Ξεπερνοντας πια το σοκ με την δηθεν μιλφ ,χθες μετα τη δουλεια εκοψα μια βολτα για να σπαση η μονοτονια,απο γιαννιτσων μερια. Απεναντι απο το σιτι ηταν μαζεμενες 4 και επελεξα τη πιο λαμπαδα. Διακριτικα σταματησα με το αμαξι και μπηκε ,της ειχα κανει νοημα ηδη. 20€ και με οδηγησε αυτη σε εξωτερικο χωρο γαμηστρωνα σε ενα στενο πανω απο μοναστηριου. Ονομα δεν θυμαμαι,ψηλη αδυνατη με ραστα ,βασικα η πιο ωραια απ ολες.
Φτασαμε στο σημειο σε ενα στενο.θελει λιγη προσοχη γιατι περασε ενας τυπος απο την πανω μερια και μολις η μαυρη με ειδε να κοιταω τσαμπουκαλεμενα μου ειπε οτι καπου γαμουσε,αστον
Ηταν ακομα δυο κοριτσια στο στενο και μολις εβγαλα το πεο μου καταλαβαν οτι πεσει γαμησι και την κανανε λιγο παρακατω διακριτικα αποσταση 50 μετρων.
Πεφτει στα γονατα το μωρακο και ξεκιναει μια σφιχτη πιπα ωραια και αργη. Ο πουτσος ξεκινα και αυστηραινει. Αυτο ηταν...γυρανει στα 4 και μου πεταει εξω το ωραιο κατασφιχτο κωλαρακι της. Εγω χωρις ντροπη κατεβαζω ολο το παντελονι και βαραω με δυναμη...χαχα ουτε ντροπη και ακουγωταν στο στενο πατ πατ πατ. Δεν μπορουσα να συνενοηθω.επειδη ημασταν εξω ηθελα να τελειωσω γρηγορα και της ειοα να της χυσω τα κωλομερια.ενω ειπε ναι μου τον εβγαλε,εβγαλα και την καποτα ,και στα ορθια με δικη της μαλακια αδειασα στον τοιχο απεναντι...οοοοου λεει ...εμμμ φυγανε τα μπολικα. Ωραια εμπειρια και τιμια λεφτα για γρηγορα πραματα.
Υποψην το ατου σ αυτα τα κοριτσια ειναο ο κωλος. Αν ζητησεις να βγαλουν εξω τα βυζια ουτε συμφερει γιατι ζητανε παραπανω,ουτε θα δει; κατι αξιολογο