sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.342
- Πόντοι
- 48.917
Μια ώρα ...πλακωτό ο κολλητός μου @topdcorerτι προγραμμα πηρε;
Δύο μπαλάκια από όσο μου είπε 69 γυμνό και κώλο
Έχει κ Φατσαρα κ πολύ καλό σοσιαλ ...
Μια ώρα ...πλακωτό ο κολλητός μου @topdcorerτι προγραμμα πηρε;
Μπραβο ο...κολλητος!!Μια ώρα ...πλακωτό ο κολλητός μου @topdcorer
Δύο μπαλάκια από όσο μου είπε 69 γυμνό και κώλο
Έχει κ Φατσαρα κ πολύ καλό σοσιαλ ...
Τι βάρδια;Πάντως βόλτα με @topscorer τις προάλλες κ εντυπωσιαστηκαμε στα τρίδυμα στην τελευταία πίσω πόρτα με τη Δήμητρα ..
Όαση η κοπέλα στη πόλη μας ..λίγα κιλά παραπάνω αλλά ωραίο πρόσωπο κ φοβερό κορμί με ωραίες υπηρεσίες όπως μου λέει ο φίλος μου που την πήρε προγραμμα
Τι βάρδια;
τι προγραμμα πηρε;
Πλάκα κάνωΜπραβο ο...κολλητος!!
Πλάκα κάνω
Παίζει να είναι η πιο άσχημη κορασίδα που έχουμε δει ποτέ
Πλάκα κάνω
Παίζει να είναι η πιο άσχημη κορασίδα που έχουμε δει ποτέ
Ναι εγω. δεν μιλαει ελληνικα ουτε αγγλικα, εχει πιασιματα, γενικως μαπαΓια Λορετα απο sex and the city εχει κανενας εμπειρια?
Coming soon...Παιδια για Καρινα (βαθύ λαρύγγι) γνωριζει κανεις τπτ; Δουλευει ακομη; Εχω καιρο να ανέβω Θεσσαλονικη…
Δεν έχεις περιέργεια με ποια πήγε ο νέος; Να δούμε αν είναι πραγματική εμπειρία ή διαφημιστικό τρικ
Αφού πήγες με τη Ρενάτα,γράψε τις εντυπώσεις σου.Για την Ιζαμπέλα σωστά έγραψες γιατί ήταν φόλα με εσένα.Αν πάντως λεπτούλα Ρουμάνα εννοείς την Καρολίνα στην Ερημίτη 5,μείνε μακριά.Έχω γράψει κριτική στην καρτέλα του οίκου.Στην ερημίτη που είναι οι δυο Ρουμάνες η λεπτουλα λέει τίποτα?γιατί την έχω βάλει στο μάτι και την Ρενάτα την έχω τιμήσει. Λέω να κάνω μια δοκιμη
Με Λίντα είχα πάει μάγκες την Πέμπτη και έκανα ένα πολύ καυτό τελείωμα μέσα της μετά από δυνατό γαμησι πολύ οργασμός
Μόνο εμένα δεν μου φορτώνει αυτό το σαιτ? Τι παίχτηκεΑφού πήγες με τη Ρενάτα,γράψε τις εντυπώσεις σου.Για την Ιζαμπέλα σωστά έγραψες γιατί ήταν φόλα με εσένα.Αν πάντως λεπτούλα Ρουμάνα εννοείς την Καρολίνα στην Ερημίτη 5,μείνε μακριά.Έχω γράψει κριτική στην καρτέλα του οίκου.
Στις καρτέλες χρειάζεται να κάνεις ξανά είσοδο με username & passwordΜόνο εμένα δεν μου φορτώνει αυτό το σαιτ? Τι παίχτηκε
Για το άλλο με τα κορίτσια εννοώΣτις καρτέλες χρειάζεται να κάνεις ξανά είσοδο με username & password
Ούτε σε εμένα ανοίγει αυτή τη στιγμή.Παροδικό θα είναι. Το ινκολ.γρ πάντως που έχει κάποια στούντιο,ανοίγει κανονικάΓια το άλλο με τα κορίτσια εννοώ
Δεν το ήξερα αυτό μάγκα ευχαριστώΟύτε σε εμένα ανοίγει αυτή τη στιγμή.Παροδικό θα είναι. Το ινκολ.γρ πάντως που έχει κάποια στούντιο,ανοίγει κανονικά