You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?![]()
![]()
![]()
το γραφω προς τα κατω....
οσον αφορα την αποκαλυψη της ταυτοτητας μας σε ανθρωπους που εμπλεκονται στην πορνεια φιλικη μου συμβουλη να το αποφευγεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο και δε ξερεις που θα μπλεξεις
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
το γραφω προς τα κατω....
οσον αφορα την αποκαλυψη της ταυτοτητας μας σε ανθρωπους που εμπλεκονται στην πορνεια φιλικη μου συμβουλη να το αποφευγεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο και δε ξερεις που θα μπλεξεις
Σωστος ο φιλος κανεις τη δουλεια σου κ δρομο ολα τα αλλα ειναι περιττα!!
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Οσο για τα γλωσσοφιλα που ειπε καποιος οτι εκανε με εφη (την οποια εγω δεν εχω παρει) εγω τον πιστευω γτ οταν εγω ειχα κανει γλωσσοφιλα με φλωριτα δεν με πιστεψαν εδω... θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης κ οχι αν κανει η δεν κανει.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
al pacino πιστευω μας δουλευεις κανονικα... 1000 φορες σου ειχα πει να πας αφρο και ολο ελεγες οχι..
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Nαι αλλα απο ποτε γιατι εγω σταματησα να πηγαινω στην Εφη μονο και μονο γιατι δεν εκανε τιποτανπερα απο τα κλασικα ουτε γλυψιματα ουτε φιλια τιποτα εντελως.Ειπα δν ειμαι ο πρωτος που τ κανει αυτα η εφη.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιωςΚαλημερα.ξερει κανεις απο μιλφ τι παιζει αυριο πρωι?θελω ν δοκιμασω νικολ.ειχα παει στο ανδ.γεωργ 4 οταν δουλευε πολλες φορες κ δεν τν πετυχα.εκτος απο το εφακι κ την θεια συλβια.
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
ΕρωταςΗ εφη μου θυμησε ενα αλλο τουμπανο απο βαρδαρη την Ηρα απο σαπφους αν θυμαται κανενας.

scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Συμφωνω απολυταθεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη

Οι μιλφάρες ανέκαθεν προτιμούν τα πρωϊνά ωράρια ! Μεγάλωσαν και δεν έχουν πολύ ύπνοΣυμφωνω απολυτα![]()
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Οσο για τα γλωσσοφιλα που ειπε καποιος οτι εκανε με εφη (την οποια εγω δεν εχω παρει) εγω τον πιστευω γτ οταν εγω ειχα κανει γλωσσοφιλα με φλωριτα δεν με πιστεψαν εδω... θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης κ οχι αν κανει η δεν κανει.
Θα συμφωνήσω απόλυτα όχι για την προσέγγιση τόσο αλλά για την χημεία, περνάνε από τα κορίτσια, δεκάδες καθημερινά και εκατοντάδες συναθλητές κάθε μήνα, η πιθανότητα να της γυρίσει τα μυαλά κάποιος από όλους μας σίγουρα ελλοχεύει, όσο δυνατά και να είναι τα στάνταρ και οι άμυνες της κάθε κοπέλας, δεν θα μπω στο δίλημμα να πω αν πιστεύω ή όχι αλλά σίγουρα η πιθανότητα να παρεκκλίνει κάποια κοπέλα υπάρχει και θα υπάρχει.
Θέλω όμως να επισημάνω και το εξής. Το θέμα γλωσόφιλα είναι ένα θέμα ευαίσθητο για την κάθε μία κοπέλα και είναι ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ακόμη και κοπέλες που φτάνουν στα άκρα (χύσιμο στο στόμα κλπ) ούτε ακόμη και αυτές κατά κανόνα κάνουν γλωσόφιλα. Είναι καλό ανάλογα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε κάποιον συνάδελφο να μην δημοσιοποιούνται δημόσια για αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων προσδοκιών.
Ακόμη θυμάμαι το πόσο είχα παραπλανηθεί με την κριτική του ζαατσεφ πουανεφερε γλωσόφιλα με την Αλίνα. Δεν έχω κάτι με τον συναθλητή αλλά τότε είχα πάρει ένα καλό μάθημα.
Είναι κάποια που γίνονται και δεν γράφονται και άλλα που γράφονται και δεν γίνονται.

Να εισαι καλα αλ.ευχαριστω για την ενημερωση.αμα παω θα σου πω.αλλα κ μονο που ειναι μιλφαρες μου φτανει.θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Η ευα ειναι η παλια απο α.γ.4?
Εχεις δικιο.μερικα πρεπει να τα κραταμε για τν παρτη μας.Θα συμφωνήσω απόλυτα όχι για την προσέγγιση τόσο αλλά για την χημεία, περνάνε από τα κορίτσια, δεκάδες καθημερινά και εκατοντάδες συναθλητές κάθε μήνα, η πιθανότητα να της γυρίσει τα μυαλά κάποιος από όλους μας σίγουρα ελλοχεύει, όσο δυνατά και να είναι τα στάνταρ και οι άμυνες της κάθε κοπέλας, δεν θα μπω στο δίλημμα να πω αν πιστεύω ή όχι αλλά σίγουρα η πιθανότητα να παρεκκλίνει κάποια κοπέλα υπάρχει και θα υπάρχει.
Θέλω όμως να επισημάνω και το εξής. Το θέμα γλωσόφιλα είναι ένα θέμα ευαίσθητο για την κάθε μία κοπέλα και είναι ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ακόμη και κοπέλες που φτάνουν στα άκρα (χύσιμο στο στόμα κλπ) ούτε ακόμη και αυτές κατά κανόνα κάνουν γλωσόφιλα. Είναι καλό ανάλογα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε κάποιον συνάδελφο να μην δημοσιοποιούνται δημόσια για αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων προσδοκιών.
Ακόμη θυμάμαι το πόσο είχα παραπλανηθεί με την κριτική του ζαατσεφ πουανεφερε γλωσόφιλα με την Αλίνα. Δεν έχω κάτι με τον συναθλητή αλλά τότε είχα πάρει ένα καλό μάθημα.
Είναι κάποια που γίνονται και δεν γράφονται και άλλα που γράφονται και δεν γίνονται.![]()
Κατι αλλο.εντυπωση μου εκανε κ τ στουντιο μελισσες τι φοβερο δωματιο ειχε.οταν πηγα για την θεια συλβια μπηκα σε ενα δωματιο τεραστιο που το μονο πραγματικά που δεν ειχε για να πεις οτι δεν ειναι κανονικό στουντιο ηταν η κουζινα.ηταν τ καλυτερο δωματιο που εχω μπει.απλα.καναπεδαρα ωραια μοκετα κ αν θυμαμαι στρογγυλο κρεβατι.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Κατι αλλο.εντυπωση μου εκανε κ τ στουντιο μελισσες τι φοβερο δωματιο ειχε.οταν πηγα για την θεια συλβια μπηκα σε ενα δωματιο τεραστιο που το μονο πραγματικά που δεν ειχε για να πεις οτι δεν ειναι κανονικό στουντιο ηταν η κουζινα.ηταν τ καλυτερο δωματιο που εχω μπει.απλα.καναπεδαρα ωραια μοκετα κ αν θυμαμαι στρογγυλο κρεβατι.
Είναι πολύ ωραίο το μαγαζί και το συγκεκριμένο δωμάτιο που αναφέρεσαι φοβερό, ναφερνε και καμιά κοπέλα της προκοπής
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.275
- Πόντοι
- 39.777
Χθεσινη βραδινή βόλτα σε ορισμένα σπιτάκια
Ερως:Χριστινα με τις βυζαρες φορα παρτίδα
Ρεντ νταιαμοντ:γαλήνη
Στις 2 βίλες στη Φρίξου:Βικυ και Λουση(στην τελευταία εγινε κατάθεση,θα ακολουθήσει κριτική σημερα το βραδυ)
Αν.γεωργιου στις πολλές σκάλες:μια Αννα απο Ισπανία ντεμεκ,αδιάφορη και αβυζη
Δίπλα η Χριστινα η αλβανιδα(ντεμεκ βορειοειπηρωτισα
Γκοντιβα:Ντανιελα η γνωστή πολυ ποιο αδύνατη απο την τελευταία φορα που την είχα δει(είχα κακο σκοπό γι αυτήν αλλα την γλύτωσε,στην κριτική θα γράψω αναλυτικά τι εγινε)
Λα καζα ντιρεν:Νικη Ελλεεινιδα (ευχαριστω δε θα παρω)
Ερως:Χριστινα με τις βυζαρες φορα παρτίδα
Ρεντ νταιαμοντ:γαλήνη
Στις 2 βίλες στη Φρίξου:Βικυ και Λουση(στην τελευταία εγινε κατάθεση,θα ακολουθήσει κριτική σημερα το βραδυ)
Αν.γεωργιου στις πολλές σκάλες:μια Αννα απο Ισπανία ντεμεκ,αδιάφορη και αβυζη
Δίπλα η Χριστινα η αλβανιδα(ντεμεκ βορειοειπηρωτισα

Γκοντιβα:Ντανιελα η γνωστή πολυ ποιο αδύνατη απο την τελευταία φορα που την είχα δει(είχα κακο σκοπό γι αυτήν αλλα την γλύτωσε,στην κριτική θα γράψω αναλυτικά τι εγινε)
Λα καζα ντιρεν:Νικη Ελλεεινιδα (ευχαριστω δε θα παρω)
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 109
- Πόντοι
- 1
βολτα χθες βραδυ ...
στο Venus Angels στη Μινωταυρου η ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα, ντεμεκ ισπανιδα....προσοχη Μακρια!!....Φολα...εχω αναρτησει στο παρελθον κριτικη.
εγινε επισκεψη τελικα στην βιλα πριβε στην κοροβαγκου στην Φρατζεσκα...λυπαμαι που εσπασα το εμπαργκο στις βιλες και στα 40ρια αλλα η κοπελα εχει βυζαρες και κορμαρα...
βεβαια οπως συνηθως λογω καλης εμφανισης εχει και την αναλογη ψυλομυτικη συμπεριφορα...στο πισωκολλητο δεν αντεξε και μου ελεγε οτι δεν θελει...της λεω...καλα με 40 ευρω δεν κανεις πισωκολλητο?
μου ειπε με μονο 40 οχι σιγουρα....καλα...α αι συ κτιρ μωρη...εβγαλες καποια λεφτα και σηκωνεις και μυτη και απο πανω...τα βυζια της ειπε οτι ηταν φυσικα αλλα βρηκα ουλες απο κατω...το οποιοσημαινωει επεμβαση...μπορει οχι σικικονης αλλα κατι μπηκε μεσα...χαχαχαχ.
γενικα θα ελεγα προσοχη και απο μακρια εκτος αν θελετε να πληρωσετε μονο για τα βυζια..
στο Venus Angels στη Μινωταυρου η ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα, ντεμεκ ισπανιδα....προσοχη Μακρια!!....Φολα...εχω αναρτησει στο παρελθον κριτικη.
εγινε επισκεψη τελικα στην βιλα πριβε στην κοροβαγκου στην Φρατζεσκα...λυπαμαι που εσπασα το εμπαργκο στις βιλες και στα 40ρια αλλα η κοπελα εχει βυζαρες και κορμαρα...
βεβαια οπως συνηθως λογω καλης εμφανισης εχει και την αναλογη ψυλομυτικη συμπεριφορα...στο πισωκολλητο δεν αντεξε και μου ελεγε οτι δεν θελει...της λεω...καλα με 40 ευρω δεν κανεις πισωκολλητο?
μου ειπε με μονο 40 οχι σιγουρα....καλα...α αι συ κτιρ μωρη...εβγαλες καποια λεφτα και σηκωνεις και μυτη και απο πανω...τα βυζια της ειπε οτι ηταν φυσικα αλλα βρηκα ουλες απο κατω...το οποιοσημαινωει επεμβαση...μπορει οχι σικικονης αλλα κατι μπηκε μεσα...χαχαχαχ.
γενικα θα ελεγα προσοχη και απο μακρια εκτος αν θελετε να πληρωσετε μονο για τα βυζια..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.275
- Πόντοι
- 39.777
βολτα χθες βραδυ ...
Ειναι μονο για μια και μοναδική δοκιμή η εν λόγο!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις