Νέα

Μασάζ στη Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasperv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.262
Πόντοι
3.836
Τηλέφωνο σήμερα στο Lux και παραπομπή στην Ασκληπιού 30

Εκεί αντίκρισα πέντε κοπέλες στο σαλόνι όπου εκτός από την τηλεφωνήτρια και μία ακόμη κοπέλα ή άλλες τρεις με άφησαν αδιάφορο

Αδυνατούλα με πάρα πολύ ωραία χαρακτηριστικά ψηλή μέσα στα μαύρα κολάν ήτανε η Λυδια,προέτρεψα να περάσει μαζί μου και δέχτηκε

Αρκετό λάδι καλό όμως πρώτο μέρος και κάπου εκεί στο κλείσιμο της ημέρας της είπα να την κανω μασάζ όπου και δέχτηκε

Εκεί μπορώ να πω πως αφέθηκε στα χέρια μου εγώ γυμνός και όλο και την σκάλιζα αφαιρώντας κομμάτια ρπυχων της

Μη θέλοντας να με κουρασει άλλο με γύρισε για δεύτερο μέρος όπου εκεί εμφάνισε βυζάκι κατέβασε το κολάν και κωλαράκι λίγο πάνω από το mυδι

Ικανοποιητικότατη συνεδρία που δεν κλαις με τίποτα 55 €

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
176
Πόντοι
1
Που στέλνεις μήνυμα? Έχουν κάποιο site ?

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
176
Πόντοι
1

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Για το silk εννοώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια περιγραφή θα βοηθούσε , έχει πάει κάποιος?
Από Θεσσαλονίκη είναι η κοπέλα,νομίζω ήταν και Βόλο.
Ωραία γυναίκα,σέξυ, εξαιρετικό μασάζ μιας ώρας ....
Εκτόνωση στο τέλος με extra χρήματα κερνάει αβίαστα.
Κατηγορία milf

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
426
Πόντοι
3.210
Που βρίσκουμε πληροφορίες για το silk και το aqua εμείς που δεν έχουμε insta?

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Επειδή έχω λάβει πολλά προσωπικά μηνύματα από χθές θα κάνω μια γενική αναφορά .
Η συγκεκριμένη κοπέλα προωθείτε από το γραφείο silk, Μαρία αν θυμάμαι καλά, Θεσσαλονικιά,38 η 39 , παραπάνω δεν είναι,δεν δείχνει τουλάχιστον...
Όμορφη και ευγενική παρουσία,κατ εμε εξαιρετικό μασάζ άνω του μετρίου...καυλωτικη εκτονωση στο τέλος με +30€ .
Προωθείτε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο...
Αξίζει και με το παραπάνω για εμένα αλλά ...περί ορεξεως, ξέρετε.....

acer21

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
29
Πόντοι
0
Ρε συναδελφοι γιατι δεν δινετε τους τροπους επικοινωνίας στο thread για το silk massage και εχετε το κόσμο να ψαχνει; Φοβαστε να μην κατηγορειθείτε για διαφήμιση;

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Ρε συναδελφοι γιατι δεν δινετε τους τροπους επικοινωνίας στο thread για το silk massage και εχετε το κόσμο να ψαχνει; Φοβαστε να μην κατηγορειθείτε για διαφήμιση;
Τα ευκολος εννοούμενα παραλείπονται...γι αυτό!!!
698 0264680(μνμ στο Viber η στο what's up)

volos1937

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
86
Πόντοι
0
Επειδή έχω λάβει πολλά προσωπικά μηνύματα από χθές θα κάνω μια γενική αναφορά .
Η συγκεκριμένη κοπέλα προωθείτε από το γραφείο silk, Μαρία αν θυμάμαι καλά, Θεσσαλονικιά,38 η 39 , παραπάνω δεν είναι,δεν δείχνει τουλάχιστον...
Όμορφη και ευγενική παρουσία,κατ εμε εξαιρετικό μασάζ άνω του μετρίου...καυλωτικη εκτονωση στο τέλος με +30€ .
Προωθείτε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο...
Αξίζει και με το παραπάνω για εμένα αλλά ...περί ορεξεως, ξέρετε.....
τι εννοεις? μπορουμε να τη βρουμε στο Βολο?

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
336
Πόντοι
21
Καλησπερα μασαζακιδες !!!
Επισκεψη προσφατα στην Μαρια του silk . Συνενοηση ευκολη γιατι τα Ελληνικα της ειναι αψογα ,περιοχη κοντα στα κτελ σε συγκροτημα arbnb ,χωρος οκ με δυνατοτητα ντουζ , μεχρι εδω ολα οκ .
Τα υπολοιπα εχουν ως εξης , το κοστος για το πρωτο μερος ,το μασαζ δηλαδι ειναι ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ !!!
Μια χαρα ακουσατε ,40 λεπτα 40 ευρω ,60 λεπτα 60 ευρω ,το β μερος ,το hapy end δηλαδι ειναι εξτρα 30 !!
Δηλαδι αν διαλεξεις μια ωριτσα θες 60+30 =90!!!
Στα του αγωνα τωρα ,απο εμφανιση μιλαμε για μια μπαμπατσικη μεγαλοκοπελα 40 + ,με κυταριτιδα ,και μεγαλο στηθος ,το οποιο ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ γιατι δεν βγαζει τιποτα και ουτε αφηνει να την αγγιζουν . ( της ειπα πως αν δεν βγαλει ρουχα στην Λαρισα δεεεεν !!! )
Φοραει κολαν η σορτσακι και δεν πιανεις τιποτα !!!
Μασαζ κατω του μετριου ( αν καποιος απο σας πετυχε την Μαγκυ στιος καλες της ,γνωρισε τι σημαινει καλο ΜΑΣΑΖ !!!
Αν λοιπον βαλουμε 10 στο καλο μασαζ της Μακγκυς (λεω το καλο γιατι και η Μαγκυ δεν ηταν παντα στις καλες της ) η Μαρια περνει το πολυυυ 5 !!!
Τελος πρωσοπικα ,δεν νομιζω πως ξαναδωσω 80 η και 90 ευρω για να παρω λιγοτερα απο αυτα που προφερουν στο lux kai to aqua με 50 !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom