Τ.π. πάντως ξαναρώτα για να σιγουρευτείς!!!Καμία σχέση, απο ομολογιες της, το δικο μου της αρεσει περισσοτερο..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τ.π. πάντως ξαναρώτα για να σιγουρευτείς!!!Καμία σχέση, απο ομολογιες της, το δικο μου της αρεσει περισσοτερο..
όλα στην ώρα τουςΠροσπάθησε. Ηδη αναψαμε το δενδρο.
το έφαγε μονή της όλο ρε συ,σιγά μην το άφηνε χαχαχαΤ.π. πάντως ξαναρώτα για να σιγουρευτείς!!!
Να σου κ εγώ το τίμησα κ το απόλαυσα δεόντως!!!το έφαγε μονή της όλο ρε συ,σιγά μην το άφηνε χαχαχα
Πολλοί γαλαζοαιματοι μαζεύτηκαν απόψε!!!Καμία σχέση, απο ομολογιες της, το δικο μου της αρεσει περισσοτερο..
Μολις ρωτησα.Τ.π. πάντως ξαναρώτα για να σιγουρευτείς!!!
Οκ... όνειρα γλυκά!!!!Μολις ρωτησα.
Ισως η νεα σοδεια ειναι καλυτερη.
Υπομονη κ επιμονή.
το έφαγε μονή της όλο ρε συ,σιγά μην το άφηνε χαχαχα
Stay tuned. Αυριο εχουμε νέο γυρο..Μολις ρωτησα.
Ισως η νεα σοδεια ειναι καλυτερη.
Υπομονη κ επιμονή.
μπράβο φίλε μου να το απολαύσειςStay tuned. Αυριο εχουμε νέο γυρο..
Νομίζω πρέπει να σου αλλάξω λόγο τα φώταΕσείς στολίζετε δέντρο;;;
Το ωραιότερο μουνακι που υπαρχει.Με την έγκριση της @Μελίνας βέβαια, καλες γιορτές ... με υγεία.
Νεώτερα του χρόνου..
Με την έγκριση της @Μελινας, το τελευταίο μέρος της συνσντησης/φωτογράφισης. Όλα ήταν τελεια.Ερχεται νεο υλικό λειαν συντομως.
Δυνατό...
Κσλα Χτιστουγεννα σε ολους.
Ότι καλύτερο υπάρχει...Με την έγκριση της @Μελινας, το τελευταίο μέρος της συνσντησης/φωτογράφισης. Όλα ήταν τελεια.![]()
Τι να πει κάνεις γιαυτό το κωλαράκι..
kωλαράkι???Τι να πει κάνεις γιαυτό το κωλαράκι..

Ματσάκι @Americanla και @Chorchiĺ ποιος έχει τον καλύτερο βασιλικό πολτό έχουμε εδώ;;;Καμία σχέση, απο ομολογιες της, το δικο μου της αρεσει περισσοτερο..