You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (10 μέλη και 58 επισκέπτες)
Εγώ την Βαλεντίνα την είχα πάρει μια φορά μόνο , αλλά έχει καιρό γύρω στα δύο χρόνια .. ίσως και περισσότερο τότε που είχε δουλέψει στα τρίδυμα ένα διάστημα. Από την εμπειρία μου δεν θυμάμαι κάτι το ιδιαίτερο , αλλά όπως και να χει πάει και πολύς καιρός οπότε μπορεί τώρα να είναι είτε καλύτερη από παλιά είτε χειρότερη , από εμφάνιση πάντως είπαν εδω στην μπουρδελοκατασταση ότι βελτιώθηκε σε σχέση με παλιά.Καλησπερα σε ολους!!!!
Εχει κανενας εμπειρια απο βαλεντινα αν θυμαμαι καλα το ονομα απο λας βεγκας 1;;;
Πάντως από ότι θυμάμαι είχε καλή διάθεση δεν θυμάμαι κάτι αρνητικο.
ναι έχει. Αλλά δεν ισχύουν τα τηλεφωνα
εδω φιλε εχει ολοκληρο site το συγκεκριμενο μαγαζι..
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.903
- Πόντοι
- 12.815
Πριν καμια 10 μερες, πηγα για Αννια, αλλα Αννια δεν βρηκα, στην θεση της μια μπαταλο, διπλα ακριβως η μιλφαρα Τζαστιν, αυτη η γυναικα αν βαλει ενα ταγερακι και γυαλια θα ειναι για πολες μαλακιες.!!!
Την πληρωσα και περασα μεσα, μεσα στο δωματιο τα εβγαλε τα λεφτα της, κορμαρα για την ηλικια της, μαυρησμενη, αλλα πολη παρλα και μπλα μπλα...
Μεσοβδομαδα εκανα και μια βραδυνη μπουρδελοτσαρκα με ενα φιλαρακι, αν και ειχαμε μερικες επιλογες για δοκιμη, καταληξαμε με τα λεφτα για τις πουτανες να τα τρωμε σε τσιπουραδικο.!!
Ειδα και την Μιλανα που εχουν στο αλλο σαιτ οι βιλες, καλο μωρο θα ελεγα απο σωμα μετριο, οπως και φατσα, αλλα δεν με προιδεασε.
Χτες πηγα στην Αναστασια, μιας και σε ενα σαλοναρισμα που την πετυχα με αυτο το ροζακι φορεματακι της, δεν μπορουσα να την βγαλω απο το μυαλο μου, οποτε χτες ειδα οτι δουλευε βραδυ και πηγα να την χωσω. Το κοριτσι εμφανησιακα εχει ωραιο προσωπακι, βυζακια μικρα με μεγαλο περιρωγιο, περηφερεια που ξεχωρηζει, κωλαρακι δεν εχει τουρλωτο, αλλα εχει μπουταρες.!!! Στην κοιλια της εχει ενα θεμα, με ραγαδες, που δημιουργηθηκαν αποτομα, και ειναι αντιαισθητικες, μαλλον πηρε-εχασε αποτομα βαρος ή....γενισε.???
Στα του αγωνα το μωρο προσπαθει, δεν εδειξε να δυσανασχετει, ενα σφιξιμο το εχει, πηγαινε να εκδηλωθει, αλλα κολουσε, γενικα τα εβγαλε τα λεφτα της, αλλα δεν με ξετρελανε κιωλας, ποιο πολυ μου μηνανε τα φουλ προκαταρτικα που καναμε πριν το γαμισι, παρα το κυριως πιατο....

Μεσοβδομαδα εκανα και μια βραδυνη μπουρδελοτσαρκα με ενα φιλαρακι, αν και ειχαμε μερικες επιλογες για δοκιμη, καταληξαμε με τα λεφτα για τις πουτανες να τα τρωμε σε τσιπουραδικο.!!

Χτες πηγα στην Αναστασια, μιας και σε ενα σαλοναρισμα που την πετυχα με αυτο το ροζακι φορεματακι της, δεν μπορουσα να την βγαλω απο το μυαλο μου, οποτε χτες ειδα οτι δουλευε βραδυ και πηγα να την χωσω. Το κοριτσι εμφανησιακα εχει ωραιο προσωπακι, βυζακια μικρα με μεγαλο περιρωγιο, περηφερεια που ξεχωρηζει, κωλαρακι δεν εχει τουρλωτο, αλλα εχει μπουταρες.!!! Στην κοιλια της εχει ενα θεμα, με ραγαδες, που δημιουργηθηκαν αποτομα, και ειναι αντιαισθητικες, μαλλον πηρε-εχασε αποτομα βαρος ή....γενισε.???
Στα του αγωνα το μωρο προσπαθει, δεν εδειξε να δυσανασχετει, ενα σφιξιμο το εχει, πηγαινε να εκδηλωθει, αλλα κολουσε, γενικα τα εβγαλε τα λεφτα της, αλλα δεν με ξετρελανε κιωλας, ποιο πολυ μου μηνανε τα φουλ προκαταρτικα που καναμε πριν το γαμισι, παρα το κυριως πιατο....
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
Ποια Αναστασία ;; Σε Ποιο είναι;;Πριν καμια 10 μερες, πηγα για Αννια, αλλα Αννια δεν βρηκα, στην θεση της μια μπαταλο, διπλα ακριβως η μιλφαρα Τζαστιν, αυτη η γυναικα αν βαλει ενα ταγερακι και γυαλια θα ειναι για πολες μαλακιες.!!!Την πληρωσα και περασα μεσα, μεσα στο δωματιο τα εβγαλε τα λεφτα της, κορμαρα για την ηλικια της, μαυρησμενη, αλλα πολη παρλα και μπλα μπλα...
Μεσοβδομαδα εκανα και μια βραδυνη μπουρδελοτσαρκα με ενα φιλαρακι, αν και ειχαμε μερικες επιλογες για δοκιμη, καταληξαμε με τα λεφτα για τις πουτανες να τα τρωμε σε τσιπουραδικο.!!Ειδα και την Μιλανα που εχουν στο αλλο σαιτ οι βιλες, καλο μωρο θα ελεγα απο σωμα μετριο, οπως και φατσα, αλλα δεν με προιδεασε.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
ααααα τώρα κατάλαβα...Βιλες τραγουδαει, χτες την πετυχα Ν.Ουρανου 6. Δες φαιντγκερλς, εχει φωτο, αλλα δεν ευσταθουν με αυτο που θα δεις απο κοντα.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
το τηλεφωνο του godiva ειναι 2310526700 και 6946209835.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
τέλος η τζεσυ σε επικοινωνία που είχα μαζί της...αν θα επιστρέψει ίσως κάποια μέρα αλλά όχι συντομαμε τζεσι απο παρανταισ τι γηνετε,κσερει κανεισ?
ευχαριστώ φίλετο τηλεφωνο του godiva ειναι 2310526700 και 6946209835.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.605
- Πόντοι
- 496
Καλησπέρα αλάνια
Θέλω γνώμες (αν έχετε περάσει μαζί της) για την Νίκη την Ελληνίδα την νταρντάνα με τα τεράστια βυζιά, δεν ξέρω κάτι μου βγάζει το σαλοναρισμα της. Αν έχετε εμπειρία μαζί της βοηθήστε κυρίως ενδιαφέρομαι να κάνει καλή πίπα και να μην είναι μυγιάγγιχτη και ξινή
Θέλω γνώμες (αν έχετε περάσει μαζί της) για την Νίκη την Ελληνίδα την νταρντάνα με τα τεράστια βυζιά, δεν ξέρω κάτι μου βγάζει το σαλοναρισμα της. Αν έχετε εμπειρία μαζί της βοηθήστε κυρίως ενδιαφέρομαι να κάνει καλή πίπα και να μην είναι μυγιάγγιχτη και ξινή
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα αλάνια
Μπορεί να τη δεις στο σαλόνι χαμογελαστη και τα σχετικά,αμεσως με το που μπει στο δωμάτιο θα καταλάβεις ποσο για το πουτσο είναι.Αστο.Ενα μέλος είχε αναφέρει ότι σιχαίνεται τα μπουρδελα.Μακρια,πεταμένα λεφτά
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Πήγα σήμερα μεσημερι στοχευμένα για Νατασα Free House αλλά όποτε γουστάρουν ανοίγουν και κλείνουν.Συνηθισμενα πράγματα στη πόλη μας.Εν τέλη έγινε ικανοποιητική κατάθεση Ερημίτη 2,Μελίνα.Θα ανεβεί κριτική...Παρεπιπτόντως από τη τσουκαλα που πηγα μέσα από τα χώματα για να βγω στα Ερημιτη είδα είναι τινγκα γύρω από μωρομαντηλα και καποτες.Ξερει κανεις τι παίζει; Τα βραδια θυμάμαι εκεί ήτανε ο νταβάς του Λας Βεγκας με το αμάξι
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.882
- Πόντοι
- 37.562
Μαλλον σε καποιο στουντιο βαριουνται να πανε μεχρι τους καδους σκουπιδιων..Πήγα σήμερα μεσημερι στοχευμένα για Νατασα Free House αλλά όποτε γουστάρουν ανοίγουν και κλείνουν.Συνηθισμενα πράγματα στη πόλη μας.Εν τέλη έγινε ικανοποιητική κατάθεση Ερημίτη 2,Μελίνα.Θα ανεβεί κριτική...Παρεπιπτόντως από τη τσουκαλα που πηγα μέσα από τα χώματα για να βγω στα Ερημιτη είδα είναι τινγκα γύρω από μωρομαντηλα και καποτες.Ξερει κανεις τι παίζει; Τα βραδια θυμάμαι εκεί ήτανε ο νταβάς του Λας Βεγκας με το αμάξι
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.605
- Πόντοι
- 496
Μπορεί να τη δεις στο σαλόνι χαμογελαστη και τα σχετικά,αμεσως με το που μπει στο δωμάτιο θα καταλάβεις ποσο για το πουτσο είναι.Αστο.Ενα μέλος είχε αναφέρει ότι σιχαίνεται τα μπουρδελα.Μακρια,πεταμένα λεφτά
Σε ευχαριστώ αδερφέ μάλλον έσωσα το 30αρι
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
καλα μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια με αυτα που λενετέλος η τζεσυ σε επικοινωνία που είχα μαζί της...αν θα επιστρέψει ίσως κάποια μέρα αλλά όχι συντομα
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
....κόβει η πουτάνα το γαμήσι....που λένεκαλα μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια με αυτα που λενε
Γειά σου! Είμαι τουρίστας και δεν μιλάω ελληνικά. Ψάχνω για ένα τρίο, 2 πελάτες, 1 κορίτσι.
Σας προσκαλώ εάν με αφήσετε να rim τον κώλο σου ενώ την γαμήσεις.
Στείλτε μου ένα μήνυμα και καλύτερα αν μιλάτε αγγλικά.
I am looking for today in Vardaris.
Ευχαριστώ!
(Συγνώμη αν δεν είναι το καλό νήμα για να δημοσιεύσετε αυτό το μήνυμα!)
Σας προσκαλώ εάν με αφήσετε να rim τον κώλο σου ενώ την γαμήσεις.
Στείλτε μου ένα μήνυμα και καλύτερα αν μιλάτε αγγλικά.
I am looking for today in Vardaris.
Ευχαριστώ!
(Συγνώμη αν δεν είναι το καλό νήμα για να δημοσιεύσετε αυτό το μήνυμα!)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις