yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Πανε.. παρε μπουγατσουλα & καφεδακι και γυρνα, εχει ησυχια στα ρδελα και φασαρια εξω απ αυτα.Λες ΕΕ δε ξερω έχω ν κάνω βόλτα πρωί κοντά ένα χρόνο
Πανε.. παρε μπουγατσουλα & καφεδακι και γυρνα, εχει ησυχια στα ρδελα και φασαρια εξω απ αυτα.Λες ΕΕ δε ξερω έχω ν κάνω βόλτα πρωί κοντά ένα χρόνο
Την Μπιανκα την αδύνατη την είχα πετύχει πριν καμιά 20 με 25 μέρες Νικηφόρου ουρανου 24 πρωινή βαρδιαΚατάθεση Κυριακή μεσημέρι στην λατινα Barbara, μεγάλη απογοήτευση. Πεταμένα λεφτα. Επίσης κατάθεση χθες βραδυ στο Χ στη Φριξου σε μια Ρουμανα ξανθια με τατουαζ. Καλη πιπα αλλα πολυ στενο μουνι και δεν ηθελε σφυρικοπημα, ηθελε αργα, πράγμα που με χαλασε λιγο.
Η Μπιανκα η ξανθιά ρουμανα η αδυνατη, που ηταν στη Φριξου, δουλεύει ακομα;
Αν είναι η Εμμανουέλα μια μικροκαμωμενη κάπως αδύνατη με ωραιο σωματακι, αν λέμε για την ιδια με 50 ευρώ χαλαρα και γλύψιμο καλή είναι κάθεται και τη γαμας καλά χωρίς γκρίνιες. Ξεκινάει με 30 αν δεν κάνω λαθος.Ξέρει κανείς κάτι για την βραδινή στην Νικηφόρου Ουρανού 28 ; Ωραία κοπέλα, Γαλλίδα είπε η τσατσά, αλλά μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω τι κάνει.. ένας συναγωνιστής στο σαλόνι είπε ότι είναι αρκετά
Δεν θυμάμαι όνομα, μάλλον είναι καινούργια, πρώτη φορά την είδα, μικρή σε ηλικία, μελαχρινή και αδύνατηΑν είναι η Εμμανουέλα μια μικροκαμωμενη κάπως αδύνατη με ωραιο σωματακι, αν λέμε για την ιδια με 50 ευρώ χαλαρα και γλύψιμο καλή είναι κάθεται και τη γαμας καλά χωρίς γκρίνιες. Ξεκινάει με 30 αν δεν κάνω λαθος.
Μάλλον για την ίδια λέμε. Αξίζει μια δόκιμη αν σου άρεσε με το απλό στο κάτω κάτω θα πεις τον έβαλες σε μικρό μουνακι, στ αρχιδια σου.Δεν θυμάμαι όνομα, μάλλον είναι καινούργια, πρώτη φορά την είδα, μικρή σε ηλικία, μελαχρινή και αδύνατη
Ναι μου άρεσε και κακώς δεν μπήκα. Όταν ξαναπάω θα την δοκιμάσω σίγουραΜάλλον για την ίδια λέμε. Αξίζει μια δόκιμη αν σου άρεσε με το απλό στο κάτω κάτω θα πεις τον έβαλες σε μικρό μουνακι, στ αρχιδια σου.
Νομίζω η Ρίτα είναι σε κανα βλαχοχώρι, για την Καρίνα δεν ξέρω ΧΥΣΤΗΡε παιδια Καρινα και Ριτα δουλευουν? Γιατι δεν αναφερει καποιος?
H Ριτα δουλευει..για την αλλη δεν ξερω.Ρε παιδια Καρινα και Ριτα δουλευουν? Γιατι δεν αναφερει καποιος?
Η Έλενα η Raisa που βρίσκεται ρε παιδιά..?
Γνωρίζει κανείς..?
Μάγκες, είναι αλήθεια ότι η Καρίνα υπήρξε παντρεμένη και έβγαλε διαζύγιο? Δηλαδή, υπήρξε κάποιος που παντρεύτηκε την Καρίνα?Και η κάρίνά είναι κανονικα
Αυτή η Ελισάβετ η βουλγαρα που λες μήπως δούλευε και στο Belarus; Η κάνω λάθος;Καλησπέρα αλάνια,
Σας διαβάζω χρόνια και είπα να κάνω και εγώ εγγραφή.Η κατάσταση εντελώς στάσιμη στα σπιτάκια δυστυχώς και δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο που να αξίζει.
Γνωρίζει κανείς για την Ελισάβετ την Βουλγαρα? Τα παρανταιζ την είχανε φέρει για κάτι 3ημερα πριν πόσους μήνες αλλά δε βλέπω να επανέρχεται.Για εμένα ήταν από τις πιο τίμιες επιλογές μαζί με Άτζελα Ουκρανίδα + Λορένα που επίσης δεν ξανά πάτησε από ότι φαίνεται.
Νικ. Ουρανού στο προτελευταίο νομίζω.Η Έλενα η Raisa που βρίσκεται ρε παιδιά..?
Γνωρίζει κανείς..?