Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ρε μάγκες η καινούργια Νατάσα από Νικ ουρανού 26 που σκάτα πήγε ξέρει κανείς;

El_Buitre

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κάποιος από τις βίλες τη Μιλάνα ή την Αλίνα; Ευχαριστώ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
Έχει δοκιμάσει κάποιος από τις βίλες τη Μιλάνα ή την Αλίνα; Ευχαριστώ.

την Μιλανα πηγα να την δοκιμασω το σαββατο για να δω τι ψάρια πιανει, αλλά οταν πηγα η υπηρεσια μου ειπε οτι ειναι σε προγραμμα 1 ωρας και δεν μπορεσα να την δοκιμασω. γενικα αν την εχει παρει καποιος συναγωνιστης να δωσει πληροφοριες αν αξιζει ή οχι

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
την Μιλανα πηγα να την δοκιμασω το σαββατο για να δω τι ψάρια πιανει, αλλά οταν πηγα η υπηρεσια μου ειπε οτι ειναι σε προγραμμα 1 ωρας και δεν μπορεσα να την δοκιμασω. γενικα αν την εχει παρει καποιος συναγωνιστης να δωσει πληροφοριες αν αξιζει ή οχι
Την είδα σήμερα, αλλά στο σαλονάρισμα μου φάνηκε λίγο κρύα...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
Την είδα σήμερα, αλλά στο σαλονάρισμα μου φάνηκε λίγο κρύα...

ειδα φοτογραφιες στο αλλο site μου εκανε κλικ και ειπα να κανω τον κασκαντερ να δοκιμασω αν αξιζει, δεν ειχα την τυχη ομως διοτι την πετυχα σε προγραμμα 1 ωρας. υπαρχουν περιπτωσεις απο κοπελες που φαινονται κρυες εξω στο σαλονι αλλά μεσα στο δωματιο κανουν παπαδες. αν καποιος δοκιμασε την Μιλανα ας δωσει μια περιγραφη πως περασε μαζι της.

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
υπαρχουν περιπτωσεις απο κοπελες που φαινονται κρυες εξω στο σαλονι αλλά μεσα στο δωματιο κανουν παπαδες
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια! Ωστόσο, για μένα το σαλονάρισμα παίζει σημαντικό ρόλο... ειδικά όταν κάποιες το παίζουν ντίβες και βγαίνουν στο σαλόνι με ύφος πολλών καρδιναλίων και πριν καλά - καλά τις δεις, γίνονται καπνός!

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Δευτερα μεσημερι 3 του Σεπτεμβρη να περνας,περασα ξανα απο την Εβελινα στο νο2 τριδυμα.Μου αρεσει πολυ και περναω περιφημα μαζι της.

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Έκανα χθες το κασκαντεριλίκι μου και πέρασα με Ιζαμπέλα. Θα ανεβάσω σύντομα κριτική, μιας και δεν έχω δει να γίνεται αναφορά στην συγκεκριμένη... και κακώς κατά την γνώμη μου!  :erection:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Kaμμια σχεση εκεινη ειναι μοσχαρι αυτη που λεω ειναι μινιον
Ρώτησε φίλος την τσατσά και του είπε σταμάτησε , πιθανόν να ήταν φοιτητριουλα Ρωσακι που ήρθε να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς τον Αύγουστο , μπορεί να γλυκάθηκε και να ξαναφανεί 

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ρώτησε φίλος την τσατσά και του είπε σταμάτησε , πιθανόν να ήταν φοιτητριουλα Ρωσακι που ήρθε να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς τον Αύγουστο , μπορεί να γλυκάθηκε και να ξαναφανεί 
Μεχρι τελος της βδομαδας μου παν εμενα θα δουλεψει πετρου ερημιτη

• Like
Αντιδράσεις: xman3
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Τεταρτη μεσημερι επισκεψη στο godiva.Mαρια απο ουκρανια ομορφοκοριτσο γαλαζοπρασινα ματακια,ξανθια,φυσικες βυζαρες,καταλευκο απαλο δερμα,πισινο σουπερ,μουνακι ιδιαιτερο με παχεια χειλη οτι πρεπει για γλυψιμο.Με κανει τουρμπο καιμε ζωντανευει με 40 ευρουλακια(γυμνο τσιμπουκι).Μερικοι τη λενε ψυχρη.Προσωπικα περναω πολυ καλα μαζι της γιατι με πετρωνει τον πουτσο.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.160
Πόντοι
746
Ξέρει κανείς το τηλέφωνο από το godiva?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Γνωμες για Λινα; την 22χρονη απο ουκρανια,στην φωτο που υπαρχει στο αλλο σαιτ φαινεται ωραιο κορμακι αλλα απο προσωπο πως ειναι; αμα εχει παει κανεις ας πει γνωμη

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Παιδια ξερετε τελικα αν τα μαγαζια που εχουν μεινει στο αλλο σαιτ (Paradise, και Villa erotica, prive) πηγαν το απλο στα 30? Κατι ειχε ειπωθει εδω, αλλα δεν επιβεβαιωθηκε ποτε.

Cerik33

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει καμιά κριτική (ή άποψη!) για την καινούργια κοπέλα που εμφανίστηκε στο φάιντγκερλς? Λίνα. Έψαξα και βρήκα μία από πέτρου ερημίτη και μινωταύρου αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια.

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.602
Πόντοι
2.610
Γνωμες για Λινα; την 22χρονη απο ουκρανια,στην φωτο που υπαρχει στο αλλο σαιτ φαινεται ωραιο κορμακι αλλα απο προσωπο πως ειναι; αμα εχει παει κανεις ας πει γνωμη

Καλησπέρα σε όλους
Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει καμιά κριτική (ή άποψη!) για την καινούργια κοπέλα που εμφανίστηκε στο φάιντγκερλς? Λίνα. Έψαξα και βρήκα μία από πέτρου ερημίτη και μινωταύρου αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια.

Πήγα εγώ με τη Λίνα- ωραίο κορμί, πρόσωπο μέτριο κατά τη γνώμη μου. Πέρασα πολύ καλά- είναι σαν να κάνεις έρωτα με την κοπέλα. Η Λίνα θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη.

Παιδια ξερετε τελικα αν τα μαγαζια που εχουν μεινει στο αλλο σαιτ (Paradise, και Villa erotica, prive) πηγαν το απλο στα 30? Κατι ειχε ειπωθει εδω, αλλα δεν επιβεβαιωθηκε ποτε.

Στο Βίλλα Ερώτικα μου είπαν πριν κάποιες μέρες μου είπαν ότι το απλό είναι 30 ευρώ ενώ την ίδια περίοδο στο Paradise μου έλεγαν ότι το απλό είναι 40 ευρώ. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom