεός ξέρει!!
Αυτά και ελπίζω να μη κούρασα!
Αν και δεν ήταν η πιο όμορφη της βάρδιας εκέινη την ώρα μου έκανε καλή προσφορά με φουλ πρόγραμμα
Υπάρχουν θετικά και αρνητικά από την συνάντηση αυτή. Το ότι την βρήκα να κάθετε με τις πιτζάμες ας πούμε
δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά ας όψετε η προσφορά!!

Το σώμα της όχι ότι καλύτερο αλλά η κοπέλα πολύ εξυπηρετική έκανε τα πάντα (ακά πίπα πρωκτικό και τελείωμα στις βυζάρες της) κάτι που με εντυπωσίασε θετικά. Οπότε αν την ξαναπετύχω κάποια στιγμη όταν βρεθώ πάλι θεσσαλονίκη θα την επισκεφθώ και
Εκεί όπου μπήκα είδα την κοπέλα, καλή ήταν και ενώ ψηνόμουν για δοκιμή λέω θα κάνω μια βόλτα και θα έρθω,
μου απαντάει η τσατσα εσύ όλο βόλτες κάνεις και ποτέ δεν περνάς...

Εν τω μεταξύ εγώ επειδή δεν είμαι από θεσσαλονίκη ζήτημα να έρχομαι εκεί 1 φορά το 3μηνο και πάλι δεν πηγαίνω συνέχεια
σε αυτά τα μαγαζιά μιας και όποτε βρίσκω ευκαιρία πάω σε κάποιο μασατζίδικο. Τώρα πως αυτή με θυμόταν ένας θεός ξέρει!!
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Αυτη τη μαλακια τη λενε σε πολλους οι χαζοβιολες οι τσατσογριες γαμα τες μη πτοεισεΣήμερα το πρωί γυρνώντνας από τις διακοπές έκανα μια στάση για μια τσάρκα στην άδεια θεσσαλονικη.
δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά ας όψετε η προσφορά!!![]()
μου απαντάει η τσατσα εσύ όλο βόλτες κάνεις και ποτέ δεν περνάς...![]()
Αυτη τη μαλακια τη λενε σε πολλους οι χαζοβιολες οι τσατσογριες γαμα τες μη πτοεισε
Απλά με ξενέρωσε η ηλίθια κι ενώ είχα σκοπό να γυρίσω για να δοκιμάσω την κοπέλα απλά
δεν το έκανα!!

Κατά τα άλλα δεν πτοούμε!!

Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.681
- Πόντοι
- 17.065
Mικρη τσαρκα χθες το βραδυ μετα απο αρκετο καιρο. Πολυς κοσμος τσαρκαρε και οι τσατσαδες εμπαιναν σε σχιζοφρενικο επεισοδιο αν δεν περνουσες.
Μινωταυτου 3 => μια καινουργια ουκρανεζα ονοματι Ολια. Μελαχρινη, αδυνατη, γενικα πολυ ωραιο μωρο.
Ερημιτη 5 => η Καρινα η μικρη μου ειπε η τσατσα αλλα δεν την ειδα.
Venus => Κοντο, ξανθο μωρακι με τις βυζαρες της σε κοινη θεα. Το πορνοενστικτο μου λεει οτι παιζει να ειναι καλη περιπτωση. Ο τσατσος πραγματικα απαραδεκτος, καθως εφευγα και οταν εφτασα στην πορτα με εβρισε. Σκεφτηκα να κανω σκηνικο αλλα λεω τελικα δεν γαμιεται, για να περασω καλα ηρθα.
Las Vegas το μεσα δεξια η Μανταλενα καπως ετσι την ειπε η τσατσα αλλα δεν την ειδα και στο πρωτο η Αφροδιτη που απο αποσταση εχει πολυ ψαρωτικη εμφανιση κι ετσι περασα. Στο δωματιο το απολυτο τιποτα, πεταμενα λεφτα.
Μινωταυτου 3 => μια καινουργια ουκρανεζα ονοματι Ολια. Μελαχρινη, αδυνατη, γενικα πολυ ωραιο μωρο.
Ερημιτη 5 => η Καρινα η μικρη μου ειπε η τσατσα αλλα δεν την ειδα.
Venus => Κοντο, ξανθο μωρακι με τις βυζαρες της σε κοινη θεα. Το πορνοενστικτο μου λεει οτι παιζει να ειναι καλη περιπτωση. Ο τσατσος πραγματικα απαραδεκτος, καθως εφευγα και οταν εφτασα στην πορτα με εβρισε. Σκεφτηκα να κανω σκηνικο αλλα λεω τελικα δεν γαμιεται, για να περασω καλα ηρθα.
Las Vegas το μεσα δεξια η Μανταλενα καπως ετσι την ειπε η τσατσα αλλα δεν την ειδα και στο πρωτο η Αφροδιτη που απο αποσταση εχει πολυ ψαρωτικη εμφανιση κι ετσι περασα. Στο δωματιο το απολυτο τιποτα, πεταμενα λεφτα.

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.281
- Πόντοι
- 39.777
Η Αφροδιτη στο Vegas είναι μεγάλη απάτη!Stay away!
Καλύτερα γράψε τις 3-4 που αξίζουν και όχι μια μια τις απάτες ;)
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
αν δεν εφυγε διακοπες στη φριξου βραδυΠοου στο διάολο είναι η μιρελα γαμωωωω
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.295
- Πόντοι
- 5.646
Σε αυτες που θα γράψω ότι αξίζουν είμαι πελάτης με ότι αυτό συνεπάγεται:Νατάσσα η πουτσαρινα στο free house,Mιρα στο Π.Ερημιτη 2Α,Έλενα στο Ν.Ουρανού 24,Αντριάνα στο Ν.Ουρανού 28 (έφυγε), Νικολ η βυζαρου στην Π.Ερημιτη.Επίσης καλές είναι η Αφροδίτη στην Κωλετη, η Έφη στο Φριξου 15. (Δεν δουλεύει τωρα),η Μαρία κ η Τζένη στο Vegas.Καλύτερα γράψε τις 3-4 που αξίζουν και όχι μια μια τις απάτες ;)
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Σε αυτες που θα γράψω ότι αξίζουν είμαι πελάτης με ότι αυτό συνεπάγεται:Νατάσσα η πουτσαρινα στο free house,Mιρα στο Π.Ερημιτη 2Α,Έλενα στο Ν.Ουρανού 24,Αντριάνα στο Ν.Ουρανού 28 (έφυγε), Νικολ η βυζαρου στην Π.Ερημιτη.Επίσης καλές είναι η Αφροδίτη στην Κωλετη, η Έφη στο Φριξου 15. (Δεν δουλεύει τωρα),η Μαρία κ η Τζένη στο Vegas.
δεν μας ενδιέφερει κύριε τι κάνετε και με ποιες ...
ορίστε μας
ΜΟΝΙΚΑ και ξερο ψωμί
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.295
- Πόντοι
- 5.646
Είσαι μέγας milfogilfakias!δεν μας ενδιέφερει κύριε τι κάνετε και με ποιες ...
ορίστε μας
ΜΟΝΙΚΑ και ξερο ψωμί
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Γιαγιά Μόνικα θέλετε να πείτε...δεν μας ενδιέφερει κύριε τι κάνετε και με ποιες ...
ορίστε μας
ΜΟΝΙΚΑ και ξερο ψωμί
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.102
- Πόντοι
- 47.917
εμαθα οτι η μονικα κηδευεται σημερα αφου μολις εκλεισε τα 80 απεβιωσε
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.102
- Πόντοι
- 47.917
επισης περασα παρανταισ στην ελληνιδα ρανια και δεν μπορω βα γραψω κριτικη αφου δεν υπαρχει το μαγαζι στα στουντιο
ειχα να παω με εληνιδα 15-20 χρονια και πηγα τωρα με αυτην
περιπου 30 με σιλικονες ωραια καυλοφατσα αλλα οπως λεγεται----ρωσσικο κομουνιστικο ααξι κινεζικο ηλεκτρικο σκευος και ελληνιδα πιυτανα ειναι το ιδιο
δλδ μετρια πραματα μεσα στο δωματιο
ειχα να παω με εληνιδα 15-20 χρονια και πηγα τωρα με αυτην
περιπου 30 με σιλικονες ωραια καυλοφατσα αλλα οπως λεγεται----ρωσσικο κομουνιστικο ααξι κινεζικο ηλεκτρικο σκευος και ελληνιδα πιυτανα ειναι το ιδιο
δλδ μετρια πραματα μεσα στο δωματιο
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
εμαθα οτι η μονικα κηδευεται σημερα αφου μολις εκλεισε τα 80 απεβιωσε

anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 287
- Πόντοι
- 281
Καλησπέρα, γράφω εδώ μιας και δεν υπάρχει ακόμα καταχώρηση στα Studio για τα καινούρια των Βιλλών.
Στοχευμενο πέρασμα από το Paradise2 και την Σάρα ( στο 1 έλεγε δούλευε στο 2 την βρήκα ) όντως έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί όπως κάποιος προανέφερε.
Η Σάρα από την φώτο μου θύμιζε μια Μιλφ που πηδούσα πρόσφατα και μου άρεσε γενικά από τις φώτο στο site, για αυτό και με την πρώτη ευκαιρία πήγα απευθείας.
Όταν πέρασα ήταν ήδη με πελάτη οπότε περίμενα να την δω πρώτα, (αν δεν βλεπόταν δεν θα έμπενα ),συμπαθητική φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο.Είπα θα περάσω με το απλό πρόγραμμα των 40. Ήρθε η κοπέλα μετα από 5 λεπτά, αφού πρώτα έκανε ντουζάκι. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά οπότε στην συννενόηση δεν υπάρχει θέμα, κατευθείαν σκουφάκι χωρίς καλά καλά να σηκωθεί και στον στόμα απεθείας να προσπαθεί να το σηκώσει με το προφυλακτικό. Μετά πολλά σηκώνετε, και μου λέει όποτε θες να μου τον βάλεις πες μου. Μετά από λίγο ξεκινάνει το πανηγύρι. Πρώτη στάση αυτή από πάνω, να κοιτάει το ταβάνι ναι δει αν θέλει βαψιμο, ψέφτικες κραυγές και να λέει συνέχεια τι ζέστη έχει σήμερα! Ε λέω αφού ζεστένεται τόσο να την ξαπλώσω να την χτυπάει το κλιματιστικό...μπας και! Πάλι το κεφάλι γυρισμένο αλλού, να μην θέλει να σε βλέπει ένα πράγμα.
Δυνατό σφυροκόπημα φάνηκε να πονάει αλλά δεν είπε τίποτα. Φιλιά δεν αφήνει ούτε για πλάκα, τις έδωσα δυο στον λαιμό και λέει όχι....και έγλυψα και λίγο ρώγα.
Τελευταία στάση στα 4, όπου την ξεσκισα, ( μου θύμισε την πρωην , ο σωματότυπος το μαλί , όλα ) οπότε μετά από λίγη ώρα έφτασε το τέλος όπου όταν κατάλαβε ότι τελειώνω τραβήχτηκε γρήγορα κρατώντας το προφυλακτικό μην έχουμε ατύχημα...ήταν καπως γενικότερα.
δεν ξέρω αν την ξαναπροτιμησω, ίσως μόνο λόγο της ομοιότητας που ανέφερα.
Αυτά από μένα.
Στοχευμενο πέρασμα από το Paradise2 και την Σάρα ( στο 1 έλεγε δούλευε στο 2 την βρήκα ) όντως έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί όπως κάποιος προανέφερε.
Η Σάρα από την φώτο μου θύμιζε μια Μιλφ που πηδούσα πρόσφατα και μου άρεσε γενικά από τις φώτο στο site, για αυτό και με την πρώτη ευκαιρία πήγα απευθείας.
Όταν πέρασα ήταν ήδη με πελάτη οπότε περίμενα να την δω πρώτα, (αν δεν βλεπόταν δεν θα έμπενα ),συμπαθητική φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο.Είπα θα περάσω με το απλό πρόγραμμα των 40. Ήρθε η κοπέλα μετα από 5 λεπτά, αφού πρώτα έκανε ντουζάκι. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά οπότε στην συννενόηση δεν υπάρχει θέμα, κατευθείαν σκουφάκι χωρίς καλά καλά να σηκωθεί και στον στόμα απεθείας να προσπαθεί να το σηκώσει με το προφυλακτικό. Μετά πολλά σηκώνετε, και μου λέει όποτε θες να μου τον βάλεις πες μου. Μετά από λίγο ξεκινάνει το πανηγύρι. Πρώτη στάση αυτή από πάνω, να κοιτάει το ταβάνι ναι δει αν θέλει βαψιμο, ψέφτικες κραυγές και να λέει συνέχεια τι ζέστη έχει σήμερα! Ε λέω αφού ζεστένεται τόσο να την ξαπλώσω να την χτυπάει το κλιματιστικό...μπας και! Πάλι το κεφάλι γυρισμένο αλλού, να μην θέλει να σε βλέπει ένα πράγμα.
Δυνατό σφυροκόπημα φάνηκε να πονάει αλλά δεν είπε τίποτα. Φιλιά δεν αφήνει ούτε για πλάκα, τις έδωσα δυο στον λαιμό και λέει όχι....και έγλυψα και λίγο ρώγα.
Τελευταία στάση στα 4, όπου την ξεσκισα, ( μου θύμισε την πρωην , ο σωματότυπος το μαλί , όλα ) οπότε μετά από λίγη ώρα έφτασε το τέλος όπου όταν κατάλαβε ότι τελειώνω τραβήχτηκε γρήγορα κρατώντας το προφυλακτικό μην έχουμε ατύχημα...ήταν καπως γενικότερα.
δεν ξέρω αν την ξαναπροτιμησω, ίσως μόνο λόγο της ομοιότητας που ανέφερα.
Αυτά από μένα.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
Η Λορετα ειναι πιο ευγενικη και περιποιητικη κατεχει το αθλημα καλυτερα εχει γεματο κωλο οχι ασχημο αλλα πλαδαρο στην αφη , δειχνει και μιλαει σαν Ελληνιδα ...αλλα ειπαμε δεν εχει να γραψεις κριτικες και στο τελος θα ξεχασουμε ολες τις λεπτομεριες ....αλλη ειναι αυτην εδω πραγματι κατι σαν φουρειρα , ειναι γλυκο κοριτσι ομορφο ωραιες κραυγουλες στο πηδηγμα στηνεται καλα στο μπουκι σε κοιταει στα ματια αλλα μην περιμενετε παπαδες (αν ανοιξει νημα για το στουντιο χρωσταω κριτικες γι αυτην την Σαρα και την Βεατρικη που ειναι ομορφες μεν αλλα δεν λενε πολλα στο 30αρι ισως) και αυτην καλη δειχνει με το καλο να ερθει

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις