You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 12.815
αυτο το πραγμα που σνομπαρεις νεα μελη δν τ καταλαβαινω!
Καλα εσυ νεος στο σαιτ που το ξερεις αυτο....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
παρακολουθεί καιρο ρε καραμανΚαλα εσυ νεος στο σαιτ που το ξερεις αυτο....

Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 12.815
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Λιγα σπιτια αποψε :
Φριξου 13 Καρινα. Μικρη, λιγο ατσουμπαλο σωμα, ωραιο χαμόγελο. Στα υπ οψιν...
Νικ. Ουρανου 26 Η Λουίζα απο Βαρδαρη. Ειχε ξεφυγει σε κιλα καποτε αυτη, αλλα σημερα ηταν πιο σουλουπωμενη. Δυστυχως μουτρωμενη παντα. Καποιος πρεπει να της εξηγησει οτι το χαμογελο ειναι βασικο αξεσουάρ. Την Αλινα δεν θα την πετυχω ποτε απ οτι φαίνεται.
Godiva Πρωτη φορα την βλεπω, δεν ξερω όνομα. Γεματουλα αλλα εξαιρετικα χαριτωμενη. Ζητούνται πληροφοριες...
Αν. Γεωργίου 30 Βιολετα. Ψιλη λυγεροκορμη Ρουμανα μ ενα υφος που σου λέει...μην μπεις. Μια φορα που μπηκα ηταν ανυπαρκτη.
Αν. Γεωργίου 30 το καινούριο. Ψιλη, αδυνατη, μαυριδερή και ντροπαλη στο σαλονι. Δεν ξερω ονομα. Θα την ξαναδω...
Μινωταυρου Με διαφορα η ομορφότερη της βραδιας, η Ντανιελα. Μολις ειχε ερθει, μ ενα καλοκαιρινο αερινο φόρεμα και μια υπεροχη πονηρη φατσουλα. Αν η μοναδικη μας συνάντηση δεν ειχε εξελιχθεί σε φιασκο ολκης, θα μου ειχε φαει πολλά λεφτα αυτη η γυναίκα!
26 Οκτ 35 Η Ελληνιδα Παολα που ειχε πρωτοεμφανιστει στο ξυλινο. Ξανθια, λεπτη,ομορφουλα με αρκετά τατου. Δεν εχω κατι ιδιαιτερο να θυμαμαι απ την συνάντηση μας τοτε. Δυστυχως δεν ηταν η υπεροχη Μελίνα που εψαχνα.
Αν. Γεωργίου 16 Η Χριστίνα. Ποτε δεν μ αρεσε αυτη η γυναικα, αλλα για trans δεν την εχω. Επισης παρατηρω πολυ συζητηση τελευταια για το Ερως. Μονο εγω απορω????
Τριδυμο 1 Η busty Σαρα. Κατι μου λεει οτι ειναι καλη μεσα, αν και δεν ειναι το στυλ μου. Ημουν ενα βημα πριν να μπω. Δεν το εκανα..
Τριδυμο 3 Η υπεροχη Κλαουντια. Δεν ειναι το κορμι, δεν ειναι μικρή που μ αρεσει, αλλα για δεύτερη φορα περασα υπεροχα. Αναμένεται κριτικη.
Φριξου 13 Καρινα. Μικρη, λιγο ατσουμπαλο σωμα, ωραιο χαμόγελο. Στα υπ οψιν...
Νικ. Ουρανου 26 Η Λουίζα απο Βαρδαρη. Ειχε ξεφυγει σε κιλα καποτε αυτη, αλλα σημερα ηταν πιο σουλουπωμενη. Δυστυχως μουτρωμενη παντα. Καποιος πρεπει να της εξηγησει οτι το χαμογελο ειναι βασικο αξεσουάρ. Την Αλινα δεν θα την πετυχω ποτε απ οτι φαίνεται.
Godiva Πρωτη φορα την βλεπω, δεν ξερω όνομα. Γεματουλα αλλα εξαιρετικα χαριτωμενη. Ζητούνται πληροφοριες...
Αν. Γεωργίου 30 Βιολετα. Ψιλη λυγεροκορμη Ρουμανα μ ενα υφος που σου λέει...μην μπεις. Μια φορα που μπηκα ηταν ανυπαρκτη.
Αν. Γεωργίου 30 το καινούριο. Ψιλη, αδυνατη, μαυριδερή και ντροπαλη στο σαλονι. Δεν ξερω ονομα. Θα την ξαναδω...
Μινωταυρου Με διαφορα η ομορφότερη της βραδιας, η Ντανιελα. Μολις ειχε ερθει, μ ενα καλοκαιρινο αερινο φόρεμα και μια υπεροχη πονηρη φατσουλα. Αν η μοναδικη μας συνάντηση δεν ειχε εξελιχθεί σε φιασκο ολκης, θα μου ειχε φαει πολλά λεφτα αυτη η γυναίκα!
26 Οκτ 35 Η Ελληνιδα Παολα που ειχε πρωτοεμφανιστει στο ξυλινο. Ξανθια, λεπτη,ομορφουλα με αρκετά τατου. Δεν εχω κατι ιδιαιτερο να θυμαμαι απ την συνάντηση μας τοτε. Δυστυχως δεν ηταν η υπεροχη Μελίνα που εψαχνα.
Αν. Γεωργίου 16 Η Χριστίνα. Ποτε δεν μ αρεσε αυτη η γυναικα, αλλα για trans δεν την εχω. Επισης παρατηρω πολυ συζητηση τελευταια για το Ερως. Μονο εγω απορω????
Τριδυμο 1 Η busty Σαρα. Κατι μου λεει οτι ειναι καλη μεσα, αν και δεν ειναι το στυλ μου. Ημουν ενα βημα πριν να μπω. Δεν το εκανα..
Τριδυμο 3 Η υπεροχη Κλαουντια. Δεν ειναι το κορμι, δεν ειναι μικρή που μ αρεσει, αλλα για δεύτερη φορα περασα υπεροχα. Αναμένεται κριτικη.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Χρειαζεται γερο στομαχι φιλε εδω μεσα. Μην τα παρατας τοσο ευκολα ομως.Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Πρεπει να καταλαβεις οτι η καλημερα σου, ηταν λιγο βόμβα...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 12.815
Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Πληροφορηση ειναι αυτο που μολις εκανε ο αξιοτιμος Mr.Hagem. Μπορεις να το κανεις.?? εδω ειναι η αρενα...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
Η Κλαούντια που έφαγες είναι ενα μιλφακι που δινει κώλο στα 60 γιουρος? Δεν υπάρχει καμια κριτικη της ομως. Γτ έτσιΧρειαζεται γερο στομαχι φιλε εδω μεσα. Μην τα παρατας τοσο ευκολα ομως.
Πρεπει να καταλαβεις οτι η καλημερα σου, ηταν λιγο βόμβα...
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Γιατι ειναι λιγοτερο απο μηνα εδω. Λιγες μερες στο 19 δουλεψε - εκει την γνωρισα εγω -και τωρα τριδυμαΗ Κλαούντια που έφαγες είναι ενα μιλφακι που δινει κώλο στα 60 γιουρος? Δεν υπάρχει καμια κριτικη της ομως. Γτ έτσι![]()
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.515
- Πόντοι
- 4.587
οχι κανεις λαθος..εγω παρακολουθω χρονια και βαλε το site και ομως χω κανει εγγραφη πολυ αργοτερα...κανεις δε με σνομπαρε και οταν μπηκα δεν πεταξα οτιδηποτε,οπως εσυ καλη ωρα..οποτε ανθεωρησε και κανε αυτο που κανουμε ολοι μας..οχι γριφους και σου ξου μου ξου μανταλακια.απλη ενημερωση με λιγο πλακιτσα..αλλιως φιλικα στο λεω θα αντιμετωπιζεις παντου καιπαντα σνομπαρισματα..οχι μονο εδω!!Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Για την Κυπρεα εχουμε τιποτες ?? Αξιζει να το φαμε το χαλουμιν της ?? αχαχαχα!!!
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
tomftomf
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ανοιγει την βρυση μεχρι να ερθει ζεστο νερο και μολις ζεστανει αρκετα γεμιζει το στομα της με νερο και κανει ετσι το τσιμπουκεν.Ωραια φαση ειναι,εχει αλλη αισθηση οταν καιει το πουτσοκεφαλο![]()
πωωω τι μου θυμησες....ειχα γκομενα που μου το εκανε αυτο μολις εχυνα για να με καθαρισει......απολαυση σκετη....... και δεν σηκωνομουν και απο το κρεβατι για να πλυθω...
panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
Καταθεση τωρα το μεσημερι στο τριδυμο 1.Βγηκε μια χριστινα ονοματι μικροκαμωμενη με ςραιο προσωπο και πολυ ωραιο κορμι...Βγηκε με κεφι και τσαχπινια γυρισε και την κωλαρα της την ολοστρογγυλη και την κουνησε ολο τρελα.Μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Πηρα με 50 γιουρος κωλαρακι.μπαινει μεσα..ομορφοτατη!! βγαζει τα τακουνια και γινεται ισα με το εδαφος χεχε.βγαζει σουτιεν..βυζακι μικρο αλλα στητο με ωραια ρωγα...υπεροχο τηα ελεγα..κορμι θανατηφορο και κωλος κολαση.μπηκε γερα στο παιχνιδι με αρχιδογλυψιμο,τρομερο προστυχο eye contact συνεχεια..φιλια στο στηθος μου και τριψιμο του κορμιου της πανω στο σωμα και στον πουτσο μου.πιπα καλη σχετικα με ωραια κολπακια και χτυπημα του πουτσου στην γλωσσα της..απο τον καθρεφτη ηταν πολυ καβλα το σκηνικο.. το καρφοκωλιασμα ηταν ωραιοτατο..δυσκολευτηκε στην αρχη να μπει αλλα οταν μπηκε λογω του ενος τονου τζελ παλινδρομουσε ανετα.. αντεξε το σφυροκοπημα μια χαρα...
panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
Επισης μια ακομα καταθεση εκανα αυτες τις μερες στην μαρινα την γκιλφ..ξημερωματα..λογω του οτι ηταν απο τα ελαχιστα που ηταν ανοιχτα.... πιο χαλια πεθαινεις... τζαμπα λεφτα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1.390
Καταθεση τωρα το μεσημερι στο τριδυμο 1.Βγηκε μια χριστινα ονοματι μικροκαμωμενη με ςραιο προσωπο και πολυ ωραιο κορμι...Βγηκε με κεφι και τσαχπινια γυρισε και την κωλαρα της την ολοστρογγυλη και την κουνησε ολο τρελα.Μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Πηρα με 50 γιουρος κωλαρακι.μπαινει μεσα..ομορφοτατη!! βγαζει τα τακουνια και γινεται ισα με το εδαφος χεχε.βγαζει σουτιεν..βυζακι μικρο αλλα στητο με ωραια ρωγα...υπεροχο τηα ελεγα..κορμι θανατηφορο και κωλος κολαση.μπηκε γερα στο παιχνιδι με αρχιδογλυψιμο,τρομερο προστυχο eye contact συνεχεια..φιλια στο στηθος μου και τριψιμο του κορμιου της πανω στο σωμα και στον πουτσο μου.πιπα καλη σχετικα με ωραια κολπακια και χτυπημα του πουτσου στην γλωσσα της..απο τον καθρεφτη ηταν πολυ καβλα το σκηνικο.. το καρφοκωλιασμα ηταν ωραιοτατο..δυσκολευτηκε στην αρχη να μπει αλλα οταν μπηκε λογω του ενος τονου τζελ παλινδρομουσε ανετα.. αντεξε το σφυροκοπημα μια χαρα...
ωραιος μαν θα παω και γω καμια μερα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.297
- Πόντοι
- 10.135
να πας,ολη μερα ον λαιν εισαι...ωραιος μαν θα παω και γω καμια μερα![]()
![]()
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
Την είχαχ πετύχει κι εγώ αυτήν. Στο σαλονάρισμα είχε γυρίσει κώλο και ήταν κατακόκκινος. Φαίνεται κάποιος συναγωνιστής πριν θα την είχεΚαταθεση τωρα το μεσημερι στο τριδυμο 1.Βγηκε μια χριστινα ονοματι μικροκαμωμενη με ςραιο προσωπο και πολυ ωραιο κορμι...Βγηκε με κεφι και τσαχπινια γυρισε και την κωλαρα της την ολοστρογγυλη και την κουνησε ολο τρελα.Μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Πηρα με 50 γιουρος κωλαρακι.μπαινει μεσα..ομορφοτατη!! βγαζει τα τακουνια και γινεται ισα με το εδαφος χεχε.βγαζει σουτιεν..βυζακι μικρο αλλα στητο με ωραια ρωγα...υπεροχο τηα ελεγα..κορμι θανατηφορο και κωλος κολαση.μπηκε γερα στο παιχνιδι με αρχιδογλυψιμο,τρομερο προστυχο eye contact συνεχεια..φιλια στο στηθος μου και τριψιμο του κορμιου της πανω στο σωμα και στον πουτσο μου.πιπα καλη σχετικα με ωραια κολπακια και χτυπημα του πουτσου στην γλωσσα της..απο τον καθρεφτη ηταν πολυ καβλα το σκηνικο.. το καρφοκωλιασμα ηταν ωραιοτατο..δυσκολευτηκε στην αρχη να μπει αλλα οταν μπηκε λογω του ενος τονου τζελ παλινδρομουσε ανετα.. αντεξε το σφυροκοπημα μια χαρα...

Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.971
- Πόντοι
- 3.936
Μan αυτο που λεει ο jimiadis εχει δικιο κ εγω παρακολουθω χρονια το site και γραφτηκα λιγο αργοτερα αλλα σχετικα αρχισα να ενημερωνω και να γραφω γενικα πολλη αργοτερα γ αυτο και τοσο λιγα μηνυματα κανενας δε με σνομπαρε ποτε απλα αυτο που εγραψες ηρθε λιγο βομβα anyway ευχαριστω για το respect και μη τα παρατας τοσο ευκολα.Μαγκες ηθελα να γινω κ εγω ενεργο μελος και να σας πληροφορω! Αλλα τελικα βλεπω οτι δν αξιζει πεφτει πολυ σνομπαρισμα. Ενα μεγαλο respect στν Raptoras που ηταν κ ο μονος που με καλωσορισε! καλες διακοπες μαγκες και καλες καταθεσεις! Αντιο....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις