Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21
Παρατηρω ποσο μπουστ-ωθηση δινει αυτο το σαιτ στους ανθρωπους. Φριντα δουλευει. Καρινα το τσιμπουκι? Δουλευει? Η αλλη η Ουκρανη το οργιο η Ριτα δουλευει?

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
891
Πόντοι
81
Καλησπέρα στο νήμα…Ξέρουμε κάνα καλό γαμευσιμο πρωινή βάρδια?Εχω κενό το πρωί και λέω να κάνω μια καταδρομική

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς κάτι για την βραδινή στην Νικηφόρου Ουρανού 28 ; Ωραία κοπέλα, Γαλλίδα είπε η τσατσά, αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω τι κάνει.. ένας συναγωνιστής στο σαλόνι είπε ότι είναι αρκετά καλή

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Κατάθεση Κυριακή μεσημέρι στην λατινα Barbara, μεγάλη απογοήτευση. Πεταμένα λεφτα. Επίσης κατάθεση χθες βραδυ στο Χ στη Φριξου σε μια Ρουμανα ξανθια με τατουαζ. Καλη πιπα αλλα πολυ στενο μουνι και δεν ηθελε σφυρικοπημα, ηθελε αργα, πράγμα που με χαλασε λιγο.
Η Μπιανκα η ξανθιά ρουμανα η αδυνατη, που ηταν στη Φριξου, δουλεύει ακομα;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
502
Πόντοι
21
Κατάθεση Κυριακή μεσημέρι στην λατινα Barbara, μεγάλη απογοήτευση. Πεταμένα λεφτα. Επίσης κατάθεση χθες βραδυ στο Χ στη Φριξου σε μια Ρουμανα ξανθια με τατουαζ. Καλη πιπα αλλα πολυ στενο μουνι και δεν ηθελε σφυρικοπημα, ηθελε αργα, πράγμα που με χαλασε λιγο.
Η Μπιανκα η ξανθιά ρουμανα η αδυνατη, που ηταν στη Φριξου, δουλεύει ακομα;
Την Μπιανκα την αδύνατη την είχα πετύχει πριν καμιά 20 με 25 μέρες Νικηφόρου ουρανου 24 πρωινή βαρδια

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
502
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς κάτι για την βραδινή στην Νικηφόρου Ουρανού 28 ; Ωραία κοπέλα, Γαλλίδα είπε η τσατσά, αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω τι κάνει.. ένας συναγωνιστής στο σαλόνι είπε ότι είναι αρκετά
Αν είναι η Εμμανουέλα μια μικροκαμωμενη κάπως αδύνατη με ωραιο σωματακι, αν λέμε για την ιδια με 50 ευρώ χαλαρα και γλύψιμο καλή είναι κάθεται και τη γαμας καλά χωρίς γκρίνιες. Ξεκινάει με 30 αν δεν κάνω λαθος.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Αν είναι η Εμμανουέλα μια μικροκαμωμενη κάπως αδύνατη με ωραιο σωματακι, αν λέμε για την ιδια με 50 ευρώ χαλαρα και γλύψιμο καλή είναι κάθεται και τη γαμας καλά χωρίς γκρίνιες. Ξεκινάει με 30 αν δεν κάνω λαθος.
Δεν θυμάμαι όνομα, μάλλον είναι καινούργια, πρώτη φορά την είδα, μικρή σε ηλικία, μελαχρινή και αδύνατη

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
502
Πόντοι
21
Δεν θυμάμαι όνομα, μάλλον είναι καινούργια, πρώτη φορά την είδα, μικρή σε ηλικία, μελαχρινή και αδύνατη
Μάλλον για την ίδια λέμε. Αξίζει μια δόκιμη αν σου άρεσε με το απλό στο κάτω κάτω θα πεις τον έβαλες σε μικρό μουνακι, στ αρχιδια σου.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Μάλλον για την ίδια λέμε. Αξίζει μια δόκιμη αν σου άρεσε με το απλό στο κάτω κάτω θα πεις τον έβαλες σε μικρό μουνακι, στ αρχιδια σου.
Ναι μου άρεσε και κακώς δεν μπήκα. Όταν ξαναπάω θα την δοκιμάσω σίγουρα

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21
Ρε παιδια Καρινα και Ριτα δουλευουν? Γιατι δεν αναφερει καποιος?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
  • Like
Αντιδράσεις: laskos

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η Έλενα η Raisa που βρίσκεται ρε παιδιά..?
Γνωρίζει κανείς..?

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.197
Πόντοι
206
Η Έλενα η Raisa που βρίσκεται ρε παιδιά..?
Γνωρίζει κανείς..?
Και η κάρίνά είναι κανονικα
Μάγκες, είναι αλήθεια ότι η Καρίνα υπήρξε παντρεμένη και έβγαλε διαζύγιο? Δηλαδή, υπήρξε κάποιος που παντρεύτηκε την Καρίνα?

Lashaa1914

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια,
Σας διαβάζω χρόνια και είπα να κάνω και εγώ εγγραφή.Η κατάσταση εντελώς στάσιμη στα σπιτάκια δυστυχώς και δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο που να αξίζει.
Γνωρίζει κανείς για την Ελισάβετ την Βουλγαρα? Τα παρανταιζ την είχανε φέρει για κάτι 3ημερα πριν πόσους μήνες αλλά δε βλέπω να επανέρχεται.Για εμένα ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές μαζί με Άτζελα Ουκρανίδα + Λορένα που επίσης δεν ξανά πάτησε από ότι φαίνεται.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
502
Πόντοι
21
Καλησπέρα αλάνια,
Σας διαβάζω χρόνια και είπα να κάνω και εγώ εγγραφή.Η κατάσταση εντελώς στάσιμη στα σπιτάκια δυστυχώς και δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο που να αξίζει.
Γνωρίζει κανείς για την Ελισάβετ την Βουλγαρα? Τα παρανταιζ την είχανε φέρει για κάτι 3ημερα πριν πόσους μήνες αλλά δε βλέπω να επανέρχεται.Για εμένα ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές μαζί με Άτζελα Ουκρανίδα + Λορένα που επίσης δεν ξανά πάτησε από ότι φαίνεται.
Αυτή η Ελισάβετ η βουλγαρα που λες μήπως δούλευε και στο Belarus; Η κάνω λάθος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom