To είχα προσέξει και εγώ αυτό, θα μπορούσαν να ήταν ξαδέρφες ας πούμε :Ρ
Btw, της είπες ότι είσαι ο al pacino; Αναρωτιόταν για χρόνια τώρα πότε επιτέλους θα την επισκεφτείς (όλους τους παλιούς μας ξέρει γιατί διάβαζε εδώ τακτικά).
οχι αλλα καποια στιγμη πριν φυγει πηγε η κουβεντα στο σαϊτ και αφησα καποιο αοριστο υποννοουμενο...οπως και να'χει δινω πολυ εντονο στιγμα στην κριτικη οποτε σιγουρα αν μπει θα το καταλαβει.Επειδη θελω να το καταλαβει ομως....αν και το επισημο προφιλ της εχει ενα χρονο να συνδεθει
Τι μου θυμιζεις ομως τωρα?
Τελευταια φορα στη Νικολ μου λεει πολλοι ρωτανε για σενα να τους πω ποιος εισαι και πως εισαι...και μετα αφου γυριζω σπιτι συνειδητοποιω οτι εγω ποτε επισημως δεν εχω συστηθει στη Νικολ με τον νικ του σαϊτ.Εκτος αυτου αυτη τα κανει με ολους ολα αρα απο τις κριτικες θεωρητικα ηταν δυσκολο...αρα πως με ανακαλυψε και μου το ειπε με τοσο φυσικο τροπο?
Με παρομοιο τροπο αλλα σιγουρα πιο εξυπνο με ανακαλυψε η Νταϊανα κι εκει παραδεχτηκα την ευφυια της
Απο κει και περα εδωσα εγω το περιθωριο σε 3 ανθρωπους να με ανακαλυψουν.Στη Λαφαμαινα,στην τρανς Νινα και σε ενα προσωπο μεσα απο το Sol-Fever.To προσωπο μεσα απο το Sol-Fever μου λεει οτι παντα ρωτουσαν διαφοροι το ποιος ειμαι αλλα ποτε δε μιλησε....ας το πιστεψουμε.Το θεμα ειναι οτι μια αλλη καριολα απο κει μεσα με ανακαλυψε,ακομα απορω πως,και απο τοτε μου εχει μπλοκαρει τις κινησεις μου...
Τοτε ηταν που ειπα οτι δε θα ξαναγραψω για το Fever....την τελευταια φορα μου'ρχετε και μου λεει...'ειπαμε βρε μωρο μου να μη τα λες ολα με λεπτομερειες αλλα οχι και να σταματησεις να γραφεις εντελως'

τωρα ειναι αργα
Τελοσπαντων καλως ή κακως με ξερουν επισημως 6 ατομα της πορνοκοινωνιας,τα 3 επειδη ηθελα και τα αλλα 3 επειδη με ανακαλυψαν.Προφανως η Αφροδιτη θα ειναι το εβδομο ατομο