Μελίνα magicgirls...
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.782
Κανένας αλάθητος. Προσπαθούμε να τα τηρούμε όσο είναι δυνατόν...Πολυ ορθα τα λες. Τα τηρούμε όμως η προσπαθούμε να καλύψουμε τα λάθη μας ??
Κανένας αλάθητος. Προσπαθούμε να τα τηρούμε όσο είναι δυνατόν...Πολυ ορθα τα λες. Τα τηρούμε όμως η προσπαθούμε να καλύψουμε τα λάθη μας ??
Με τέτοιο κρύο δεν την βγάζω έξω...τωρα εγω αμα ζητησω φωτο την κωλαρα σου θα γινω γραφικος ??? χαχαχαχ
παγωσε ο κωλος σου που λενε χααχα...αστο θα την δω σε κανεναν ζεστο χωρο!!!! χαχαΜε τέτοιο κρύο δεν την βγάζω έξω...
Κ γίνεται ακόμα πιο σοβαρό όταν στεναχωρείς τον άλλο χωρίς λόγω κ ουσία
Πράγμα που σημαίνει ότι σου αρέσει να βλέπεις τον άλλον στα τάρταρα ,γνωρίζοντας ότι του κάνεις κακο
Ετσι ακριβως. Μηπως θελουμε να λεμε κ να δείχνουμε άλλα απο οτιΚανένας αλάθητος. Προσπαθούμε να τα τηρούμε όσο είναι δυνατό...
απειλητικο ακουστηκε αυτοΜε τέτοιο κρύο δεν την βγάζω έξω...
Καλησπέρα!Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι οι κατάρες, οι αρνητικές σκέψεις και οι κακές μας πράξεις , καθορίζουν την δική μας πορεία χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε καν!
Το σύμπαν έχει κάποιους απαράβατους νόμους ...
Να μη ξεχνάμε οτι όλα γύρω μας είναι ΕΝΈΡΓΕΙΑ.
Ανάλογα την ενέργεια που εκπέμπεις αυτήν ακριβώς θα λάβεις...
Πόσες φορές έχω ακούσει άτομα να λένε "μα γιατί μου πάνε όλα τόσο χάλια;;;" Η απάντηση βρίσκεται στο ερώτημα: "ποιες ήταν οι σκέψεις σου κ οι πράξεις σου μέχρι τώρα;;;"
Λογω καιρου ακυρωθηκε η φωτογραφηση.. stand by..Με τέτοιο κρύο δεν την βγάζω έξω...
Κούκλα κ όμως κ αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά,αν δεν υπάρχει ενημέρωση της οικογενειαςΝαι απλά υπάρχουν κ επιλογές που δεν επηρεάζουν άλλους.
Παράδειγμα οι επαγγελματικές, τι αμάξι θα πάρεις, που θα ξοδέψεις κτλ
εγω πηγα να την βγαλω εξω να κατουρησω και το εψαχνα!!! ρε συ που εισαι του ελεγα, βγες!!! να κατουρησω θελω, τιποτα αυτο... ειχε γινει σαν κλειτοριδα απ το κρυοΜε τέτοιο κρύο δεν την βγάζω έξω...
Πράττουν θετικά κατα την δική τους λογική μήπως;;;Καλησπέρα!
Σωστό αλλά όχι απόλυτο.
Γνωριζω περιπτώσεις ανθρωπων που σκέφτονται μόνον θετικά , πράττουν θετικά αλλά τους έρχονται όλα ανάποδα.
Είναι ματαιόδοξο να πιστεύει κάποιος πως το «σύμπαν» ευθύνεται για όλα, πληρώνει και έχει να λαμβάνει.
Η πικρή αλήθεια είναι πως η κοινωνία δεν έχει απλά χαλάσει η χειροτερέψει, αλλά ήταν πάντα έτσι το ίδιο.
Υπάρχουν άνθρωποι που απλά θα πατήσουν επί πτωμάτων προκειμένου να ευημερήσουν επαγγελματικά, προσωπικά δεν υπολογίζουν τίποτα.
Κοινώς απάνθρωπα τομάρια που όσο θετικά και να σκεφτείς και να πράξεις ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτα.
Το μυστικό είναι κάποιος να προσπερνάει, να αποδέχεται την πραγματικότητα όσο σκληρή κ αν είναι , να βρίσκει δύναμη και να μη παύει να ελπίζει ότι μια μέρα στο συνάφι του θα είναι μόνο άνθρωποι που πραγματικά έχουν θέση και αξιζει να είναι.
Ωραια ολα αυτα....αλλα στο τι ειναι ηθικο και τι δεν ειναι ισως να μην μας αρεσει η απαντηση,.....ποιος κρινει στο κατω κατω τι ειναι ηθικο και τι οχι??....με ποια πιστευω?? τα δικα μας??..οι κωδικες ηθικης δυστυχως η ευτυχως αλλαζουν μεσα στον χρονο..!!!!!!!!Ισχύει είναι μεγάλη κουβέντα...
Όπως είπα ηθική είναι μια για όλους!
Ξεκινώντας από το : ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .
Επειδή η ηθική βρίσκεται μέσα στην συνείδηση μας , έχουμε και την απάντηση στο τι είναι ηθική.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν καταλαβαίνεις πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι συνείδηση.
Όσο κ αν φαίνεται σκληρό.
Σαφώς αυτοί δεν θα κατανοήσουν ποτέ τι είναι η ηθική....
Να έρθω για πλακομούνι;;;εγω πηγα να την βγαλω εξω να κατουρησω και το εψαχνα!!! ρε συ που εισαι του ελεγα, βγες!!! να κατουρησω θελω, τιποτα αυτο... ειχε γινει σαν κλειτοριδα απ το κρυο![]()
Μηπως καποια φορα αυτη την κακη ενεργεια την προκαλουν ανθρωποι που εμπιστευονται κ ακουν, κακή συμπεριφορά, ψέμματα, διπρόσωποι κτλ κτλ.Πράττουν θετικά κατα την δική τους λογική μήπως;;;
Δίνουν μήπως βάση στα ενεργειακά βαμπίρ- τομάρια κ τελικά δεν σκέφτονται τόσο θετικά όσο νομίζουν;;;
Το να έχεις γύρω σου αρνητικούς ανθρώπους επίσης σε επηρεάζει αρνητικά. Εκτός αν το έχεις δουλέψει κ έχεις γίνει σταρχιδιστής με δαύτους.
Είναι τεράστια συζήτηση...
και η ρωγα καγκελοΜε τέτοιο κρύο δεν την βγάζω έξω...
Πραττουν αντικειμενικά σωστά.Πράττουν θετικά κατα την δική τους λογική μήπως;;;
Δίνουν μήπως βάση στα ενεργειακά βαμπίρ- τομάρια κ τελικά δεν σκέφτονται τόσο θετικά όσο νομίζουν;;;
Το να έχεις γύρω σου αρνητικούς ανθρώπους επίσης σε επηρεάζει αρνητικά. Εκτός αν το έχεις δουλέψει κ έχεις γίνει σταρχιδιστής με δαύτους.
Είναι τεράστια συζήτηση...
σε περιμενω!! τι ωρα θα ερθεις σπιτι;;Να έρθω για πλακομούνι;;;![]()
Σου απάντησα ήδη... της συνείδησης μας!ποιος κρινει στο κατω κατω τι ειναι ηθικο και τι οχι??....με ποια πιστευω?? τα δικα μας??
κοριτσι μια χαρα τα λες αλλα δυστυχως τα μυαλα πολλων ειναι αλλου..νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν κανουν και οτι γουσταρουνΣου απάντησα ήδη... της συνείδησης μας!
Αν και ιερόδουλη παράδειγμα, δεν νιώθω ότι κάνω κάτι ανήθικο. (Παρόλο που κάποιοι το θεωρούν ανήθικο επάγγελμα)
Αντιθέτως αποτρέπω βιασμούς κ συμπληρώνω τα κενά κάποιον.
Στην ουσία πληρώνομαι για να δώσω αυτό που χρειάζεται ο καθένας, πολλές φορές δεν είναι καν το σεξ.
Δεν έχω σύντροφο ούτε κοροϊδεύω κανεναν , όσες φορές ερωτεύτηκα σταμάτησα την δουλειά γιατί δεν ένιωθα καλά να με αγγίζουν άλλοι. Ομως αν δούλευα αυτό για μένα θα ήταν ανήθικο και εγωιστικό επίσης...
Στην μια περίπτωση κάνω μια προσφορά που δεν βλάπτει κανέναν, αντιθέτως...
Στην δεύτερη περίπτωση είχα έναν άνθρωπο που δεν ήθελα να μοιράζομαι με καμιά , οπότε εδώ λειτουργεί υποσυνείδητα το :
"ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ"...
ελπίζω να έδωσα λίγο περισσότερο φως με το παράδειγμα μου .