Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.488
Πόντοι
16.746
Απο τ φεβερ είναι η ρουλέτα η Ξανθία μιλφ :rockon: :rockon:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ρε σεις μολις γυρισα απο την πρωτη μου συναντηση με την Αφροδιτη...τωρα τι να σχολιασω??Η γυναικα ειναι απο αλλο πλανητη.Στοργικη,χαδιαρα,καυλιαρα,προσχαρη,χαμογελαστη....Αψογη και πηρα και τα δωρακια μου.Σπανια γυναικα και απορω τι εχανα τοσα χρονια  :headbang:

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?  :grin: :grin: :grin:

το γραφω προς τα κατω....
οσον αφορα την αποκαλυψη της ταυτοτητας μας σε ανθρωπους που εμπλεκονται στην πορνεια φιλικη μου συμβουλη να το αποφευγεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο και δε ξερεις που θα μπλεξεις

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
Καλημερα.ξερει κανεις απο μιλφ τι παιζει αυριο πρωι?θελω ν δοκιμασω νικολ.ειχα παει στο ανδ.γεωργ 4 οταν δουλευε πολλες φορες κ δεν τν πετυχα.εκτος απο το εφακι κ την θεια συλβια.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
το γραφω προς τα κατω....
οσον αφορα την αποκαλυψη της ταυτοτητας μας σε ανθρωπους που εμπλεκονται στην πορνεια φιλικη μου συμβουλη να το αποφευγεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο και δε ξερεις που θα μπλεξεις

Σωστος ο φιλος κανεις τη δουλεια σου κ δρομο ολα τα αλλα ειναι περιττα!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οσο για τα γλωσσοφιλα που ειπε καποιος οτι εκανε με εφη (την οποια εγω δεν εχω παρει) εγω τον πιστευω γτ οταν εγω ειχα κανει γλωσσοφιλα με φλωριτα  δεν με πιστεψαν εδω... θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης κ οχι αν κανει η δεν κανει.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
al pacino πιστευω μας δουλευεις κανονικα... 1000 φορες σου ειχα πει να πας αφρο και ολο ελεγες οχι..

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ειπα δν ειμαι ο πρωτος που τ κανει αυτα η εφη.
Nαι αλλα απο ποτε γιατι εγω σταματησα να πηγαινω στην Εφη μονο και μονο γιατι δεν εκανε τιποτανπερα απο τα κλασικα ουτε γλυψιματα ουτε φιλια τιποτα εντελως.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Καλημερα.ξερει κανεις απο μιλφ τι παιζει αυριο πρωι?θελω ν δοκιμασω νικολ.ειχα παει στο ανδ.γεωργ 4 οταν δουλευε πολλες φορες κ δεν τν πετυχα.εκτος απο το εφακι κ την θεια συλβια.
θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη
Συμφωνω απολυτα  :tits2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Οσο για τα γλωσσοφιλα που ειπε καποιος οτι εκανε με εφη (την οποια εγω δεν εχω παρει) εγω τον πιστευω γτ οταν εγω ειχα κανει γλωσσοφιλα με φλωριτα  δεν με πιστεψαν εδω... θελω να πω οτι ολα ειναι θεμα προσεγγισης κ οχι αν κανει η δεν κανει.

Θα συμφωνήσω απόλυτα όχι για την προσέγγιση τόσο αλλά για την χημεία, περνάνε από τα κορίτσια, δεκάδες καθημερινά και εκατοντάδες συναθλητές κάθε μήνα, η πιθανότητα να της γυρίσει τα μυαλά κάποιος από όλους μας σίγουρα ελλοχεύει, όσο δυνατά και να είναι τα στάνταρ και οι άμυνες της κάθε κοπέλας, δεν θα μπω στο δίλημμα να πω αν πιστεύω ή όχι αλλά σίγουρα η πιθανότητα να παρεκκλίνει κάποια κοπέλα υπάρχει και θα υπάρχει.

Θέλω όμως να επισημάνω και το εξής. Το θέμα γλωσόφιλα είναι ένα θέμα ευαίσθητο για την κάθε μία κοπέλα και είναι ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ακόμη και κοπέλες που φτάνουν στα άκρα (χύσιμο στο στόμα κλπ) ούτε ακόμη και αυτές κατά κανόνα κάνουν γλωσόφιλα. Είναι καλό ανάλογα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε κάποιον συνάδελφο να μην δημοσιοποιούνται δημόσια για αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων προσδοκιών.
Ακόμη θυμάμαι το πόσο είχα παραπλανηθεί με την κριτική του ζαατσεφ πουανεφερε γλωσόφιλα με την Αλίνα. Δεν έχω κάτι με τον συναθλητή αλλά τότε είχα πάρει ένα καλό μάθημα.

Είναι κάποια που γίνονται και δεν γράφονται  και άλλα που γράφονται και δεν γίνονται. :dunno:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
Να εισαι καλα αλ.ευχαριστω για την ενημερωση.αμα παω θα σου πω.αλλα κ μονο που ειναι μιλφαρες μου φτανει.
Η ευα ειναι η παλια απο α.γ.4?

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
Θα συμφωνήσω απόλυτα όχι για την προσέγγιση τόσο αλλά για την χημεία, περνάνε από τα κορίτσια, δεκάδες καθημερινά και εκατοντάδες συναθλητές κάθε μήνα, η πιθανότητα να της γυρίσει τα μυαλά κάποιος από όλους μας σίγουρα ελλοχεύει, όσο δυνατά και να είναι τα στάνταρ και οι άμυνες της κάθε κοπέλας, δεν θα μπω στο δίλημμα να πω αν πιστεύω ή όχι αλλά σίγουρα η πιθανότητα να παρεκκλίνει κάποια κοπέλα υπάρχει και θα υπάρχει.

Θέλω όμως να επισημάνω και το εξής. Το θέμα γλωσόφιλα είναι ένα θέμα ευαίσθητο για την κάθε μία κοπέλα και είναι ένα θέμα πάρα πολύ προσωπικό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ακόμη και κοπέλες που φτάνουν στα άκρα (χύσιμο στο στόμα κλπ) ούτε ακόμη και αυτές κατά κανόνα κάνουν γλωσόφιλα. Είναι καλό ανάλογα περιστατικά που μπορεί να συμβούν σε κάποιον συνάδελφο να μην δημοσιοποιούνται δημόσια για αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων προσδοκιών.
Ακόμη θυμάμαι το πόσο είχα παραπλανηθεί με την κριτική του ζαατσεφ πουανεφερε γλωσόφιλα με την Αλίνα. Δεν έχω κάτι με τον συναθλητή αλλά τότε είχα πάρει ένα καλό μάθημα.

Είναι κάποια που γίνονται και δεν γράφονται  και άλλα που γράφονται και δεν γίνονται. :dunno:
Εχεις δικιο.μερικα πρεπει να τα κραταμε για τν παρτη μας.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
Κατι αλλο.εντυπωση μου εκανε κ τ στουντιο μελισσες τι φοβερο δωματιο ειχε.οταν πηγα για την θεια συλβια μπηκα σε ενα δωματιο τεραστιο που το μονο πραγματικά που δεν ειχε για να πεις οτι δεν ειναι κανονικό στουντιο ηταν η κουζινα.ηταν τ καλυτερο δωματιο που εχω μπει.απλα.καναπεδαρα ωραια μοκετα κ αν θυμαμαι στρογγυλο κρεβατι.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Κατι αλλο.εντυπωση μου εκανε κ τ στουντιο μελισσες τι φοβερο δωματιο ειχε.οταν πηγα για την θεια συλβια μπηκα σε ενα δωματιο τεραστιο που το μονο πραγματικά που δεν ειχε για να πεις οτι δεν ειναι κανονικό στουντιο ηταν η κουζινα.ηταν τ καλυτερο δωματιο που εχω μπει.απλα.καναπεδαρα ωραια μοκετα κ αν θυμαμαι στρογγυλο κρεβατι.

Είναι πολύ ωραίο το μαγαζί και το συγκεκριμένο  δωμάτιο που αναφέρεσαι φοβερό, ναφερνε και καμιά κοπέλα της προκοπής  :( έιχα πάει θυμάμαι τον περασμένο Μάιο με μια Θυγγαρέζα Ιζαμπέλα, κομοδινάρα  >:(

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Χθεσινη βραδινή βόλτα σε ορισμένα σπιτάκια
Ερως:Χριστινα με τις βυζαρες φορα παρτίδα
Ρεντ νταιαμοντ:γαλήνη
Στις 2 βίλες στη Φρίξου:Βικυ και Λουση(στην τελευταία εγινε κατάθεση,θα ακολουθήσει κριτική σημερα το βραδυ)
Αν.γεωργιου στις πολλές σκάλες:μια Αννα απο Ισπανία ντεμεκ,αδιάφορη και αβυζη
Δίπλα η Χριστινα η αλβανιδα(ντεμεκ βορειοειπηρωτισα  :jerking:
Γκοντιβα:Ντανιελα η γνωστή πολυ ποιο αδύνατη απο την τελευταία φορα που την είχα δει(είχα κακο σκοπό γι αυτήν αλλα την γλύτωσε,στην κριτική θα γράψω αναλυτικά τι εγινε)  :sunglasses:
Λα καζα ντιρεν:Νικη Ελλεεινιδα (ευχαριστω δε θα παρω)

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
Μπραβο στον συναγωνιστη που ετρωγε την ταυλανδη απο φριξου.πολυ μπατσακι επεφτε και απολαυση.εισαι ωραιος.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
109
Πόντοι
1
βολτα χθες βραδυ ...

στο Venus Angels στη Μινωταυρου η ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα, ντεμεκ ισπανιδα....προσοχη Μακρια!!....Φολα...εχω αναρτησει στο παρελθον κριτικη.

εγινε επισκεψη τελικα στην βιλα πριβε στην κοροβαγκου στην Φρατζεσκα...λυπαμαι που εσπασα το εμπαργκο στις βιλες και στα 40ρια αλλα η κοπελα εχει βυζαρες και κορμαρα...

βεβαια οπως συνηθως λογω καλης εμφανισης εχει και την αναλογη ψυλομυτικη συμπεριφορα...στο πισωκολλητο δεν αντεξε και μου ελεγε οτι δεν θελει...της λεω...καλα με 40 ευρω δεν κανεις πισωκολλητο?

μου ειπε με μονο 40 οχι σιγουρα....καλα...α αι συ κτιρ μωρη...εβγαλες καποια λεφτα και σηκωνεις και μυτη και απο πανω...τα βυζια της ειπε οτι ηταν φυσικα αλλα βρηκα ουλες απο κατω...το οποιοσημαινωει επεμβαση...μπορει οχι σικικονης αλλα κατι μπηκε μεσα...χαχαχαχ.

γενικα θα ελεγα προσοχη και απο μακρια εκτος αν θελετε να πληρωσετε μονο για τα βυζια..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
βολτα χθες βραδυ ...

στο Venus Angels στη Μινωταυρου η ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα, ντεμεκ ισπανιδα....προσοχη Μακρια!!....Φολα...εχω αναρτησει στο παρελθον κριτικη.

εγινε επισκεψη τελικα στην βιλα πριβε στην κοροβαγκου στην Φρατζεσκα...λυπαμαι που εσπασα το εμπαργκο στις βιλες και στα 40ρια αλλα η κοπελα εχει βυζαρες και κορμαρα...

βεβαια οπως συνηθως λογω καλης εμφανισης εχει και την αναλογη ψυλομυτικη συμπεριφορα...στο πισωκολλητο δεν αντεξε και μου ελεγε οτι δεν θελει...της λεω...καλα με 40 ευρω δεν κανεις πισωκολλητο?

μου ειπε με μονο 40 οχι σιγουρα....καλα...α αι συ κτιρ μωρη...εβγαλες καποια λεφτα και σηκωνεις και μυτη και απο πανω...τα βυζια της ειπε οτι ηταν φυσικα αλλα βρηκα ουλες απο κατω...το οποιοσημαινωει επεμβαση...μπορει οχι σικικονης αλλα κατι μπηκε μεσα...χαχαχαχ.

γενικα θα ελεγα προσοχη και απο μακρια εκτος αν θελετε να πληρωσετε μονο για τα βυζια..

Ειναι μονο για μια και μοναδική δοκιμή η εν λόγο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom