Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ το εχω απο προχθες να το πω και ολο το ξεχναω.  :grin: ρε βλαχο η κυβερνηση ανακοινωσε οτι της επιδοτησης θα της παρετε τον αλλο μηνα εσυ που σκατα τα βρισκεις και γυρνα δυο μερες στα στουντιο και ξεκωλιαζεις τα κοριτσια μας  :birdman: ποιος σε χρηματοδοτησε οεο  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
Πολύ δυνατή. Δε νομίζω να εννοείς όμως εμφανισιακά γιατί εμένα η Έφη δε μου άρεσε.
ποοοοοοοοοοοοο τι ειπες τωραααααααααα...την πηδουσα πηγαινα σπιτι αλλαζα ρουχα και ξαπαναπηγαινα μην με καταλαβει η τσατσα οτι ξαναμπηκα...φιλε ειχε το πιο απαλο ποδι και αποτριχωμενο φουλ που εχω πιασει στη ζωη μου!!

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
ποοοοοοοοοοοοο τι ειπες τωραααααααααα...την πηδουσα πηγαινα σπιτι αλλαζα ρουχα και ξαπαναπηγαινα μην με καταλαβει η τσατσα οτι ξαναμπηκα...φιλε ειχε το πιο απαλο ποδι και αποτριχωμενο φουλ που εχω πιασει στη ζωη μου!!
Εισαι τρελος!!!!ωραια κοπελα ειναι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια  :headbang:

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?  :grin: :grin: :grin:

και μετα ηθελα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια και παλι ηταν κλειστο.Δηλαδη αυτο το πραμα δε γινεται...3 μηνες προσπαθω να την πετυχω,την βλεπουν τη μια μερα 3 ανθρωποι,παω εγω την επομενη και ποτε δεν ειναι  :tickedoff: :tickedoff:

Στις Μελισσες ηταν παλι η γυφτοΡουμανα η Τζουλια η παλια απο Βαρδαρη η οποια ηταν πολυ καλη περιπτωση μεσα,παραδιπλα στο 24 ηταν η μικρη ξανθια αδυνατη Ελληνιδα Παολα

Και στο Red light πηγα ειδα την καινουρια κοπελιτσα Βερα που βγαινει με μαυρο καυλιαρικο φορεματακι και μαυρες γοβες σαν τα πουτανακια στην παραλια,πολυ καλο ποδι και κωλαρακι και γενικα κορμοστασια,φατσα μετρια για μενα με μελαχρινο ισιο μαλλι αλλα πολυ προσχαρη κοπελα

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
Ερωτευτηκες πουτανα και δεν εισαι αγαπουλης  :2funny: ασε ρε τυπε τωρα μας δουλευεις  :) ασε που εισαι πολυ παλιος κι εσυ στην εφη σαν κι εμας αλλα πουλας προλογο τωρα.  ;)

Δεν εχω ορεξη ουτε διαθεση να πουλησω προλογο.δεν μπορω κ δεν θελω να κανω κατι για να με πιστεψεις.δεχομαι το σχολιο σου.να εισαι καλα.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.293
Πόντοι
6.835
Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια  :headbang:

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?  :grin: :grin: :grin:
Τι δωρακια  ;) πηρες? πες μας :rolleyes: :rolleyes: Δηλαδη Αφροδιτη η Νατασσα(Τσαρινα)?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Δηλαδη Αφροδιτη η Νατασσα(Τσαρινα)?
απ'τα μεγαλυτερα διλημματα της ανθρωποτητας...εμενα μου θυμισε σε συμπεριφορα τη Νταϊανα.Τοσο γλυκεια και στοργικη γυναικα...
Τη Νταϊανα ειναι γνωστο οτι την εχω σαν θεια μου αλλα νομιζω οτι απο σημερα αποκτησα και 2η αγαπημενη θεια.Ας πουμε απο το χαμενο σοϊ του πατερα μου  :happy:
Ειναι απαιχτη η γυναικα σε ολα τα επιπεδα,αφου μολις τελειωσα και μετα επεσα στην αγκαλια της και μου λεει με συγχωρεις αν σε κουρασα...την λεω πλακα κανεις εγω σε κουρασα που σ'εχω τοση ωρα εδω και μου λεει οχι μη το σκεφτεσαι ετσι

Η Νατασα ειναι αλλη ιστορια την βλεπω πιο ερωτικα,θα την παντρευομουν ευχαριστως για να πω την αληθεια.
Και επειδη αναφερθηκε και η αλλη γυναικαρα η Ιρα,ε νομιζω η Αφροδιτη σε σωματοτυπο της μοιαζει παρα πολυ

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.293
Πόντοι
6.835
την λεω πλακα κανεις εγω σε κουρασα που σ'εχω τοση ωρα εδω και μου λεει οχι μη το σκεφτεσαι ετσι
Η Αφροδιτη ειναι σε πολλους τομεις πρωτη κατα τη γνωμη μου αλλα στο οτι δεν κουραζεται επι τω εργω εχει τις δεκα πρωτες θεσεις δικες της και μετα ακολουθουν και οι αλλες. Μιλαμε για κομπρεσερ ενταξει σε παταει κατω κανονικα.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Σε ποιο ειναι αυτη η Αφροδιτη? εχει φωτο το αλλο σαιτ??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
οι κριτικές ειναι ολες στο γνωστο τεχνοκρατικο στυλ αλλα εχουν διαφορες αμα διαβασεις

Ναι εδω που τα λεμε εχεις δικιο,αλλο χρωμα μαλλιων και αλλο νουμερο βυζου  :grin:

Πιστεύω   οτι το σκ γαμησα ότι ανικειμενικα καλυτερο βρηκα απο νεο αιμα

Ελπιζω να περασες καλα  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
  :thumbsup: Μπράβο για την ενημέρωση παίχτη.
Αυτή η Γκαμπριέλα εμφανισιακά μπορείς να την περιγράψεις;
Θα πήγαινα,αλλά πριν λίγο γύρισα σπίτι ρε γμτ.  :-
Αξίζει από κορμί?

Εχει φωτο στο αλλο σαιτ γκρισλειντις.kom  ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Και επειδη αναφερθηκε και η αλλη γυναικαρα η Ιρα,ε νομιζω η Αφροδιτη σε σωματοτυπο της μοιαζει παρα πολυ

To είχα προσέξει και εγώ αυτό, θα μπορούσαν να ήταν ξαδέρφες ας πούμε :Ρ

Btw, της είπες ότι είσαι ο al pacino; Αναρωτιόταν για χρόνια τώρα πότε επιτέλους θα την επισκεφτείς (όλους τους παλιούς μας ξέρει γιατί διάβαζε εδώ τακτικά).

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
To είχα προσέξει και εγώ αυτό, θα μπορούσαν να ήταν ξαδέρφες ας πούμε :Ρ

Btw, της είπες ότι είσαι ο al pacino; Αναρωτιόταν για χρόνια τώρα πότε επιτέλους θα την επισκεφτείς (όλους τους παλιούς μας ξέρει γιατί διάβαζε εδώ τακτικά).
οχι αλλα καποια στιγμη πριν φυγει πηγε η κουβεντα στο σαϊτ και αφησα καποιο αοριστο υποννοουμενο...οπως και να'χει δινω πολυ εντονο στιγμα στην κριτικη οποτε σιγουρα αν μπει θα το καταλαβει.Επειδη θελω να το καταλαβει ομως....αν και το επισημο προφιλ της εχει ενα χρονο να συνδεθει

Τι μου θυμιζεις ομως τωρα?
Τελευταια φορα στη Νικολ μου λεει πολλοι ρωτανε για σενα να τους πω ποιος εισαι και πως εισαι...και μετα αφου γυριζω σπιτι συνειδητοποιω οτι εγω ποτε επισημως δεν εχω συστηθει στη Νικολ με τον νικ του σαϊτ.Εκτος αυτου αυτη τα κανει με ολους ολα αρα απο τις κριτικες θεωρητικα ηταν δυσκολο...αρα πως με ανακαλυψε και μου το ειπε με τοσο φυσικο τροπο?
Με παρομοιο τροπο αλλα σιγουρα πιο εξυπνο με ανακαλυψε η Νταϊανα κι εκει παραδεχτηκα την ευφυια της

Απο κει και περα εδωσα εγω το περιθωριο σε 3 ανθρωπους να με ανακαλυψουν.Στη Λαφαμαινα,στην τρανς Νινα και σε ενα προσωπο μεσα απο το Sol-Fever.To προσωπο μεσα απο το Sol-Fever μου λεει οτι παντα ρωτουσαν διαφοροι το ποιος ειμαι αλλα ποτε δε μιλησε....ας το πιστεψουμε.Το θεμα ειναι οτι μια αλλη καριολα απο κει μεσα με ανακαλυψε,ακομα απορω πως,και απο τοτε μου εχει μπλοκαρει τις κινησεις μου...
Τοτε ηταν που ειπα οτι δε θα ξαναγραψω για το Fever....την τελευταια φορα μου'ρχετε και μου λεει...'ειπαμε βρε μωρο μου να μη τα λες ολα με λεπτομερειες αλλα οχι και να σταματησεις να γραφεις εντελως'  :birdman: :birdman: τωρα ειναι αργα

Τελοσπαντων καλως ή κακως με ξερουν επισημως 6 ατομα της πορνοκοινωνιας,τα 3 επειδη ηθελα και τα αλλα 3 επειδη με ανακαλυψαν.Προφανως η Αφροδιτη θα ειναι το εβδομο ατομο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom