Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Μάλλον έτσι φαίνεται χθες ούτε ανοιχτό το είδα ας ενημερώσει κάποιος αν αλλάξει κτ, πάντως το μουνακι της από τα πιο καυτά που έχω μπει ποτέ..
Αυτοίν ειχα στο μάτι για να πάω μπρο κλειστό ήταν?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
11
Like
17.952
Πόντοι
3.846
Μάλλον έτσι φαίνεται χθες ούτε ανοιχτό το είδα ας ενημερώσει κάποιος αν αλλάξει κτ, πάντως το μουνακι της από τα πιο καυτά που έχω μπει ποτέ..
Μπορεί να είχε ρεπό.Εγώ πάντως όσες φορές έχω περάσει Παρασκευή και Σάββατο,εκεί ήταν,όπως προχτές.Μια Τετάρτη όμως την είχα πάρει.Δεν νομίζω να φύγει σύντομα πάντως.Δεν θα καθόταν να μάθει κάποια ελληνικά αλλιώς.Και στα αγγλικά συνεννοείσαι μαζί της.Σπάνια περίπτωση για λατίνα.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
11
Like
17.952
Πόντοι
3.846
Είναι μια ξανθιά δίπλα στο incognito χωρίς τσατσα ξέρει κανείς πως την λένε ;
Αν εννοείς σε εκείνο που έχει το "X",στη βραδινή βάρδια είναι η Ρουμάνα Τζωρτζίνα.Μαζί με μια φίλη της Μολδαβή που δεν έχω ρωτήσει ποτέ το όνομα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.497
Πόντοι
16.746
Άλλη μια amazing πιπαρα από την Καρίνα πριν από λίγο!
tumblr_prashqF9591vm3czp_400.gif
:grin:

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
72
Πόντοι
0
Μπορεί να είχε ρεπό.Εγώ πάντως όσες φορές έχω περάσει Παρασκευή και Σάββατο,εκεί ήταν,όπως προχτές.Μια Τετάρτη όμως την είχα πάρει.Δεν νομίζω να φύγει σύντομα πάντως.Δεν θα καθόταν να μάθει κάποια ελληνικά αλλιώς.Και στα αγγλικά συνεννοείσαι μαζί της.Σπάνια ή περίοδο θα

Μπορεί να είχε ρεπό.Εγώ πάντως όσες φορές έχω περάσει Παρασκευή και Σάββατο,εκεί ήταν,όπως προχτές.Μια Τετάρτη όμως την είχα πάρει.Δεν νομίζω να φύγει σύντομα πάντως.Δεν θα καθόταν να μάθει κάποια ελληνικά αλλιώς.Και στα αγγλικά συνεννοείσαι μαζί της.Σπάνια περίπτωση για λατίνα.
Μήπως περίοδο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom