Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ενταξει ρε τυπε....χαλαρωσε....κανε τις εξετασεις σου εν καιρω και βλεπεις....τι θα κανεις δλδ με τον πανικο;στη ζοη τησ μανασ μου...αν λεο ψεματα να μην σοσο να βγο στον δρομο.μου δοσανε viread k kaletra.
τυπε δηλαδη ειναι δυνατο κοκτειλ?Αν λέει αλήθεια τώρα ο τύπος θα βλέπει αστράκια από τα χάπια. Γι' αυτό δεν τον πιστεύω.

δημιουργει εφιαλτες σε μερικους....τυπε δηλαδη ειναι δυνατο κοκτειλ?![]()
τυπε δωσε το τηλ της στον μπουρδελομορτη να την κλασει τηλεφωνικα![]()
![]()
? Υποτιθεται, οτι εκεινη το εσκισε σε ανυποπτο χρονο πιθανον με τα νυχια τηs....Τωρα.....πωs τα καταφερε.......αλλο πραμανα ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια? μια απορια μου. για να τρυπησειs καποιο προφυλακτικο θα πρεπει να το εχειs κανει απο πριν. και αν ο αλλοs δεν μπορεσει να δει το σκισμενο ηδη περιτυλιγμα η δεν παει το μυαλο του σε κατι αναλογο, και βαλει το πειραγμενο προφυλακτικο, αυτο δεν θα σπασει κατα την διαρκεια του?
ενταξει αυτη με καποιον τροπο τα καταφερε. αυτο που θελω να πω life ειναι οτι ο αλλοs δεν καταλαβαινει οτι ειναι σκισμενο το προφυλακτικο? και αν οχι , αυτο θα διατηρηθει ετσι οπωs ειναι? και δεν θα σκιστει περισσοτερο ωστε να γινει αντιληπτο? εδω καινουργια προφυλακτικα σπανε ειτε κατα το ανοιγμα ειτε κατα την τοποθετηση και αμεσωs αυτο φαινεται, μολιs τοποθετηθει ολο.Υποτιθεται, οτι εκεινη το εσκισε σε ανυποπτο χρονο πιθανον με τα νυχια τηs....Τωρα.....πωs τα καταφερε.......αλλο πραμα
Μπορει πανω στην καβλα να μην το καταλαβαινε, μπορει ο φωτισμοs να ηταν ανυπαρκτοs....ασε που αυτη ηταν μαυρη.....εκεινη την ωρα αυτοs δεν εδωσε σημασια, οποτε τωρα τον εχει τρελανει στα μνμ.....Τοσα ακουμε, πολυ θελει????????????ενταξει αυτη με καποιον τροπο τα καταφερε. αυτο που θελω να πω life ειναι οτι ο αλλοs δεν καταλαβαινει οτι ειναι σκισμενο το προφυλακτικο? και αν οχι , αυτο θα διατηρηθει ετσι οπωs ειναι? και δεν θα σκιστει περισσοτερο ωστε να γινει αντιληπτο? εδω καινουργια προφυλακτικα σπανε ειτε κατα το ανοιγμα ειτε κατα την τοποθετηση και αμεσωs αυτο φαινεται, μολιs τοποθετηθει ολο.
αγαπουλα εμεισ κινδυνευουμε περισσοτερο απο την ορθογραφια σου παρα εσυ απο την πουτανα
ελεος κι εγω αυτο σκεφτομουν![]()
![]()
![]()
δεν απαιτειται ελεγχος για hivκανε την προσληψη κ πες της να βγαλει βιβλιαριο υγειας.ετσι μονο θα εισαι σιγουρος.λεμε τωρα...