Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
εμαθα οτι η μονικα κηδευεται σημερα αφου μολις εκλεισε τα 80 απεβιωσε
καλα ..αμα πας μαζι της κοιτα μην κηδεψουμε εσενα ...
γιατι θα σε στειλει αδιαβαστο
εμαθα οτι η μονικα κηδευεται σημερα αφου μολις εκλεισε τα 80 απεβιωσε
Αυτός είναι νιάτο.καλα ..αμα πας μαζι της κοιτα μην κηδεψουμε εσενα ...
Αυτή η Ραίσα στο vis9 τι ρολο βαραει;πηγα χθες και ενας την ειχε σε διπλομπαλο!Επίσης αυτή κατερινα(βίλα ερωτικα) εμφιανισιακα δείχνει πολύ καλό αύριο θα δοκιμαστει.
Δοκίμασε την Γαλήνη απο βίλες. Θα περάσεις καλά με τα κανόνια της... Χοντρή δεν είναι, αντιθέτως είναι κανονικών κιλών και μινιατούραΧαιρετώ αγωνιστικά τους συναθλητές....Μετά από πολλά χρόνια έχω την ευκαιρία να κάνω ένα πέρασμα από τα μαγαζιά της Θεσνίκης λογικά μέσα στον Αύγουστο.Όπως πάντα ψάχνω χοντρές και grande βυζιά....Πριν 2-3 χρόνια πέρασα ωραία με τη Νίκη στα τρίδυμα που έιχε αρκετά μεγάλα στήθη (για τα γούστα μου)....Φυσιολογικά θα την ξανατιμήσω...Ρωτάω όμως τους σταθερούς εξερευνητές αν έχει πέσει στην αντίληψή τους χοντρή,gilf,ή σούπερ τεράστια βυζιά....Τις παρατηρήσεις σας λοιπόν εκλεκτοί μου!!!
με ντοπαρει ο μπουκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα ..αμα πας μαζι της κοιτα μην κηδεψουμε εσενα ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΧΟΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ (ΣΠΙΤΙΑ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?
Παιδια αυτη τη Ρανια στις Βιλλες την εχει δει κανεις; Λεει τιποτα εμφανισιακα;
Για πιπα θα πας στη Νατασα στο Free House πρωινη βαρδια
η αλλη η επιστροφη που περιμεναμε παλιας καραβανας που ελεγε ο αλ πατσινο εγινε η μπα?Επιστροφη Αννας στο νικ. Ουρ. 24...
Ειναι στενομουνα κ καλη....
Αξιζει...
Χθες μεσηεμρι πηγα καρφωτος για Αφρο..Εχω να την παρω πανω απο δυο χρονια...κοντα τρια...
Δυστυχως ηταν κλειστο..
Περασα και απο Νικ Ουρανου 11,για μια Λιζα...Τιποτα ιδιαιτερο..
Γνωριζει κανεις αν η Αφρο λειπει σε διακοπες η αν ειναι εκει ?
Οποτε να μην τραβιεμαι παλι σημερα μεσα στη ζεστη μεχρι εκει...Εισαι αρχονταςΈτσι την πάτησα κι εγώ προχθές. Πήγα χωρίς να πάρω πρώτα τηλέφωνο κι έφαγα το άκυρο. Διακοπές μου είχε πει ότι θα πάει τον Αύγουστο. Ή είχε τα γυναικολογικά της ή το μαγαζί έχει κάποιο θέμα με την άδεια λειτουργίας. Γι' αυτό άλλωστε η Άφρο σε λίγο καιρό θα μεταφερθεί στο πράσινο στη Νικηφόρου Ουρανού 1β (το οποίο ήταν κι αυτό κλειστό τη Δευτέρα).
Οποτε να μην τραβιεμαι παλι σημερα μεσα στη ζεστη μεχρι εκει...Εισαι αρχοντας
Πηρα τηλεφωνο και "ο συνδρομητης που καλεσατε δεν ειναι διαθεσιμος"
Μαλλον δηλαδη ειναι κλειστο το μαγαζι
ειναι αυτη η ρουμανα αδερφε που ηταν και παλια τι βαρδια ειναιΕπιστροφη Αννας στο νικ. Ουρ. 24...
Ειναι στενομουνα κ καλη....
Αξιζει...