Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
ημουν με μιχαελα στο γκοντιδα πηγαινα για νταιανα αλλα αργησα θα γραψω κριτικη

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Καταθεση τωρα το μεσημερι στο τριδυμο 1.Βγηκε μια χριστινα ονοματι μικροκαμωμενη με ςραιο προσωπο και πολυ ωραιο κορμι...Βγηκε με κεφι και τσαχπινια γυρισε και την κωλαρα της την ολοστρογγυλη και την κουνησε ολο τρελα.Μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Πηρα με 50 γιουρος κωλαρακι.μπαινει μεσα..ομορφοτατη!! βγαζει τα τακουνια και γινεται ισα με το εδαφος χεχε.βγαζει σουτιεν..βυζακι μικρο αλλα στητο με ωραια ρωγα...υπεροχο τηα ελεγα..κορμι θανατηφορο και κωλος κολαση.μπηκε γερα στο παιχνιδι με αρχιδογλυψιμο,τρομερο προστυχο eye contact συνεχεια..φιλια στο στηθος μου και τριψιμο του κορμιου της πανω στο σωμα και στον πουτσο μου.πιπα καλη σχετικα με ωραια κολπακια και χτυπημα του πουτσου στην γλωσσα της..απο τον καθρεφτη ηταν πολυ καβλα το σκηνικο.. το καρφοκωλιασμα ηταν ωραιοτατο..δυσκολευτηκε στην αρχη να μπει αλλα οταν μπηκε λογω του ενος τονου τζελ παλινδρομουσε ανετα.. αντεξε το σφυροκοπημα μια χαρα...
συναγωνιστη μπορεις να μου πεις που ακριβως ειναι αυτο να πεταχτω σημερα να δω αμα ειναι εκει? αν και δεν νομιζω να προλαβαινω τωρα...

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Καλησπερα.Μια βοηθεια σας παρακαλω.Που θα βρω μαυρη? το εχω παρει αποφαση.Πρεπει να δοκιμασω.
αμα θες να γουσταρεις με μαυρη πανε καλυτερα στο Fever που εχει δυο μουναρες μαυρες.Θα πληρωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερα απο το δρομο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
αμα θες να γουσταρεις με μαυρη πανε καλυτερα στο Fever που εχει δυο μουναρες μαυρες.Θα πληρωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα οπωσδηποτε θα ειναι καλυτερα απο το δρομο
ασχετο εντελως μαυρη ειχα παρει πριν. 5-6 χρονια στο αλουμινατο

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

ειδικα η μια ειναι απιστευτης ομορφιας..
θα μπορουσε πραγματικα να δουλεψει ως φωτομοντελο...απιστευτη ομορφια...κορμι..αναστημα..προσωπο..απαλο δερμα....την ειδα κ χαζεψα...ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ!! :rockon: Αν ηταν λευκη ολοι θα ειχαν κολλησει αλλα οι μισοι ειναι ρατσιστες...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ασχετο εντελως μαυρη ειχα παρει πριν. 5-6 χρονια στο αλουμινατο
κι εγω περιπου πριν τοσο καιρο  :grin: :grin: μια Σαντρα στο 7 και μια αλλη που μπερδευτηκα και τη γαμησα 2 φορες επειδη δε την αναγνωρισα μια φορα στο Σαπφους 8 και μια αλλη στο Προμ 14.Αυτη σου εβαζε πρωτα την καποτα και μετα επαιρνε μωρομαντηλο και στον καθαριζε απο πανω  :2funny: :2funny:

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511
Τι εγινε ρε παιδια? εστειλα 2 παραθεσεις και δεν φανηκαν.Τεσπα σας ευχαριστω.Καλα γαμησια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
ειδικα η μια ειναι απιστευτης ομορφιας..
θα μπορουσε πραγματικα να δουλεψει ως φωτομοντελο...απιστευτη ομορφια...κορμι..αναστημα..προσωπο..απαλο δερμα....την ειδα κ χαζεψα...ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ!! :rockon: Αν ηταν λευκη ολοι θα ειχαν κολλησει αλλα οι μισοι ειναι ρατσιστες...

η συγκεκριμενη που λες ειναι σκετη καβλα!!!ερχεται σου τριβεται σου πιανει το χερακι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
η συγκεκριμενη που λες ειναι σκετη καβλα!!!ερχεται σου τριβεται σου πιανει το χερακι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ειδες φιλε?ξερεις...

απλα στην Ελλαδα οι μισοι ειναι ρατσιστες...κ δεν ξερουν οτι οι μαυρες κανουν το καλυτερο σεξ... :kissass:δε πειραζει..δεν ξερουνε τι χανουνε...εγω μενω εξωτερικο...κ αυτα τα εχουν ξεπερασει...εχει κατι μαυρες αστερια που κυκλοφορουν με τους πιο ματσο τυπους...μιλαμε κορμαρες,,,

κ αντιθετα καποιοι μαυροι κυκλοφορουν τα καλυτερα αστερια...
απλα εδω πολλοι μαυροι ειναι φτιαγμενοι οικονομικα...δικηγοροι..οικονομολογοι κτλ...δεν ειναι οπςω Ελλαδα φτωχαδακια...

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
ειδες φιλε?ξερεις...

απλα στην Ελλαδα οι μισοι ειναι ρατσιστες...κ δεν ξερουν οτι οι μαυρες κανουν το καλυτερο σεξ... :kissass:δε πειραζει..δεν ξερουνε τι χανουνε...εγω μενω εξωτερικο...κ αυτα τα εχουν ξεπερασει...εχει κατι μαυρες αστερια που κυκλοφορουν με τους πιο ματσο τυπους...μιλαμε κορμαρες,,,

κ αντιθετα καποιοι μαυροι κυκλοφορουν τα καλυτερα αστερια...
απλα εδω πολλοι μαυροι ειναι φτιαγμενοι οικονομικα...δικηγοροι..οικονομολογοι κτλ...δεν ειναι οπςω Ελλαδα φτωχαδακια...

εγω ημουνα παντα εραστης των μαυρων γαζελων  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom