Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι το θες ρε αδερφε το γλυψιμο στον κωλο πουστης εισαι?
οι αντρες καυλωνουμε όταν μας γλυφουν την πουτσα οχι τον κωλο.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
τι το θες ρε αδερφε το γλυψιμο στον κωλο πουστης εισαι?
οι αντρες καυλωνουμε όταν μας γλυφουν την πουτσα οχι τον κωλο.
Η Φαση αυτη μου λενε τα κοριτσια παιζει πολυ οπως και το κολοδατιλο στο φουλ

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Καλησπέρα ξέρει κανείς κοπέλες που δουλεύουν αυτήν την εποχή και κάνουν γλυφωλι και αν ναι πόσο το χρεώνουν ?
Αυτό νομίζω είναι στην ίδια "κατηγορία" με τα γλωσσόφιλα για παράδειγμα , δηλαδή δεν το χρεώνουν μεν αλλά μπορεί σε άλλον να το κάνουν και σε άλλον όχι , η μπορεί να μην το κάνουν και σε κανέναν.

Δηλαδή παράδειγμα μπορεί η άλλη να φιλάει μόνο τους νέους η μόνο τους όμορφους (μπορεί και κανέναν), η μπορεί η άλλη να κάνει μεν γλυφοκώλι (αν το ζητησεις) αλλά μόνο σε όσους δεν έχουν τρίχες στον κώλο ... δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έχω ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο , απλά υποθέτω.

Απο την άλλη αμα ζητήσεις να την κάνεις εσύ γλυφοκώλι νομίζω οτι οι περισσότερες δεν έχουν πρόβλημα , απο οτι εχω δει και απο προσωπική εμπειρία , και απο κριτικές άλλων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η Φαση αυτη μου λενε τα κοριτσια παιζει πολυ οπως και το κολοδατιλο στο φουλ
εμενα τα κοριτσια μου λενε οτι υπαρχουν πολλοι πουστιδες που ερχονται για να τους γαμησουν τον κωλο.
το πολλοι εννοουν 2-3 απο τους 20 πελατες που εχουν.
οντως τοσο ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι τα ποσοστα των πουστιδων, καθως υπαρχουν πολλοι στρεητ που δεν πανε σε μπουρδελα ενω οι πουστιδες δεν εχουν τετοια κολληματα. επισης οι πουστιδες συγκεντρωνονται στις πολεις οπου επισης υπαρχοπυν μπουρδελα για τις ορεξεις τους, απογυμνονοντας τα απομονωμενα χωρια της επαρχιας απο πουστικο πληθυσμο.

τελος παντων οι πουτανες χρησιμοποιουν την σωστη (περσικη) λεξη πουστης για να περιγραψουν αυτον που γαμαει τον κωλο του, οταν καποιοι αλλοι πχ πικερ ντρεπονται να το παραδεχτουν επειδη την εχουν καταντησει την λεξη βρισια και συνωνυμη (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) με το ομοφυλοφιλος

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
εμενα τα κοριτσια μου λενε οτι υπαρχουν πολλοι πουστιδες που ερχονται για να τους γαμησουν τον κωλο.
το πολλοι εννοουν 2-3 απο τους 20 πελατες που εχουν.
οντως τοσο ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειναι τα ποσοστα των πουστιδων, καθως υπαρχουν πολλοι στρεητ που δεν πανε σε μπουρδελα ενω οι πουστιδες δεν εχουν τετοια κολληματα. επισης οι πουστιδες συγκεντρωνονται στις πολεις οπου επισης υπαρχοπυν μπουρδελα για τις ορεξεις τους, απογυμνονοντας τα απομονωμενα χωρια της επαρχιας απο πουστικο πληθυσμο.

τελος παντων οι πουτανες χρησιμοποιουν την σωστη (περσικη) λεξη πουστης για να περιγραψουν αυτον που γαμαει τον κωλο του, οταν καποιοι αλλοι πχ πικερ ντρεπονται να το παραδεχτουν επειδη την εχουν καταντησει την λεξη βρισια και συνωνυμη (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) με το ομοφυλοφιλος
Μπορεί να έχεις και δίκιο , αλλά δεν είναι λίγο διαφορετικό το να το κάνει ένας πούστης (πχ το στραπον σε μπουρδέλο) επειδη δεν βρίσκει άντρα να τον γαμήσει ... απο το να το δοκιμάσει σαν εμπειρία ένας στρέιτ ; Δηλαδή κάποιος που το δοκίμασε μια φορά σαν εμπειρία (είτε του άρεσε είτε όχι) γίνεται αυτόματα πούστης ;

Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ούτε κολοδάχτυλο πόσο μάλλον στραπον αλλά κουβέντα να γίνεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μπορεί να έχεις και δίκιο , αλλά δεν είναι λίγο διαφορετικό το να το κάνει ένας πούστης (πχ το στραπον σε μπουρδέλο) επειδη δεν βρίσκει άντρα να τον γαμήσει ... απο το να το δοκιμάσει σαν εμπειρία ένας στρέιτ ; Δηλαδή κάποιος που το δοκίμασε μια φορά σαν εμπειρία (είτε του άρεσε είτε όχι) γίνεται αυτόματα πούστης ;

Εγω προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ούτε κολοδάχτυλο πόσο μάλλον στραπον αλλά κουβέντα να γίνεται.
ΝΑΙ, αυτος που χρησιμοποιει τον κωλο του σεξουαλικα ειτε παει μονο με γυναικες ειτε με αντρες ειτε και με τα 2 ειτε με δονητες ή αγγουρακια ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.
αυτη είναι η ετυμολογια της λεξης πουστης κυριολεκτικα, άλλο αν στα ελληνικα πουστη λεμε και το υπουλο ή τον ομοφυλοφιλο ή τον τυχερο μεταφορικα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Εχει κανεις τηλεφωνο απο το στουντιο της αφρο να μαθω αν δουλευει;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.668
Πόντοι
8.295
ΝΑΙ, αυτος που χρησιμοποιει τον κωλο του σεξουαλικα ειτε παει μονο με γυναικες ειτε με αντρες ειτε και με τα 2 ειτε με δονητες ή αγγουρακια ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.
αυτη είναι η ετυμολογια της λεξης πουστης κυριολεκτικα, άλλο αν στα ελληνικα πουστη λεμε και το υπουλο ή τον ομοφυλοφιλο ή τον τυχερο μεταφορικα
νομιζω οτι ξεφευγεις και καλο ειναι να μαζευτεις πριν γινει ροντεο εδω περα το thread...δεν σου αξιζει μιας και εισαι μελος που προσφερει. στο λεω τιμια και φιλικα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Εχει κανεις τηλεφωνο απο το στουντιο της αφρο να μαθω αν δουλευει;
Δευτερα τριτη τεταρτη πρωι μονο. Αν θες μπορω να σ στειλω πμ δευτερα αν εχει επιστρεψει στην δουλεια. Απλα επειδη ξεχναω στειλε ενα πμ

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.148
Πόντοι
746
Λέω να πάω μια βόλτα τώρα από την περιοχή. Θα έχει τίποτα ή τζάμπα πάω....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Επισης γνωριζει κανεις, αν η Χριστινα που εχουν στο προγραμμα Ν.Ουρανου 4, ειναι η ιδια Χριστινα η ψιλη μαυρομαλα που δουλευε στις Βιλες.?? Σαν να μου μοιαζει, αλλα Θα περασω μια βολτα να την τσεκαρω αμα ειναι, αλλα αν ειναι αυτη θα παω κατευθειαν, μην παω 3 φορες στην Αννια αν δουλευει σε ενα μηνα και με περασει για λαμαρινοφαγα...!!  :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Επισης γνωριζει κανεις, αν η Χριστινα που εχουν στο προγραμμα Ν.Ουρανου 4, ειναι η ιδια Χριστινα η ψιλη μαυρομαλα που δουλευε στις Βιλες.?? Σαν να μου μοιαζει, αλλα Θα περασω μια βολτα να την τσεκαρω αμα ειναι, αλλα αν ειναι αυτη θα παω κατευθειαν, μην παω 3 φορες στην Αννια αν δουλευει σε ενα μηνα και με περασει για λαμαρινοφαγα...!!  :grin:
είναι η Τσιγγανό- Χριστίνα με διάφορες εμφανίσεις σε στούντιο της περιοχής 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
είναι η Τσιγγανό- Χριστίνα με διάφορες εμφανίσεις σε στούντιο της περιοχής  

Αρα δεν ειναι η ιδια. Τι λεει αυτη μεσα.?? Κανει τιποτα ή μονο διωχνει την ατυχια.??  :think:

Μηπως ειναι αυτη που δουλευε λαςβεγκας, και παραδιπλα σε αυτο με την ινοξ πορτα στο Πετρου ερημιτη.? Αν ειναι αυτη, την πηρα...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Αρα δεν ειναι η ιδια. Τι λεει αυτη μεσα.?? Κανει τιποτα ή μονο διωχνει την ατυχια.??  :think:

Μηπως ειναι αυτη που δουλευε λαςβεγκας, και παραδιπλα σε αυτο με την ινοξ πορτα στο Πετρου ερημιτη.? Αν ειναι αυτη, την πηρα...
Στο ίνοξ την είχα πάρει και εγώ ....και δεν έφυγε η γκαντεμιά

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Δευτερα τριτη τεταρτη πρωι μονο. Αν θες μπορω να σ στειλω πμ δευτερα αν εχει επιστρεψει στην δουλεια. Απλα επειδη ξεχναω στειλε ενα πμ

Αρχηγε μου κανε μια ερωτηση και πες μου οταν μπορεσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom