kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1.390
να πας,ολη μερα ον λαιν εισαι...![]()
![]()
τη νυχτα βγαινω ομως απο το μπου...τοτε με πιανουν....οι ευαισθησιες μου
να πας,ολη μερα ον λαιν εισαι...![]()
![]()
τη νυχτα βγαινω ομως απο το μπου...τοτε με πιανουν....οι ευαισθησιες μου![]()
![]()
ημουν με μιχαελα στο γκοντιδα πηγαινα για νταιανα αλλα αργησα θα γραψω κριτικη
συναγωνιστη μπορεις να μου πεις που ακριβως ειναι αυτο να πεταχτω σημερα να δω αμα ειναι εκει? αν και δεν νομιζω να προλαβαινω τωρα...Καταθεση τωρα το μεσημερι στο τριδυμο 1.Βγηκε μια χριστινα ονοματι μικροκαμωμενη με ςραιο προσωπο και πολυ ωραιο κορμι...Βγηκε με κεφι και τσαχπινια γυρισε και την κωλαρα της την ολοστρογγυλη και την κουνησε ολο τρελα.Μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Πηρα με 50 γιουρος κωλαρακι.μπαινει μεσα..ομορφοτατη!! βγαζει τα τακουνια και γινεται ισα με το εδαφος χεχε.βγαζει σουτιεν..βυζακι μικρο αλλα στητο με ωραια ρωγα...υπεροχο τηα ελεγα..κορμι θανατηφορο και κωλος κολαση.μπηκε γερα στο παιχνιδι με αρχιδογλυψιμο,τρομερο προστυχο eye contact συνεχεια..φιλια στο στηθος μου και τριψιμο του κορμιου της πανω στο σωμα και στον πουτσο μου.πιπα καλη σχετικα με ωραια κολπακια και χτυπημα του πουτσου στην γλωσσα της..απο τον καθρεφτη ηταν πολυ καβλα το σκηνικο.. το καρφοκωλιασμα ηταν ωραιοτατο..δυσκολευτηκε στην αρχη να μπει αλλα οταν μπηκε λογω του ενος τονου τζελ παλινδρομουσε ανετα.. αντεξε το σφυροκοπημα μια χαρα...
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.
αμα θες να γουσταρεις με μαυρη πανε καλυτερα στο Fever που εχει δυο μουναρες μαυρες.Θα πληρωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερα απο το δρομοΚαλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.
ασχετο εντελως μαυρη ειχα παρει πριν. 5-6 χρονια στο αλουμινατοαμα θες να γουσταρεις με μαυρη πανε καλυτερα στο Fever που εχει δυο μουναρες μαυρες.Θα πληρωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερα απο το δρομο
αμα θες να γουσταρεις με μαυρη πανε καλυτερα στο Fever που εχει δυο μουναρες μαυρες.Θα πληρωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερα απο το δρομο
κι εγω περιπου πριν τοσο καιροασχετο εντελως μαυρη ειχα παρει πριν. 5-6 χρονια στο αλουμινατο
ειδικα η μια ειναι απιστευτης ομορφιας..
θα μπορουσε πραγματικα να δουλεψει ως φωτομοντελο...απιστευτη ομορφια...κορμι..αναστημα..προσωπο..απαλο δερμα....την ειδα κ χαζεψα...ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ!!Αν ηταν λευκη ολοι θα ειχαν κολλησει αλλα οι μισοι ειναι ρατσιστες...
η συγκεκριμενη που λες ειναι σκετη καβλα!!!ερχεται σου τριβεται σου πιανει το χερακι![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω δοκιμασει και τον τελευταιο καιρο μου καρφωθηκε γερα.Δεν ειμαι ρατσιστης απλα δεν εκατσε φασηκαι συ εραστης των μαυρων γαζελων τυπε?![]()
![]()
στο φιβερ![]()
![]()
![]()
![]()
ειδες φιλε?ξερεις...
απλα στην Ελλαδα οι μισοι ειναι ρατσιστες...κ δεν ξερουν οτι οι μαυρες κανουν το καλυτερο σεξ...δε πειραζει..δεν ξερουνε τι χανουνε...εγω μενω εξωτερικο...κ αυτα τα εχουν ξεπερασει...εχει κατι μαυρες αστερια που κυκλοφορουν με τους πιο ματσο τυπους...μιλαμε κορμαρες,,,
κ αντιθετα καποιοι μαυροι κυκλοφορουν τα καλυτερα αστερια...
απλα εδω πολλοι μαυροι ειναι φτιαγμενοι οικονομικα...δικηγοροι..οικονομολογοι κτλ...δεν ειναι οπςω Ελλαδα φτωχαδακια...
εγω ημουνα παντα εραστης των μαυρων γαζελων![]()
![]()
![]()