Γεωργιανη κουτοπονηρια
Πήγα στο λαλούνια που είναι πίσω από το Χιλτον την Πεμπτη που μας πέρασε ενώ έκατσα μία ξανθιά κοπέλα ηρθε δίπλα μου κάπως ψηλή μετά ψηλά τακούνια που φορούσε τα μαλλιά της ήταν μέχρι του ώμους και μεγαλο στηθος φορουσε σεξυ κορμακι και καλτσες ψηλες και μια ρομπα σαν κιμονο απο πανω και τη λέγανε Μαργαρίτα μου ζήτησε ένα ποτό της είπα να βάλει ένα απλό και αυτή μου είπε ότι φέρνει λέει το δικό της ουισκι όταν της είπα ότι ξέρω το ποτο τα οποίο πινετε είναι νερό, τέλος πάντων έβαλε ποτό και όντως ήταν ουίσκι γιατί το δοκίμασα από μου είπε ήταν πόντια και μεγάλωσε στην Γεωργία όταν της είπα να μου πει τρεις μεγάλες πόλεις του Πόντου αυτή μου είπε την Σαψούντα και την Σμύρνη από εκει κατάλαβα ότι δεν ήταν πόντια, επίσης μου είπε ότι έμενε Γλυφάδα και επειδή μένω και εγώ καταλαβα από τις ερωτήσεις μου ότι όντως ήξερε από Γλυφάδα επίσης μου είπε ότι είχε σιλικόνη στα βυζιά της και όντως ετσι ηταν και μου το ειπε γιατί της είπα για η Μαρία η κριτικιά ειναι σιλικονάτη και διάφορες άλλες ανοησίες κουβεντιάσαμε. Οταν της είπα να πάμε κάτω μου ζήτησε 150€ αφού είχε πάλι και δεύτερο ποτό ήταν της είπα ότι οι άλλες πάνε μόνο με 50€ που εγώ δεν κάνω ότι κάνει άλλες βρήκα μια δικαιολογία οτι πέρασε η ωρακαι πάω να πληρώσω και ανακαλύπτω ότι τα ποτα τα δύο που υποτίθεται από δικό της μπουκαλι ήταν spesial και μαζι με το δικο μου πληρωσα 45€
Οπότε συναγωνιστές αν πάτε σε αυτό το μαγαζί τα πρότεινα μακριά από την Μαργαρίτα
Με πολύ σεβασμό και δίχως ίχνος ειρωνείας, δεν φταίει η γεωργιανή κουτοπονηριά, φταίει η δική σου βλακεία...
Όταν σου είπε ότι φέρνει το δικο της το ποτό, έπρεπε πολύ απλά να πεις ``Άρα δεν χρειάζεσαι εμένα να σε κεράσω, έχεις καβάτζα να πιεις. Άσε να κεράσω καμία ρέστη``.
Δεν έχω ξανακούσει ποτέ τέτοια μπούρδα από μπαρόβια!
Αν είσαι νέος, απλά σκέψου ότι έχασες 40 ευρώ και πας παρακάτω, αφού πλέον έχεις πάρει το μάθημα σου.