Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Καλημέρα πρωινή βόλτα από σονια …έχω την εντύπωση πως η γαλήνη έγινε 2τσα στο βίλα πριβέ
Αν όντως ισχύει σωστά έπραξε γιατί δεν πήγαινε άλλο αυτό το πράγμα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.628
Πόντοι
3.506
Λιλιάνα είσαι γκαυλα! Έχω καιρώ να πάω και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ωράρια πάντως παλιά κατά τις 19.00 ξεκινούσε. Θέλω μια μέρα να πάω και να την πάρω για ένα 2 Ώρο έτσι να την απολαύσω. Μια φορά που την είχα πάρει για μια ώρα την επόμενη μέρα δεν πήγα στην δουλειά.
Και τώρα τι θες να μην πας δύο μέρες στην δουλειά;

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.427
Πόντοι
736
Σήμερα το πρωί. Πέρασμα από Ναταλία στο Γκοντίβα για λυσσασμένο ξεφτίλισμα, χυσίματα παντού, και καταστάσεις παράνοιας με μια γυναίκα που λατρεύει όσο καμιά την ψωλή.

Περνάω να ρωτήσω πότε επιτέλους θα γυρίσει η Ριτα και μου λέει «εδώ είναι» γεμάτα δωμάτια. Η έτερη λυσσασμένη εταίρα που ειδικεύεται στο πρωκτικό, το γκλειφοκώλι και την καύλα.

Με 60+50 έκανα back to back γαμήσια πού άλλοι δε θα κάνουν στη ζωή τους.

Η μόνη που θα έλειπε για να βγάλω και τις υπόλοιπες ανωμαλίες ειπναι η Αλίκη που ήταν πέρσι στο bad girls. Ή αν ήμουν μερακλής ή Νίνα.

Έχω ένα χαμόγελο από το ένα αυτί ως το άλλο
Φέρτε πίσω την Αλικαρα λέμε
Κάθε φορά που πάω Black Angels η Bad Girls ρωτάω για αυτήν μπας και την ξαναφέρουν

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846
Ξέρει κανείς πότε έρχεται η ιζαμπελα ξανθιά με τατουαζ στο λας βεγκας
Την Παρασκευή εκεί ήταν πάντως.Ψηλή με ωραίο κορμί και πολύ όμορφο πρόσωπο.Έχεις περάσει καλά μαζί της;Δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα.

lalakis259

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
0
Συνάδελφοί το άλλο site το βλέπουν καθόλου ή όχι; Άλλες φορές ισχύουν αυτά που λέει άλλες όχι. Κάποια έχουν πρόγραμμα, πάω απο εκεί και είναι κλειστά . Τι σκατα αν είναι ας το κλείσουν.

MongolianGreek

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
0
Χτες πέρασμα βράδυ σχετικά νωρίς, μετά από χρόνια αποχής, με στόχους συγκεκριμένα κορίτσια στο βραδυνό ρόστερ. Καταλίνα, Melinda, και άλλα κορίτσια που είτε δίνουν Γκρόβερ είτε καλές υπηρεσίες.
(Καθώς πήγαινα με εξέπληξε ένα ζευγαράκι που κρατιόταν χέρι χέρι μέσα στους δρόμους της ακολασίας λες και ήταν παραλία. Τεσπά. )
Κουδούνι για Π.Εριμητη 3( ή μήπως 5) Μπένω και βλέπω μια Juicy λατίνα πρήν καν μπω ενδότερα να μου λέει "Όλα". (Μίπος είσαι φόλα;)Ωραίος φαρδής πάτος μέσα σε εσώρουχα τύπου δίχτυ. Και αυτήν να σκάει χαμόγελο και να λέει Έλα μέσα baby ή κάτι παραπλήσιο. Αν δεν είχα διαβάσει τις άπειρες σελίδες εδώ από συναδέλφους θα έμπαινα με κλειστά μάτια, αλλά δεν έμοιαζε την Καταλίνα των φωτογραφιών και την έκανα με ελαφρά.
Αποφασισμένος να μπω σε κάτι σίγουρο πήγα ακριβώς απέναντι στο πορνο-Μέδουσα και όχι στο κομμωτήριο.
Μελίντα λοιπόν. Μία όμορφη για τα γούστα μου πετιτ παρουσία αλλά μικρού μήκους με μαύρα μαλλιά. Ακριβής οι φωτογραφίες στο δίπλα σάιτ. Δίνει χειραψία και μου λέει να περάσω μέσα που το δέχομαι μιας και άρχισα να μην έχω όρεξη για άλλα τρεξίματα.
Πέρασμα με το παράβολο των 50 για swallow και χαλαρά.
Στα του αγώνα. Νορμάλ κατάσταση. Καλή πίπα άνευ. Γλείψιμο και στα δίδυμα και στήθος σένσουαλ, ένα κλικ άνω του μετρίου γενικά. Αν και φοβόμουν μην την σπάσω, αντέχει στην πίεση.
Εγώ όμως φαίνεται πως ήθελα καμία ώρα να τελειώσω και το σταμάτησα νωρίς.
Παρεμπιπτόντως, της είχα πει πως την είδα από το σάιτ και μου έκανε παράπονα πως υπάρχει ένας αγαπούλας που ζητάει φιλιά και αυτή δεν δίνει. (Παίδες. Αν δεν θέλει, τέλος. Μην τα ακούμε οι άλλοι για τα δικά σας.)
Βγαίνω από το σπιτάκι και ήμουν μετάξι τις συνέχειας της τσάρκας ή το δρόμο του γυρισμού. Λέω ας πάω στο Poison μπας και είχε ξανά καινούριο με τρελές υπηρεσίες. Τσάτσος και μου δείχνει ένα σοκολατένιο λατινάκη. "Όλα" η μικρή ( καλλίτερα να φάω μια σόλα. Εγώ μέσα μου). Katy το όνομα στο δίπλα σάιτ και ο Τσάτσος αναφέρει πως έχει μόνο ελεύθερο στοματικό.
Μεταβολή και με αυτό ήρθε το τέλος της βόλτας μου.
Εύχομαι να βοήθησα έστο και λίγο.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Ναι αλλά δεν ήταν μαύρες αυτές.οδικος σου για μια μαύρη μιλάει
Μηπως λεει ανναμπελ σε κανα βιλα ερωτικά η καμια στο στούντιο μπελαρουσ η καταλινα ερημιτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτός αμα έχουμε καινούρια μαύρη και δεν το ξερουμε

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Μηπως λεει ανναμπελ σε κανα βιλα ερωτικά η καμια στο στούντιο μπελαρουσ η καταλινα ερημιτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτός αμα έχουμε καινούρια μαύρη και δεν το ξερουμε
Δεν μπορώ να καταλάβω.στο γκοντιβα μαύρη δεν εχει

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
877
Πόντοι
81
Την Παρασκευή εκεί ήταν πάντως.Ψηλή με ωραίο κορμί και πολύ όμορφο πρόσωπο.Έχεις περάσει καλά μαζί της;Δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα.
Φόλα είναι φίλε …Όσο ωραίο και καυλιαρικο μουνιδιο φαίνεται με τα τατου,τόσο φόλα είναι μέσα …Τώρα σε πρόγραμμα δεν ξέρω αν πετάει φωτιές

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846
Φόλα είναι φίλε …Όσο ωραίο και καυλιαρικο μουνιδιο φαίνεται με τα τατου,τόσο φόλα είναι μέσα …Τώρα σε πρόγραμμα δεν ξέρω αν πετάει φωτιές
Αυτός ο διαχωρισμός σημαίνει κακή επαγγελματίας.Μπορεί να επηρεαστεί κάποιος τύπος από καλή κριτική προγράμματος και να φάει φόλα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Αυτός ο διαχωρισμός σημαίνει κακή επαγγελματίας.Μπορεί να επηρεαστεί κάποιος τύπος από καλή κριτική προγράμματος και να φάει φόλα.
Το κανουν αυτο πολλες φιλε μου. Μερικες μαλιστα οταν πρωτοεμφανιζονται ειναι πολυ καλες στο απλο, και οσο περναει ο καιρος και φυσικα μεγαλωνει η πελατεια τους..ψιλο ξεπετανε στο απλο για να σε τραβηξουν σε μεγαλυτερα προγραμματα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846
Το κανουν αυτο πολλες φιλε μου. Μερικες μαλιστα οταν πρωτοεμφανιζονται ειναι πολυ καλες στο απλο, και οσο περναει ο καιρος και φυσικα μεγαλωνει η πελατεια τους..ψιλο ξεπετανε στο απλο για να σε τραβηξουν σε μεγαλυτερα προγραμματα.
Είναι πιο τίμιο να πουν εξ αρχής ότι αύξησαν το απλό στα 40 λόγω δημοφιλίας.Όπως η Αφροδίτη η Ουκρανο-Καυκάσια που έγραψα κριτική.Έχει ατέλειες το σώμα της αλλά το υπερκαλύπτει με τα προκαταρκτικά της και την ικανότητα της στο σεξ.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.244
Πόντοι
361
Πέρασμα με valentina στο black angels θα ακολουθήσει κριτική γαμω τη κωλαθρα της

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.201
Πόντοι
39.777
Πέρασμα με valentina στο black angels θα ακολουθήσει κριτική γαμω τη κωλαθρα της
Ξέχασες να πεις ότι δεν ξέρει να κάνει πίπα(στο νιουζ έχει και βαθύ λαρύγγι αχχααχαχαχαχαχ),το μικρό βυζί κρεμάει και έχει κυτταρίτιδα!!!
Μη κρατάς σε αγωνία τον κόσμο εδώ μέσα...
Υ.γ η ηλίθια χοντρή τσατσά που σπάει μπάλες

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846
Αποψινή μπουρδελότσαρκα.Πέρασα από τα περισσότερα.

Αμαρυλλίς στο Red Night της Νικηφόρου Ουρανού με μέτριο πρόσωπο και αδύνατο σώμα.Δίπλα στο Red Diamond η Γκαμπριέλλα με σέξι πρόσωπο & κορμί.Villa Erotica Νικ. Ουρανού η πλαστική Λατίνα Καταλίνα,την οποία η τσατσά παρουσιάζει σαν φυσική.Γελάει ο κόσμος!Στο Godiva της Αχελώου 10 με Ν.Ο. η πανύψηλη με όμορφο πρόσωπο Τζένη Πορτογαλίδα.Θα περνούσα λόγω καλών κριτικών & εμφάνισης,αλλά η τσατσά δεν πρόσφερε ντους στο απλό πρόγραμμα των 40 σε έναν συναγωγή παλιότερα,νομίζω τον @miloss ,οπότε άκυρο στον οίκο αυτόν.

Φρίξου 12Α πιπίνι Ουκρανικό Κατερίνα με όμορφο πρόσωπο και κορμί,αλλά αρκετά επίπεδος ο κώλος της τελικά.Φρίξου 14Α aka Sex and the city μια καλούτσικη skinny λατίνα ονόματι Candy.Απέναντι Φρίξου 15Α η μουνάρα Σουζάνα και η ψηλή Νταίζη με ατέλειες στο κορμί αλλά φιλική.Πρέπει να είναι Ελληνίδα τσιγγάνα.Συμπαθητική καυλόφατσα.Φρίξου 15 aka Inkognito: πρόσχαρη milf γυφτοΒουλγάρα Άννα με βυζί σιλικόνης & μια καλούτσικη Βραζιλιάνα Victoria.Ενδιάμεσα στο 15 & 15Α,ο οίκος με ένα "X" έχει μια πολύ μέτρια Μολδαβή ψηλή και μια Ρουμάνα στο δωμάτιο.Εμπεδοκλέους 3 aka Poison μια ομορφούτσικη skinny λατίνα Cindy.

Μινωταύρου με Νικηφόρου Ουρανού δίπλα στο Life, μια Σλάβα μου φάνηκε ονόματι Τζούλια κάπου στα 28-30, καυλόφατσα και ωραίο κορμί.Μινωταύρου 16Α μια μέτρια μιλφ Ελληνίδα με καλούτσικο κορμί αδύνατο.Στα ξύλινα Las Vegas Μινωταύρου με
Π.Ερημίτη,στην πόρτα με τον αριθμό 2,ένα όμορφο πιπίνι Νταίζη με καλό juicy σώμα και φυσική ωραία κωλάρα.Ξέρει κανείς αν είναι καλή στο δωμάτιο;

Π.Ερημίτη 3Β το μέτριο πιπίνι Ελληνίδα Βικτώρια (Νεφέλη σαν βίζιτα) με απλό στα 30 & πρωκτικό στα 70.Π.Ερημίτη 5 η Καρολίνα πιπίνι Ρουμάνα με φυσικό όμορφο πρόσωπο και κορμάκι μοντελέ.Πολύ μικρά βυζάκια & καλοσχηματισμένο κωλαράκι.Φαίνεται όντως για Ρουμάνα.Απέναντι Π.Ερημίτη 2 aka Μέδουσα η Μελίντα με καυλόφατσα και κορμάρα.Δεν είναι του γούστου μου.Π.Ερημίτη 4 κλειστό.Ανάμεσα στο 4 και το 2,ο οίκος με τη Ρουμάνα πιπίνα Ρενάτα.Δε φαίνεται τόσο για Ρουμάνα όσο για Αλβανίδα.Περίμενα πάντως πιο όμορφο το πρόσωπο της,δεν τρελάθηκα.Έχει κάτι Αλβανίδες μούναρους!Κορμί πολύ ωραίο με κωλαράκι καλοσχηματισμένο.

Έπρεπε να πάρω τη Ρενάτα στο απλό με 30.Πήγα όμως απέναντι στο μουναροπιπίνι την Καρολίνα με απλό στα 40.Κακό του κεφαλιού μου,αλλά με έτρωγε για κασκαντεριλίκι η μικρή.Κριτικές δεν έχει οπότε κάνω σεφτέ στην καρτέλα της.Νομίζω πώς ο οίκος της δεν έχει καρτέλα,οπότε θα τη γράψω στο Π.Ερημίτη 2.

Τελευταία τροποποίηση:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
αυτη η Καταλινα ειναι η ιδια με αυτη στο Π Ερημιτη που λενε πιο πανω;

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
Με Μαρινα ελληνιδα στο ξυλινο της Νατασας εχει περασει κανεις; αν ναι, τι περιπτωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom