Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Silk massage από 20/10
Καποιο αλλο στοιχειο;Silk massage από 20/10
Είχα πάει παλιότερα. Δεν άξιζε τον κόπο. Στέλνεις μνμ και κλείνεις ραντεβού. Περισσότερο αρπαχτη μου φαινόταν. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτιΚαποιο αλλο στοιχειο;
Εγω μπηκα στην σελιδα τους στο ΛουξΠου στέλνεις μήνυμα? Έχουν κάποιο site ?
Τι ακριβώς είναι το silk massage αδελφέ;Silk massage από 20/10
Για το silk εννοώ.Εγω μπηκα στην σελιδα τους στο Λουξ
Μια περιγραφή θα βοηθούσε , έχει πάει κάποιος?Τι ακριβώς είναι το silk massage αδελφέ;
Από Θεσσαλονίκη είναι η κοπέλα,νομίζω ήταν και Βόλο.Για το silk εννοώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια περιγραφή θα βοηθούσε , έχει πάει κάποιος?
Τι πληροφορίες θέλεις;Που βρίσκουμε πληροφορίες για το silk και το aqua εμείς που δεν έχουμε insta?
Τηλέφωνο, διεύθυνση είναι τα βασικά και ύστερα κόστος...Τι πληροφορίες θέλεις;
Τα ευκολος εννοούμενα παραλείπονται...γι αυτό!!!Ρε συναδελφοι γιατι δεν δινετε τους τροπους επικοινωνίας στο thread για το silk massage και εχετε το κόσμο να ψαχνει; Φοβαστε να μην κατηγορειθείτε για διαφήμιση;
Καλησπερα βλαμη ,που ακριβως τα βλεπεις τα storiew toy ΑQUA αν θες πες μας .Μια Μαρίνα που εμφανίζεται στα stories του Aqua, είναι η παλιά από lux ή καμιά καινούργια?
τι εννοεις? μπορουμε να τη βρουμε στο Βολο?Επειδή έχω λάβει πολλά προσωπικά μηνύματα από χθές θα κάνω μια γενική αναφορά .
Η συγκεκριμένη κοπέλα προωθείτε από το γραφείο silk, Μαρία αν θυμάμαι καλά, Θεσσαλονικιά,38 η 39 , παραπάνω δεν είναι,δεν δείχνει τουλάχιστον...
Όμορφη και ευγενική παρουσία,κατ εμε εξαιρετικό μασάζ άνω του μετρίου...καυλωτικη εκτονωση στο τέλος με +30€ .
Προωθείτε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο...
Αξίζει και με το παραπάνω για εμένα αλλά ...περί ορεξεως, ξέρετε.....
Instagram aqua spaΚαλησπερα βλαμη ,που ακριβως τα βλεπεις τα storiew toy ΑQUA αν θες πες μας .
...και στο Face φίλε μου.Καλησπερα βλαμη ,που ακριβως τα βλεπεις τα storiew toy ΑQUA αν θες πες μας .