Thanks.Sorry για την ενόχληση
Δεν είναι ανάγκη να σχολιάζεις κάθε άλλο σχόλιο που γίνεται αν μάλιστα είναι καλοπροερετα.
Έληξε.
Thanks.Sorry για την ενόχληση
Ακομα αυτες Οι φωτο..... Με τι Ερχονται ??????Καλησπέρα .
Στο bill hotel και στο prive το δωράκι παραμένει στα 100/hr.
Ερχονται κ νέες φωτογραφίες....
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να βγάλω νέες φωτογραφίες...Ακομα αυτες Οι φωτο..... Με τι Ερχονται ??????
Για σένα η υπομονή αξίζει!!!Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να βγάλω νέες φωτογραφίες...
Εκτός αυτού δεν εργαζόμουν κιόλας για τον ίδιο λόγο τον Σεπτέμβρη, ώστε να με απασχολήσει περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα.
Παρόλα αυτά μιας κ μπαίνω πάλι σε ρυθμό μετά τις 15 Οκτώβρη θα φροντίσω επιτέλους να κάνω την φωτογράφιση κ να είμαι ίσως λίγο πιο ενεργή στο σαϊτ.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας αγόρια![]()
Αναμένω με αγωνία. Θα είναι τέλειες..Με την ησυχία σου γλυκιά μου.Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να βγάλω νέες φωτογραφίες...
Εκτός αυτού δεν εργαζόμουν κιόλας για τον ίδιο λόγο τον Σεπτέμβρη, ώστε να με απασχολήσει περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα.
Παρόλα αυτά μιας κ μπαίνω πάλι σε ρυθμό μετά τις 15 Οκτώβρη θα φροντίσω επιτέλους να κάνω την φωτογράφιση κ να είμαι ίσως λίγο πιο ενεργή στο σαϊτ.
Σεβαστο !!! Θα Περιμενουμε λοιπον !!!!!!!!! Κακο αυτο που Δεν εργαζοσουν !? , Ευχομαι Ολα να ειναι ΟΚ !...Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να βγάλω νέες φωτογραφίες...
χαθηκε κ αυτη
Έχω καλή φωτογραφική αν θεςΔυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να βγάλω νέες φωτογραφίες...
Ευγενικό, σύντομο και κατατοπιστικό μήνυμα, χωρίς υφάκι και στυλ, όπως συμβαίνει σε κάποια άλλα νήματα. Ευχαριστούμε πολύ κούκλα μου για την ενημέρωση. Να είσαι καλά.Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να βγάλω νέες φωτογραφίες...
είναι Θεά σε όλα..... ΚΥΡΊΑ....
κ ΜΟΥΝΑΡΑ
Εγω που την εχω δει και πρόσφατα, και παλια, όχι μόνο συμφωνώ μαζι με αυτον που ρωτας, αλλα και λιγα λέει....Την είδες πρόσφατα η μιλάς για τα παλιά χρόνια;
χρόνια κρατά αυτή η κολόνιαΤην είδες πρόσφατα η μιλάς για τα παλιά χρόνια;
Μπορείς να το χαρείς κ να το απολαύσεις χωρίς να το δείνειεχεις ωραίο κωλαράκι...
να το δινες κιολας
αμαρτια που δεν το δίνεις!!!