iagouaros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 205
- Πόντοι
- 21
αφήνει δάκτυλα;Μπορείς να το χαρείς κ να το απολαύσεις χωρίς να το δείνει
γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος
αφήνει δάκτυλα;Μπορείς να το χαρείς κ να το απολαύσεις χωρίς να το δείνει
Όχι..αφήνει δάκτυλα;
Βάλε λίγο φαντασία. Δεν μπορώ να πω περισσότερα..αφήνει δάκτυλα;
Καλό μήνα ψυχή μου...Καλό μήνα στο Μανάρι το Όμορφο
welcome back ΜΕλινάκιΚαλησπέρα... αναγκάστηκα πάλι να φτιάξω νέο προφίλ γιατί για κάποιον λόγο δεν μπορούσα να γράψω από το παλιό...
Είχα μήνες να μπω στο σαϊτ κ βρήκα την πόρτα κλειστή![]()
κριιιιντζ όσο δεν πάει! της έβγαλε και γαλοπούλα υφαντής με κριτσινάκια ο υπεραγαπούλης μωρέΌταν ο άντρας είναι κουβαρντάς και παλιάς κοπής, ξέρει πως να συμπεριφερέται σε μια γυναίκα..
(Δυσεύρετο στην εποχή μας)
Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μια έξοδο αυτή την ημέρα.!
Μαζί με @Americanla![]()
Καλησπέρα... αναγκάστηκα πάλι να φτιάξω νέο προφίλ γιατί για κάποιον λόγο δεν μπορούσα να γράψω από το παλιό...
Είχα μήνες να μπω στο σαϊτ κ βρήκα την πόρτα κλειστή![]()
στον ιδιο αριθμο λογικαHelllooo... Και πώς μπορούμε να σε βρούμε;
Φυσικά..στον ιδιο αριθμο λογικα
Μάστορα βγάζεις χολή....βάρη το σχόλιο χρονιάρες μέρεςκριιιιντζ όσο δεν πάει! της έβγαλε και γαλοπούλα υφαντής με κριτσινάκια ο υπεραγαπούλης μωρέ(κουβαρντάς και παλιάς κοπής=65άρης που δεν του σηκώνεται πλέον και τρώει τη σύνταξή του σε δωράκια)
Κύριε ψωλίνιο μη παίξετε Τζόκερ/στοίχημα η στο καζίνο αυτό το διάστημα γιατί βλέπω η μαντεψιά δεν σας θέλει καθόλου!κριιιιντζ όσο δεν πάει! της έβγαλε και γαλοπούλα υφαντής με κριτσινάκια ο υπεραγαπούλης μωρέ(κουβαρντάς και παλιάς κοπής=65άρης που δεν του σηκώνεται πλέον και τρώει τη σύνταξή του σε δωράκια)
Να είμαι ειλικρινής δεν πάει το μυαλό μου προς το παρόν ποιος είσαι, όμως ευχαριστώ...Ας καταθέσω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου με το Μελινακι…
Μετά από σχετικά εύκολη συννενόηση στο Viber, συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ήρθε στην ώρα της, όμορφα ντυμένη, με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση. Γυναικάρα με όμορφο προσωπάκι και αδύνατο σώμα με tatoo.
Μπανάκι γρήγορο εκ μέρους και αμέσως στον αγώνα χωρίς καθυστερήσεις.
Αρχικά ξεκινήσαμε με ωραία γλωσσόφιλα και παρα πολύ καλό στοματικό. Σειρά να την περιποιηθώ και εγώ στο όμορφο και μοσχομυριστό γατάκι της. Έδειχνε να το απολαμβάνει με ωραίες κραουγουλες.
Φορεσα σκουφάκι και αρχή με ανάποδο cow και κατόπιν doggy με σφαλιαριτσες στο κωλαρακι της. Απίστευτη διάθεση και συμμετοχή εκ μέρους της και το τελείωμα ήρθε στο στοματάκι της.
Διάλειμμα για ανάκαμψη δυνάμεων και ξεκίνημα massage που κατέληξε σε νέο στοματικό.
Μεγάλη προσπάθεια.εκ μέρους της, αλλά δύσκολα να τελειώσω 2η φορά σε μια ώρα…
Σίγουρα πολύ όμορφο ραντεβού που θα επαναλάβω γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της.
Η αποκάλυψη στην επόμενη συνάντησηΝα είμαι ειλικρινής δεν πάει το μυαλό μου προς το παρόν ποιος είσαι, όμως ευχαριστώ...
Θα αναμένω την επόμενη συνάντηση κ υπόσχομαι να είναι ακόμα καλύτερη![]()