Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506
Eιμαι απο κυπρο λαι ερχομαι τελοσ του μηνα περιοχή μυλου ειναι κοντα στο κεντρο τησ Θεσσαλονίκης;
Τύπε έχεις λογαριασμό εδώ μέσα και δεν ξέρεις που πέφτουν τα ρδελα της Θεσσαλονίκης; Πας στο μενού και τα έχει όλα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Πάρε πρωκτικό και θα με θυμηθείς. . .
Friends Tv Wow GIF

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Τα βραδυνα μεχρι πριν λιγο ειχε δυο μαζι. Μια νταρντανα σαν γοριλλας ψηλη και ενα εκφυλο κοντοπουτανο με χοντρες μπουταρες.
Ναι αλλά δεν ήταν μαύρες αυτές.οδικος σου για μια μαύρη μιλάει

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
788
Πόντοι
901
Eιμαι απο κυπρο λαι ερχομαι τελοσ του μηνα περιοχή μυλου ειναι κοντα στο κεντρο τησ Θεσσαλονίκης;
Αρχηγέ άμα θες MILF δυνατό να περάσεις καλά θα πας στο Μινωταύρου 10 Free House λέγεται (αν γκουγκλάρεις θα βρεις που είναι ακριβώς και θα ζητήσεις την Λιλιάνα που είναι συνήθως αργά το βράδυ εκεί! Απαραίτητη προϋπόθεση για να σου δοθεί είναι να είσαι καθαρός γιατί αλλιώς ξενερώνει! Όσες φορές έχω πάει μαζί της πέρασα φανταστικά με έξτρα δωρεάν υπηρεσίες που όταν ρώτησα πως και έτσι μου απάντησε "τα κάνω αυτά μόνο με αυτούς που είναι ευγενικοί και καθαροί"!

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
97
Πόντοι
1
Αρχηγέ άμα θες MILF δυνατό να περάσεις καλά θα πας στο Μινωταύρου 10 Free House λέγεται (αν γκουγκλάρεις θα βρεις που είναι ακριβώς και θα ζητήσεις την Λιλιάνα που είναι συνήθως αργά το βράδυ εκεί! Απαραίτητη προϋπόθεση για να σου δοθεί είναι να είσαι καθαρός γιατί αλλιώς ξενερώνει! Όσες φορές έχω πάει μαζί της πέρασα φανταστικά με έξτρα δωρεάν υπηρεσίες που όταν ρώτησα πως και έτσι μου απάντησε "τα κάνω αυτά μόνο με αυτούς που είναι ευγενικοί και καθαροί"!
Ευχάριστω πρίγκιπα .να σε καλα

Papakhs123

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Στην ερημίτη που είναι οι δυο Ρουμάνες η λεπτουλα λέει τίποτα?γιατί την έχω βάλει στο μάτι και την Ρενάτα την έχω τιμήσει. Λέω να κάνω μια δοκιμη

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Σήμερα το πρωί. Πέρασμα από Ναταλία στο Γκοντίβα για λυσσασμένο ξεφτίλισμα, χυσίματα παντού, και καταστάσεις παράνοιας με μια γυναίκα που λατρεύει όσο καμιά την ψωλή.

Περνάω να ρωτήσω πότε επιτέλους θα γυρίσει η Ριτα και μου λέει «εδώ είναι» γεμάτα δωμάτια. Η έτερη λυσσασμένη εταίρα που ειδικεύεται στο πρωκτικό, το γκλειφοκώλι και την καύλα.

Με 60+50 έκανα back to back γαμήσια πού άλλοι δε θα κάνουν στη ζωή τους.

Η μόνη που θα έλειπε για να βγάλω και τις υπόλοιπες ανωμαλίες ειπναι η Αλίκη που ήταν πέρσι στο bad girls. Ή αν ήμουν μερακλής ή Νίνα.

Έχω ένα χαμόγελο από το ένα αυτί ως το άλλο

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Σήμερα το πρωί. Πέρασμα από Ναταλία στο Γκοντίβα για λυσσασμένο ξεφτίλισμα, χυσίματα παντού, και καταστάσεις παράνοιας με μια γυναίκα που λατρεύει όσο καμιά την ψωλή.

Περνάω να ρωτήσω πότε επιτέλους θα γυρίσει η Ριτα και μου λέει «εδώ είναι» γεμάτα δωμάτια. Η έτερη λυσσασμένη εταίρα που ειδικεύεται στο πρωκτικό, το γκλειφοκώλι και την καύλα.

Η μόνη που θα έλειπε για να βγάλω και τις υπόλοιπες ανωμαλίες ειπναι η Αλίκη που ήταν πέρσι στο bad girls. Ή αν ήμουν μερακλής ή Νίνα.

Η ξεχασαν να την βαλουν στο προγραμμα τη Ριτα η εγω δεν βλεπω καλα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.622
Πόντοι
3.506

Τι ώρα μπήκες τύπε; Τι ώρα ξεκινάνε τα κορίτσια το πρωί;

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Καλημέρα πρωινή βόλτα από σονια …έχω την εντύπωση πως η γαλήνη έγινε 2τσα στο βίλα πριβέ

xnick

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2019
Like
336
Πόντοι
21

Η Νινα ειναι ανωμαλιαρα??

Panostzimi

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πότε έρχεται η ιζαμπελα ξανθιά με τατουαζ στο λας βεγκας

wioul

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Σχετικά με την Λιλιανα που αναφέρθηκε νωρίτερα, οταν λέμε αργά τι ώρα ξεκινάει στο περίπου?

Μαύρα μεσάνυχτα ή φάση 20:00;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Λιλιάνα είσαι γκαυλα! Έχω καιρώ να πάω και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ωράρια πάντως παλιά κατά τις 19.00 ξεκινούσε. Θέλω μια μέρα να πάω και να την πάρω για ένα 2 Ώρο έτσι να την απολαύσω. Μια φορά που την είχα πάρει για μια ώρα την επόμενη μέρα δεν πήγα στην δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom