Απογευματινή μίνι στουντιότσαρκα στα πέριξ του μύλου, επιτέλους μετά από καιρό και μια πολύ καλή μεταγραφή στο λαφάμ.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -1 Καρίνα , Busty μωρό με κωλάρα που την δίνει για 50 € , βλέμα πολλά υποσχόμενο στα υπ΄όψιν, παίζει μπάλα και στο Φρίξου 13 και αύριο θα είναι βραδινή εκεί.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -2 Καμέλια , απ΄τα παλιά, πολύ φιλότιμη κοπέλα, όποιος δεν σκαλώνει με την εμφάνιση της θα περάσει πολύ καλά, ομιλώ εκ πείρας.
Case D'Amore (Τρίδυμα) -3 Ιζαμπέλα , λεππό κορίτσι, στα 50 € εδώ και εδώ ο κώλος, value σαφώς.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες) – Μια παλιά μου γνώριμη από Βαρδάρη η
Τζούλια , busty πλέον με καμπύλες και παχάκια, λουκουμάκι σκέτος πειρασμός, έχω περάσει πολύ καλά μαζί της αλλά παλιά πλέον, η τελευταία μας συνεύρεση στο βαρδάρη με απέτρεψε να ξαναπεράσω μαζί της.
Ανδρέου Γεωργίου 30 – Η κυρά
Σύλβια , πολύ δυνατή milf, δεν πέρασα ούτε και σήμερα μαζί της αλλά μια απ΄τις επόμενες φορές δεν την γλυτώνει.
Ανδρέου Γεωργίου 24 – Η
Πάολα , ελληνίδα Σαλονικιά κατά δήλωση της, πολύ ευγενική και πρόσχαρη στο σαλόνι, ομορφούλα, σε καλεί με 50 € να την χύσεις όπου θέλεις,

δεν μου έβγαινε τέτοιο απωθημένο και αποχώρησα
Ανδρέου Γεωργίου 34 – Επιστροφή στον αγαπημένο μου χώρο με μια παλιά αγαπημένη,
Σόνια , είχα να την δω καιρό, ανανεωμένη, αγκαλίτσες, χαδάκια και τρέλες πολλές, ερωτική περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είχα καιρό να περάσω τόσο καλά, 30 € το απλό, τόσα έδωσα, φανταστικό κορίτσι η οποία έχει εξελιχθεί σε μία άριστη επαγγελματία, μπράβο της.