Αποψινή μπουρδελότσαρκα.Πέρασα από τα περισσότερα.
Αμαρυλλίς στο Red Night της Νικηφόρου Ουρανού με μέτριο πρόσωπο και αδύνατο σώμα.Δίπλα στο Red Diamond η Γκαμπριέλλα με σέξι πρόσωπο & κορμί.Villa Erotica Νικ. Ουρανού η πλαστική Λατίνα Καταλίνα,την οποία η τσατσά παρουσιάζει σαν φυσική.Γελάει ο κόσμος!Στο Godiva της Αχελώου 10 με Ν.Ο. η πανύψηλη με όμορφο πρόσωπο Τζένη Πορτογαλίδα.Θα περνούσα λόγω καλών κριτικών & εμφάνισης,αλλά η τσατσά δεν πρόσφερε ντους στο απλό πρόγραμμα των 40 σε έναν συναγωγή παλιότερα,νομίζω τον
@miloss ,οπότε άκυρο στον οίκο αυτόν.
Φρίξου 12Α πιπίνι Ουκρανικό Κατερίνα με όμορφο πρόσωπο και κορμί,αλλά αρκετά επίπεδος ο κώλος της τελικά.Φρίξου 14Α aka Sex and the city μια καλούτσικη skinny λατίνα ονόματι Candy.Απέναντι Φρίξου 15Α η μουνάρα Σουζάνα και η ψηλή Νταίζη με ατέλειες στο κορμί αλλά φιλική.Πρέπει να είναι Ελληνίδα τσιγγάνα.Συμπαθητική καυλόφατσα.Φρίξου 15 aka Inkognito: πρόσχαρη milf γυφτοΒουλγάρα Άννα με βυζί σιλικόνης & μια καλούτσικη Βραζιλιάνα Victoria.Ενδιάμεσα στο 15 & 15Α,ο οίκος με ένα "X" έχει μια πολύ μέτρια Μολδαβή ψηλή και μια Ρουμάνα στο δωμάτιο.Εμπεδοκλέους 3 aka Poison μια ομορφούτσικη skinny λατίνα Cindy.
Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού δίπλα στο Life, μια Σλάβα μου φάνηκε ονόματι Τζούλια κάπου στα 28-30, καυλόφατσα και ωραίο κορμί.Μινωταύρου 16Α μια μέτρια μιλφ Ελληνίδα με καλούτσικο κορμί αδύνατο.Στα ξύλινα Las Vegas Μινωταύρου με
Π.Ερημίτη,στην πόρτα με τον αριθμό 2,ένα όμορφο πιπίνι Νταίζη με καλό juicy σώμα και φυσική ωραία κωλάρα.Ξέρει κανείς αν είναι καλή στο δωμάτιο;
Π.Ερημίτη 3Β το μέτριο πιπίνι Ελληνίδα Βικτώρια (Νεφέλη σαν βίζιτα) με απλό στα 30 & πρωκτικό στα 70.Π.Ερημίτη 5 η Καρολίνα πιπίνι Ρουμάνα με φυσικό όμορφο πρόσωπο και κορμάκι μοντελέ.Πολύ μικρά βυζάκια & καλοσχηματισμένο κωλαράκι.Φαίνεται όντως για Ρουμάνα.Απέναντι Π.Ερημίτη 2 aka Μέδουσα η Μελίντα με καυλόφατσα και κορμάρα.Δεν είναι του γούστου μου.Π.Ερημίτη 4 κλειστό.Ανάμεσα στο 4 και το 2,ο οίκος με τη Ρουμάνα πιπίνα Ρενάτα.Δε φαίνεται τόσο για Ρουμάνα όσο για Αλβανίδα.Περίμενα πάντως πιο όμορφο το πρόσωπο της,δεν τρελάθηκα.Έχει κάτι Αλβανίδες μούναρους!Κορμί πολύ ωραίο με κωλαράκι καλοσχηματισμένο.
Έπρεπε να πάρω τη Ρενάτα στο απλό με 30.Πήγα όμως απέναντι στο μουναροπιπίνι την Καρολίνα με απλό στα 40.Κακό του κεφαλιού μου,αλλά με έτρωγε για κασκαντεριλίκι η μικρή.Κριτικές δεν έχει οπότε κάνω σεφτέ στην καρτέλα της.Νομίζω πώς ο οίκος της δεν έχει καρτέλα,οπότε θα τη γράψω στο Π.Ερημίτη 2.